傳說中的超迷你AV

作者: irishuen 發表于 2009-2-22 12:00:05
1593 5

左邊的是Rob's Twinkle Blue, 右邊的是sky bells

他們2個小朋友已是由11/08種到現在......其實好似冇大過咁add8icon

頭2個月都是住在溫室中, 情況時好時壞(sky bells), 我一見他們不對路就立刻入溫室了

我用了2吋盆仔及2安士的杯仔種, 其實都好似大得濟, sky bells應該用1安士杯也可以了

未見過開花, 我想是我沒有"谷", 養好身子才慢慢來

請問各位高手, 我的sky bells有時葉子會淺色左, 應該落咩肥或點樣照顧它會好點?

Rob's Twinkle Blue

Rob's Twinkle Blue

sky bells

sky bells

真身SIZE

真身SIZE
jolin 發表於 2009-2-22 12:56:17 |顯示全部樓層
左邊的是Rob's Twinkle Blue, 右邊的是sky bells

他們2個小朋友已是由11/08種到現在......其實好似冇大過咁add8icon

頭2個月都是住在溫室中, 情況時好時壞(sky bells), 我一見他們不對路就立刻入溫室了

我用了2 ...
irishuen 發表於 2009-2-22 12:00

Sky bells 都唔係好迷利,我嗰棵你見鬼死咁大棵,我只係耐唔耐比阿發叔嗰啲肥咋,都叫ok啦
回復

Kimiko 發表於 2009-2-22 13:05:42 |顯示全部樓層
Sky bells 都唔係好迷利,我嗰棵你見鬼死咁大棵,我只係耐唔耐比阿發叔嗰啲肥咋,都叫ok啦
...
jolin 發表於 22-2-2009 12:56

嘩!好靚呀!
我果棵奀到死,種咗幾個月都無大過, Size 同 iris 那棵差唔多咋
回復

irishuen 發表於 2009-2-22 13:33:59 |顯示全部樓層
2# jolin

真係好靚呀!

等我都落D 發叔肥先!
回復

suzisan 發表於 2009-2-22 14:12:52 |顯示全部樓層
哈^^好大一棵!发叔肥真的很好用吗!?下次买D回来试一下!
回復

suzisan 發表於 2009-2-22 14:13:08 |顯示全部樓層
哈^^好大一棵!发叔肥真的很好用吗!?下次买D回来试一下!
回復