BARF - 茄子 雞肉 雞腎

作者: carlo 發表于 2009-1-9 01:29:40
4251 24
carlo 發表於 2009-1-13 04:59:15 |顯示全部樓層
我說的不是蛆或是昆蟲之類的蟲.
特別是豬肉,很容易有絛蟲. 不過,也許現在科技進步,肉中的卵也可以檢驗出來.
johnny 發表於 2009-1-12 23:40

食新鮮先會 JE !  雪左零下咁多日 , OK 架啦 ! 21 日已經安全啦 !
回復

藍天使 發表於 2009-1-13 15:08:39 |顯示全部樓層
食來路貨就可以用barf, 如果街市買既大陸肉就唔好囉.  我果隻野咁大隻, 如果食barf就實食窮我.
回復

carlo 發表於 2009-1-15 17:58:18 |顯示全部樓層
食來路貨就可以用barf, 如果街市買既大陸肉就唔好囉.  我果隻野咁大隻, 如果食barf就實食窮我.
藍天使 發表於 2009-1-13 15:08

我都窮架 ! 佢地 1 日 $ 100 都唔夠食 !
回復

martini 發表於 2009-1-15 19:57:59 |顯示全部樓層
都聽過一些狗友以 BARF 為狗狗既喂飼..
但我 6 隻...實食窮我 lor...
我e+ d 狗糧就揀 grain free lor...
回復

carlo 發表於 2009-1-16 14:58:26 |顯示全部樓層
都聽過一些狗友以 BARF 為狗狗既喂飼..
但我 6 隻...實食窮我 lor...
我e+ d 狗糧就揀 grain free lor...
martini 發表於 2009-1-15 19:57

我 3 狗 + 2 貓 都已經窮啦 !  何況您果 D 咁大隻 ! 一定食好多啦 ! 介紹個 BLOGER 比妳呀 !
回復