Cobie 的寶貝

作者: cobie 發表于 2009-2-20 13:54:18
37695 904
bearbear 發表於 2009-3-22 17:54:04 |顯示全部樓層
早晨呀公主and新仔大佬,我真係好掛住你哋.好想同你哋share我種植的'樂and怒'同埋過程.只是不懂post相.睇完花老師昨晚post講---內容要少D吹水,多d內容,我有hard feeling.正是我身處的問題.係對不起睇post嘅人and自己. ...
cobie 發表於 2009-3-22 13:20

Cobie妳好!
唔使「內咎」咁嚴重係嘛
妳開既post可以有自己style嘛,唔喜歡既人自然唔入黎.
回復

JicJicmom 發表於 2009-3-22 18:23:46 |顯示全部樓層
早晨呀公主and新仔大佬,我真係好掛住你哋.好想同你哋share我種植的'樂and怒'同埋過程.只是不懂post相.睇完花老師昨晚post講---內容要少D吹水,多d內容,我有hard feeling.正是我身處的問題.係對不起睇post嘅人and自己. ...

cobie ~~ 人人都有自己0既風格嘛 ~
我會覺得花老師0既貼文係偏重 "教學" 方面, 當人人都入去想搵資料時,搵極都搵唔到想要0既野, 咁咪唔係咁好囉 ~~ 話明係老師呀 ~ 點可以成日玩唔教書呢 ?
我呢d就唔同呢 , 小薯仔一件 , 仲係學習階段 , 點玩點笑最多記下大過小過見家長 ~
講真, 我去花老師度真係想取經架 , 所以花老師咁講 , 我唔覺得有 hard feeling. 去到其他帖 , 哈哈笑笑咁開心 , 我又唔覺得樓主會對唔住其他版友仔喎 ~~ 所以 ......
放鬆d ~~~ 我地繼續玩 ~XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
回復

JicJicmom 發表於 2009-3-22 18:25:22 |顯示全部樓層
講漏左 ~~ 你話太陽花中意多水係真架 ~~ 淋少一次都唔得 ~~
( 呢D咪大家可以交流0既野囉 ~~ 有無聽過"三人行必有我師焉"呢 ?)
回復

alansing 發表於 2009-3-22 18:40:24 |顯示全部樓層
錦繡花園 ?
回復

may.sun 發表於 2009-3-22 22:46:28 |顯示全部樓層
cobie 我好想睇你d baby ar~~
回復

cobie 發表於 2009-3-22 22:55:59 |顯示全部樓層
what's the baby?
回復

cobie 發表於 2009-3-22 22:56:38 |顯示全部樓層
464# alansing

no la.
回復

cobie 發表於 2009-3-22 23:14:47 |顯示全部樓層
係咪bear bear babies 呀?
回復

may.sun 發表於 2009-3-22 23:20:16 |顯示全部樓層
係咪bear bear babies 呀?
cobie 發表於 2009-3-22 23:14

農作物lor~~
回復

JicJicmom 發表於 2009-3-22 23:28:18 |顯示全部樓層
農作物lor~~
may.sun 發表於 2009-3-22 23:20

我又要睇 ~~~ XDDDDDDDDDDDD 我要睇 COBIE 的粟米 ~~~
回復

亞實 發表於 2009-3-22 23:39:13 |顯示全部樓層
原來太陽花中意多水
知道COBIE 老師 !!
回復

曇花一現 發表於 2009-3-22 23:58:27 |顯示全部樓層
cobie 發表於 2009-3-22 13:20...

cobie
這裡是論壇...自由同開心就得啦
relax ...
回復

小寶 發表於 2009-3-23 00:08:00 |顯示全部樓層
cobie係一個認真的學習, 所以我好尊重你, 但你又好放開咁玩, 我又好羨慕你喎~
回復

花園仔 發表於 2009-3-23 01:29:57 |顯示全部樓層
454# cobie
早晨呀公主and新仔大佬,我真係好掛住你哋.好想同你哋share我種植的'樂and怒'同埋過程.只是不懂post相.睇完花老師昨晚post講---內容要少D吹水,多d內容,我有hard feeling.正是我身處的問題.係對不起睇post嘅人and自己.好內咎....
=========================================

cobie好!
嘩! 好似好凝重咁啵, 唔使咁架, 好似積積媽咁就啱嘞!
每個人對自己嘅要求都唔同, 大家互相尊重就OK啦.
我貪靚丫馬咪種意自己個帖清爽整潔又靚靚囉, 講過好多次架啦.
嗰陣帖子係有少少唔柯拉嘅, 咪講多两句渲泄吓啫, 冇指定對像格.
呢D唔使咁認真嘅, 唔懂post相咪學囉, 有幾難唧....

知道你仔仔好喜歡食沙律生菜, 我都係啵, 清甜爽脆咁好食, 梗係鍾意啦!
我呢棑尊注邊隻沙律生菜特別好食嘅, 因為種籽包混咗七,八種各式唔同嘅品種,
所以咪要認真分辦出黎囉, 攪掂咗寄D俾大家種啦!
回復

BanbieChan 發表於 2009-3-23 07:53:53 |顯示全部樓層
454# cobie
cobie好!
嘩! 好似好凝重咁啵, 唔使咁架, 好似積積媽咁就啱嘞!
每個人對自己嘅要求都唔同, 大家互相尊重就OK啦.
我貪靚丫馬咪種意自己個帖清爽整潔又靚靚囉, 講過好多次架啦.
嗰陣帖子係有少少唔柯拉嘅, 咪講多两句渲泄吓啫, 冇指定對像格.
呢D唔使咁認真嘅, 唔懂post相咪學囉, 有幾難唧....

知道你仔仔好喜歡食沙律生菜, 我都係啵, 清甜爽脆咁好食, 梗係鍾意啦!
我呢棑尊注邊隻沙律生菜特別好食嘅, 因為種籽包混咗七,八種各式唔同嘅品種,
所以咪要認真分辦出黎囉, 攪掂咗寄D俾大家種啦!
花園仔 發表於 2009-3-23 01:29

好嘢~老師

我排定隊等種子先~
回復

mono 發表於 2009-3-23 09:03:05 |顯示全部樓層
見到妳個靚天始喇!草莓好好味!
回復

新仔 發表於 2009-3-23 09:36:26 |顯示全部樓層

COBIE BABY 妳唔好唔開心啦!

同妳傾吓心事先, 妳知道嗎,

好似我同呀蛙呢D人在異地嘅香港人

在這裡唔只學會種野, 仲多佐好多朋友添

雖然大家素未謀靣, 但真係好多朋友关心我嘅

所以....我哋可以繼續吹水&種植嗎?
回復

llaus 發表於 2009-3-23 09:40:52 |顯示全部樓層
ok???
水繼續吹
野繼續種囉
回復

新仔 發表於 2009-3-23 09:48:30 |顯示全部樓層
多謝蛙記支持
回復

llaus 發表於 2009-3-23 09:58:27 |顯示全部樓層

哈哈哈!
都是因有多間鋪落腳咋
新仔間鋪唔係 7-11 呀
佢未開鋪,都有 cobie 間鋪落腳,吹下水嘛
上述都是講笑!
一定舉手舉腳支援呀
add oil!!!
回復