返回列表 發新帖

香港 後欗 -- 西貢

作者: 四少 發表于 2009-2-24 23:32:14
2551 25
avery 發表於 2009-2-26 08:30:16 |顯示全部樓層
獎賞 + 1 點夠呀 ~~ 淨係孖鷹都值威望 +3 啦 ~~~~

辛苦你勒 Matt ~~~ 正相 ~~~

果支係 384 ??
回復

jellyfishy 發表於 2009-2-26 08:54:15 |顯示全部樓層
獎賞 + 1 點夠呀 ~~ 淨係孖鷹都值威望 +3 啦 ~~~~

果支係 384 ??
avery 發表於 2009-2-26 08:30

呢排淨係做飲食版的加分, 都加到我爆quota, 等到我儲夠quota才加, 個post 又出左幾日喇, 好似好遲.
回復

Sylvia 發表於 2009-2-26 14:32:45 |顯示全部樓層
水母, 唔遲唔遲, 一啲都唔遲~
四少確係影得好正, 難得行行都開聲叫加分, 您就諗諗計喇
回復

虛宿寶瓶 發表於 2009-2-26 15:17:14 |顯示全部樓層
水母, 唔遲唔遲, 一啲都唔遲~
四少確係影得好正, 難得行行都開聲叫加分, 您就諗諗計喇
Sylvia 發表於 2009-2-26 14:32

我黎!
回復

四少 發表於 2009-2-26 19:21:27 |顯示全部樓層

果支係 384 ??
avery 發表於 2009-2-26 08:30

thank you ...
係呀 384, AFS 300mm f/4

唔辛苦, 好 enjoy tim ... 因為 師兄 有車 ... 如果無私家車就
我試過自己去, 一來一回花上 3 粒鐘 ... 因為塞車 西貢 真係好唔方便 ....
回復

四少 發表於 2009-2-26 19:23:43 |顯示全部樓層
呢排淨係做飲食版的加分, 都加到我爆quota, 等到我儲夠quota才加, 個post 又出左幾日喇, 好似好遲.
jellyfishy 發表於 2009-2-26 08:54

d 分可唔可以換花嫁
我係國內網果邊興用來 換禮品(花)/拍賣 .... 好實際喔

今個月我好窮, 將會大出血
回復