花花與大家見面 (新寵兒)

關閉 [複製鏈接]
作者: 雲雲 發表于 2009-2-27 21:21:53
26673 367
vincentma 發表於 2010-3-10 08:34:53 |顯示全部樓層
雲雲,我見到個天好藍呀!賣 D 花又好吸引!我地去棒棒會到都實出晒血!
回復

花草之家 發表於 2010-3-10 15:50:06 |顯示全部樓層
新寶貝哩啦~

依個係一手湊大的寶貝啊~

...
雲雲 發表於 2010-3-9 12:59

雲雲,你d寶貝好靚,我更加鐘意大碌木。
又出唔到表情,激C
回復

BanbieChan 發表於 2010-3-10 19:29:55 |顯示全部樓層
新寶貝哩啦~

雲雲 發表於 2010-3-9 12:59

好多寶貝呀~羨慕ing~
回復

雲雲 發表於 2010-3-11 12:24:14 |顯示全部樓層
Vincentma, 係呀,依到天好藍,所以紫外光好勁o架,有d怕出雀班啊。
花草,大碌木其實係餵豬豬既水槽,有d苔蘚同地衣,都幾得意。
公主,近來有無自家製精美菜色,掛著您的美食和靚花花。
回復

vincentma 發表於 2010-3-11 13:18:32 |顯示全部樓層
Vincentma, 係呀,依到天好藍,所以紫外光好勁o架,有d怕出雀班啊。
花草,大碌木其實係餵豬豬既水槽, ...
雲雲 發表於 2010-3-11 12:24

我咁多雀斑,去到雲南咪變斑點狗? 而家內地真係識搵錢,餵豬豬水槽都可以賣,不過效果又幾好喎!
回復

格子 發表於 2010-3-11 14:34:55 |顯示全部樓層
真係想搬一碌返來

幾銀啊? 雲雲
回復

may.sun 發表於 2010-3-12 11:39:22 |顯示全部樓層
花草,大碌木其實係餵豬豬既水槽, ...
雲雲 發表於 2010-3-11 12:24

早呀雲雲,很掛念你.........and你亨亨的美食呢
有d怕出雀班啊。~~但唔見你有bor,重容光煥發至真tim
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
講過小插曲你知吖..我去大理時找極乜找不到你説那間超市,后尾我去同我老公想試下d酸辣粉,我頂唔順,諗住行住等佢,行到亂哂,爭d迷路tim..正當唔知如何我老公在背後叫左一聲,我奶奶嚇到彈起,我才知佢重騰雞過我咁多
我再在晚上去多一次大理古城,居然在拍照時一坐下,那超市在我*眼前出現*,我直奔入去,一見就手到拿來,是這包嗎?你回來前一定要告訴我呀,預你一包架
回復

雲雲 發表於 2010-3-12 13:11:24 |顯示全部樓層
Vincentma, 依款水槽係本地常用既,反而我d鄰居以為我開始養豬啊。

格子,好平既野。不過我倆個搬,搬到門口落車時,我差不多p倒,鄰居馬上幫忙搬入屋,真係3個人搬先穩陣。

May.Sun, 酸辣粉辣唔辣呀? 有無食乳扇?謝謝您呀! 有無重了磅? 你的相我開唔到啊~ 激s
回復