返回列表 發新帖

介紹食好0野0既地方(地區,餐廳,買食材......

作者: 水滸女子 發表于 2007-6-22 00:13:09
11856 46
小餘 發表於 2007-7-4 21:29:53 |顯示全部樓層
原帖由 sukyee0227 於 2007-7-3 15:54 發表
係幾好味,不可過就貴咗啲,餸少啲,但好乾淨

同一般車仔麵比,佢係貴咗啲嘅^^
回復

老夫子 發表於 2007-7-10 00:03:23 |顯示全部樓層

回復 #2 peter 的帖子

我用九方就打不出(口野)字冇計。
回復

老夫子 發表於 2007-7-10 00:20:43 |顯示全部樓層

回復 #1 水滸女子 的帖子

我用九方就打不出(口野)字冇計。
有冇試咁樣吃雞煲,只有流水聲和雀仔聲。不過要出D汗。
大城石澗食雞 007 副本.jpg
回復

水滸女子 發表於 2007-7-11 23:55:37 |顯示全部樓層
果然夠風味 流少少汗 洗乜驚 只係驚比護理員拉
回復

noel 發表於 2007-7-30 16:23:53 |顯示全部樓層
品香樓 ---- 石硤尾南山邨

公司位同事極力推介,話好食又經濟。
卒之揾夠人數去試吓,咦!又真係唔錯 wor~
最搞鬼嘅係,叫夠三個餸會送多一個餸 ga.... (指定數款)

炸九肚魚

炸九肚魚

吊燒鷄

吊燒鷄

煱貼小棠菜 (爭 d影唔到...)

煱貼小棠菜 (爭 d影唔到...)

南乳炸豬手---個人並不鍾情 (怕 "立"),但呢個 d味又唔錯 bor

南乳炸豬手---個人並不鍾情 (怕 "立"),但呢個 d味又唔錯 bor

海皇豆腐煱

海皇豆腐煱

雪裡紅上海年榚蟹煲

雪裡紅上海年榚蟹煲

送嘅菜式一 -----> 蝦多士

送嘅菜式一 -----> 蝦多士

送嘅菜式二 -----> 蒸鱸魚

送嘅菜式二 -----> 蒸鱸魚
回復

水滸女子 發表於 2007-8-5 00:23:36 |顯示全部樓層
搵夠人 我地都 去試吓 聚餐
回復

八王爺 發表於 2007-9-21 09:30:08 |顯示全部樓層
看看图, 真不錯
回復