後園夏田.......蜜瓜有紋了

作者: 新仔 發表于 2008-10-21 10:37:29
123829 2523
fianfumy 發表於 2008-12-7 16:52:43 |顯示全部樓層
阿蛙 ...好勁呀 ..蒜頭開花 monkey -- good.gif

新仔 : 洋蔥--LOVE2.gif 落雪啦 .... 聖誕老人公仔 ...好靚呀 , 好有聖誕氣氛呀 ... monkey -- love.gif

斑比 ...我好想食呀 流哂口水 1.gif
回復

BanbieChan 發表於 2008-12-7 20:44:57 |顯示全部樓層
原帖由 fianfumy 於 2008-12-7 16:52 發表
阿蛙 ...好勁呀 ..蒜頭開花 80339

新仔 : 80341落雪啦 .... 聖誕老人公仔 ...好靚呀 , 好有聖誕氣氛呀 ... 80343

斑比 ...我好想食呀80342

回復

llaus 發表於 2008-12-7 20:51:51 |顯示全部樓層
哇!
公主
指天椒妳又有種呀?
妳連雞都養呀?
回復

superann 發表於 2008-12-8 00:06:23 |顯示全部樓層
新仔你的屋其實在什麼國家?好靚呀...就算種唔到金的地比我住一世都無所謂了

回復

亞實 發表於 2008-12-8 00:28:18 |顯示全部樓層
新仔你的屋其實在什麼國家?

我都好想知, 聖誕節落雪好浪漫 !!
回復

fianfumy 發表於 2008-12-8 00:56:11 |顯示全部樓層
原帖由 llaus 於 2008-12-7 20:51 發表
哇!
公主
指天椒妳又有種呀?
妳連雞都養呀?

蛙哥 ... 公公主.gif 咪講咗是元朗B他出品囉 ...蛙哥你去了大島 , monkey -- 嘩2.gif 忘記了香港現在唔比養雞 !
回復

fianfumy 發表於 2008-12-8 01:01:34 |顯示全部樓層
monkey -- 路過.gif superann , sifeamok ...你兩位要追番新仔的post 啦 ..... 聖誕這幾幅相 , 真是好少嘢咋 , 你可睇番新仔之前的post 及 在 "曇花一現" 的post  , 你可以知道新仔在那裡 , 及 Halloween 時候的那精彩的後花園的相片 !   monkey---yoyo.gif
回復

alilovebyj 發表於 2008-12-8 01:53:10 |顯示全部樓層
原帖由 新仔 於 2008-12-7 14:27 發表
啱啱出去影架! [img]http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/cutemonkey/monkey%20(111).gif[/img]

嘩…雪啊! 零下幾多度呢???
回復

新仔 發表於 2008-12-8 05:37:11 |顯示全部樓層
仲有個大雪球啵!

回復

llaus 發表於 2008-12-8 05:49:09 |顯示全部樓層
原帖由 fianfumy 於 2008-12-8 01:01 發表
80451superann 、sifeamok ...你兩位要追番新仔的post 啦 ..... 聖誕這幾幅相 、真是好少嘢咋 、你可睇番新仔之前的post 及 在 "曇花一現" 的post  、你可以知道新仔在那裡 、及 Halloween 時候的那精彩的後花園的相 ...

呀 superann,sifeamok,
遲多個半月就可以回敬新仔啦
到時就post 多D靚相上泥啦

回復

新仔 發表於 2008-12-8 06:05:39 |顯示全部樓層
原帖由 fianfumy 於 2008-12-8 01:01 發表
80451superann , sifeamok ...你兩位要追番新仔的post 啦 ..... 聖誕這幾幅相 , 真是好少嘢咋 , 你可睇番新仔之前的post 及 在 "曇花一現" 的post  , 你可以知道新仔在那裡 , 及 Halloween 時候的那精彩的後花園的相 ...

