返回列表 發新帖

lolo 我來交功課

作者: Monse 發表于 2007-9-25 16:37:08
3730 23
Monse 發表於 2007-11-5 13:52:36 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2007-10-30 17:14 發表
隻花本來就好別緻,再加埋個盆仔.......
真係想唔中毒都唔得

呵!果D花盆仔呀,有次行完花墟係花墟行去火車站時途經有間買畫具及做手工藝既店舖咪行入去睇吓囉見到有D咁細又精緻的花盆仔買四個幾銀錢一個又唔貴,咪買兩個用黎種魚骨仔囉,等下次再行開果度望吓個店名再話你地知呀。
回復

ayclui 發表於 2007-11-5 14:46:32 |顯示全部樓層
原帖由 Monse 於 2007-11-5 13:52 發表

呵!果D花盆仔呀,有次行完花墟係花墟行去火車站時途經有間買畫具及做手工藝既店舖咪行入去睇吓囉見到有D咁細又精緻的花盆仔買四個幾銀錢一個又唔貴,咪買兩個用黎種魚骨仔囉,等下次再行開果度望吓個店名再話你地知呀。 ...

果度有間o野叫'手創拾派' 專賣手工藝o野o架~
http://www.craftsupplies.hk/
回復

noel 發表於 2007-11-5 15:10:27 |顯示全部樓層
原帖由 Monse 於 2007-11-5 13:52 發表

呵!果D花盆仔呀,有次行完花墟係花墟行去火車站時途經有間買畫具及做手工藝既店舖咪行入去睇吓囉見到有D咁細又精緻的花盆仔買四個幾銀錢一個又唔貴,咪買兩個用黎種魚骨仔囉,等下次再行開果度望吓個店名再話你地知呀。 ...
好啊!唔該晒~

p.s. 其實我之前都買咗個...toy house 嘅器皿,遲d post 比你笑吓~
回復

lolo 發表於 2007-11-5 19:17:35 |顯示全部樓層
原帖由 Monse 於 2007-11-5 13:43 發表
lolo快黎睇吓.... 唉呀咁檬既,...睇黎我的攝影技巧有待改善呀 ....各位今次就忍耐吓啦...Thanks.

Monse,  盆流鼻涕d鼻涕流得好正!  
回復