**(精品月季園)兩年苗團---(結束)**

關閉 [複製鏈接]
作者: 格子 發表于 2008-10-21 15:19:06
5484 80
3.5元一棵(半年同一年苗)  我想要 第一夫人; 藍絲帶.

有人有時間做團長嗎? 負責登記 , 收錢 , 分貨 , 我可以幫 落單; 付款; 帶落來香港(不過唔好太多)

有興趣睇下哩度http://www.inflowers.com.cn/Show ... 1&ThreadID=1348

取消跟哩個團

farfeifar 發表於 2008-10-21 17:01:06 |顯示全部樓層
d花係咩樣o既呢?我都想要啊~
回復

cyhh 發表於 2008-10-21 17:13:16 |顯示全部樓層
原帖由 farfeifar 於 2008-10-21 17:01 發表
d花係咩樣o既呢?我都想要啊~

個website咪有囉
回復

elainecyy 發表於 2008-10-25 00:36:37 |顯示全部樓層
我都想要呀, 預我份呀add6icon
回復

elainecyy 發表於 2008-10-25 00:46:24 |顯示全部樓層
序号 名称       数量
A2 瑞普索迪     1
A3 坦妮克       1
A4 影星         1
A5 黄香槟       1
A9 黑玫瑰       1
A15 蓝丝带      1
我想問一棵, 係唔係一支 or一盆呀? 
回復

JicJicmom 發表於 2008-10-25 01:14:53 |顯示全部樓層
A1 雪山              1
A5 黄香槟          1
A6 维西利亚      1
A7 俏佳人          1
A9 黑玫瑰          1
A14 第一夫人    1
A15 蓝丝带        1
總數係 7 份 , $24.50 ? 人仔定港幣 ?
唔該哂呀 ~~~ ^^
要唔要人幫忙執頭執尾呢 ? 我可以幫忙架 ~
回復

suxing 發表於 2008-10-25 01:51:20 |顯示全部樓層

我也想要

A  1 * 2                 A  3 * 1             A 4 *  1
A  5 * 1                 A  6 * 1             A 7  *  2  
A  8 * 1                 A  9 * 2             A10 * 2
A11 * 1                 A12 * 1              A14 * 2          A16 * 1

共18盆      計幣63元 另加運費

麻煩了,謝謝!

回復

tsoiyiu1009 發表於 2008-10-25 02:55:39 |顯示全部樓層
請問幾時會截止落單?花間青島就話11月底...
我地預早少少好啵~
登記 , 收錢 , 分貨~若果大家信得我過,我都可以幫忙~
不過,我想問一問樓主你可以帶幾多苗落黎?
列個限額,咁大家咪可以就住落單~唔洗你做個辛苦既送貨員
A2     瑞普索迪     2
A3     坦妮克       1
A7     俏佳人        2
A10   戴安娜              2
A11   玛利亚              1
共8棵苗      計幣28元 另加運費

THX~
回復

foresteyes 發表於 2008-10-25 05:55:40 |顯示全部樓層

我也要...

A1 雪山         2
A6 维西利亚     1
A9 黑玫瑰      2
A10 戴安娜      1
A16 流星雨      3

共十棵...35元,
回復

yee804 發表於 2008-10-25 10:18:46 |顯示全部樓層

我也要...

A4 影星         1
9 黑玫瑰      1
A16 流星雨      3

共4棵...14元,
回復

格子 發表於 2008-10-25 10:39:29 |顯示全部樓層
死啦!  原本諗住無人有興趣.  又俾elaine頂上來
回復

格子 發表於 2008-10-25 10:47:02 |顯示全部樓層
我先去問下有冇苗既圖片俾大家睇下
回復

elainecyy 發表於 2008-10-25 10:51:48 |顯示全部樓層

回復 12# 格子 的帖子

sorry !  最多我幫你MARK 底呀... 但係我唔係好識呀 ! 你教我........ add7icon
回復

格子 發表於 2008-10-25 11:45:59 |顯示全部樓層

詢問!!!!!

各位對月季有興趣花友.
原本我想放棄買哩d細苗啦  改買2年苗(我07年買過個間花場提供既).
因為2年苗會比半年同一年苗大d, 但價錢都會貴d.
哩個團又有藤月和微月又有2年以上苗挑選.  我俾個地址大家去睇下再決定要跟邊團.
http://www.aihuayuan.net/viewthr ... &extra=page%3D1
回復

格子 發表於 2008-10-25 11:51:51 |顯示全部樓層
07年我買既2年苗  攞返來時個樣

藤月  安吉拉

2年苗

2年苗

今年開花個樣

今年開花個樣
回復

格子 發表於 2008-10-25 11:54:56 |顯示全部樓層
切花品種    坦尼克   攞返來個樣

2年苗

2年苗

今年春開花個樣

今年春開花個樣
回復

春田花花 發表於 2008-10-25 12:16:26 |顯示全部樓層
我也想訂
A1雪山 - 1
A6维西利亚 - 1
A11玛利亚 - 1
A14 第一夫人 -  1
A16流星雨 - 1
共5棵
回復

格子 發表於 2008-10-25 12:21:38 |顯示全部樓層

一年苗

找到d花友今年四月份團既圖片俾大家比較下
回復

格子 發表於 2008-10-25 12:26:57 |顯示全部樓層
原帖由 tsoiyiu1009 於 2008-10-25 02:55 發表
請問幾時會截止落單?花間青島就話11月底...
我地預早少少好啵~
登記 , 收錢 , 分貨~若果大家信得我過,我都可以幫忙~
不過,我想問一問樓主你可以帶幾多苗落黎?
列個限額,咁大家咪可以就住落單~唔洗你做個辛苦既送貨員  ...

太多可以快遞落香港  由我收貨地址送到快遞公司費用RMB96元  到香港運費就RMB1元/公斤 香港唔送貨既
回復

elainecyy 發表於 2008-10-25 12:41:02 |顯示全部樓層
我想問咩叫 (切)花品種呀???
回復

12345下一頁