fian 唔該晒你幫我宣傳呀!

superann , sifeamok 歡迎來到我家呀,

請到下面睇睇就知我屋企喺邊喇!

http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=13137&extra=page%3D1&page=69

http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=8616&extra=page%3D1&page=35

http://www.hkplants.com/viewthread.php?tid=21190
回復

新仔 發表於 2008-12-8 06:09:11 |顯示全部樓層
原帖由 llaus 於 2008-12-8 05:49 發表

呀 superann,sifeamok,
遲多個半月就可以回敬新仔啦
到時就post 多D靚相上泥啦http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/frog/frog%20(32).gif

呀蛙早早呀!
遲多個半月有咩正野呀?
回復

新仔 發表於 2008-12-8 06:25:12 |顯示全部樓層
原帖由 alilovebyj 於 2008-12-8 01:53 發表

嘩…雪啊! 零下幾多度呢???

ALISON
今日最凍係 -6C 呀!
回復

llaus 發表於 2008-12-8 06:40:10 |顯示全部樓層
原帖由 新仔 於 2008-12-8 06:09 發表

呀蛙早早呀!
遲多個半月有咩正野呀?

農曆新年嘛
你無得大攪啦
香島就唔同啦
家家戶戶都有大攪小攪啦
回復

fianfumy 發表於 2008-12-8 09:51:44 |顯示全部樓層
原帖由 llaus 於 2008-12-8 06:40 發表

農曆新年嘛
你無得大攪啦
香島就唔同啦
家家戶戶都有大攪小攪啦

香島是不是 "香港"
我諗今年 香港大攪都有點 maggie -煩2.gif ....因為經濟太差 , 連D 從來唔減價或勁少減價的品牌 , 今年都有PROMOTION 或 狂減 ,  仲有我昨日下午去尖咀海港城 , 平日鬼死咁多人 , 昨日就冷清清 .... monkey--唉.gif
回復

llaus 發表於 2008-12-8 09:58:35 |顯示全部樓層
原帖由 fianfumy 於 2008-12-8 09:51 發表

香島是不是 "香港"
我諗今年 香港大攪都有點 80457 ....因為經濟太差 、連D 從來唔減價或勁少減價的品牌 、今年都有PROMOTION 或 狂減 、 仲有我昨日下午去尖咀海港城 、平日鬼死咁多人 、昨日就冷清清 .... 80458 ...

是呀!
香島=香港島,九龍半島嘛,當然還各大離島添
回復

llaus 發表於 2008-12-8 10:00:16 |顯示全部樓層
原帖由 fianfumy 於 2008-12-8 09:51 發表

香島是不是 "香港"
我諗今年 香港大攪都有點 80457 ....因為經濟太差 、連D 從來唔減價或勁少減價的品牌 、今年都有PROMOTION 或 狂減 、 仲有我昨日下午去尖咀海港城 、平日鬼死咁多人 、昨日就冷清清 .... 80458 ...

可能d人流流去鴨x街附近嘛?
回復

maymay靚 發表於 2008-12-8 10:11:10 |顯示全部樓層
新仔  個花園好靚, 好有氣紛, 恨死我...
昨日都將家佈置了, 但當然沒你的 (宏偉)
回復

llaus 發表於 2008-12-8 10:13:36 |顯示全部樓層
原帖由 maymay靚 於 2008-12-8 10:11 發表
新仔  個花園好靚、好有氣紛、 恨死我...
昨日都將家佈置了、但當然沒你的 (宏偉)

maymay靚 post D 相上來分享下呀
回復

新仔 發表於 2008-12-8 10:42:40 |顯示全部樓層
原帖由 maymay靚 於 2008-12-8 10:11 發表
新仔  個花園好靚, 好有氣紛, 恨死我...
昨日都將家佈置了, 但當然沒你的 (宏偉)

maymay靚
多謝欣賞, 係啦, post D 相上來分享下丫
回復