上星期解毒的後果

作者: loktinyiu 發表于 2008-10-16 00:47:26
2034 24
上星期去了發叔的花場, 其實因為趕時間, 所以去之前就已經決定了買4棵AV, 而且揀好了想買的NUMBER...

去到後只搵到2棵, 另外2棵搵唔到; 因為發叔正幫其他花友做包裝, 暫時唔得閒幫我, 我逛呀逛呀..又拎多兩棵...

之後發叔幫我搵, 只可以搵多一棵(搵唔到果個係Rob's Penny Ante) ...另一棵話無...但佢介紹左棵比我... 最後六棵埋單

大合照

大合照

C70+

C70+

286+

286+

Prudy 發表於 2008-10-16 08:33:50 |顯示全部樓層
原帖由 loktinyiu 於 2008-10-16 00:47 發表
上星期去了發叔的花場, 其實因為趕時間, 所以去之前就已經決定了買4棵AV, 而且揀好了想買的NUMBER...

去到後只搵到2棵, 另外2棵搵唔到; 因為發叔正幫其他花友做包裝, 暫時唔得閒幫我, 我逛呀逛呀..又拎多兩棵. ...

都好節制 wo, 4+2??? (去到發叔處好容易失控 )
回復

貓后 發表於 2008-10-16 08:46:49 |顯示全部樓層
原帖由 loktinyiu 於 2008-10-16 00:47 發表

去到後只搵到2棵, 另外2棵搵唔到; 因為發叔正幫其他花友做包裝, 暫時唔得閒幫我, 我逛呀逛呀..又拎多兩棵. ...

恭喜你丫,我諗如果你有充足時間可能買更多丫
回復

迷9808 發表於 2008-10-16 09:02:31 |顯示全部樓層
  似乎唔係去解毒,而係去買毒品woo
回復

南極星 發表於 2008-10-16 10:02:07 |顯示全部樓層

呢棵好多"冧"呀,開左一定好靚啫......
回復

莉莉 發表於 2008-10-16 10:44:19 |顯示全部樓層
係呀....咁你開花記住post 比大家欣賞下喇...
回復

钟家老大 發表於 2008-10-16 11:43:47 |顯示全部樓層
好漂亮哦,水灵灵的
回復

C0126 發表於 2008-10-16 11:58:21 |顯示全部樓層
等待..
回復

sukyee0227 發表於 2008-10-16 12:17:39 |顯示全部樓層
你種毒好心呀,無幾耐去完又去? 一個月去成二次,422我都有是好多dum , 不過回來后都謝咗好多呀,你小心啲,唔好失望呀
回復

cck07123 發表於 2008-10-16 16:18:22 |顯示全部樓層

回復 1# loktinyiu 的帖子

Rob's Penny Ante好多網友有呀
得閒留意下分享區
回復

loktinyiu 發表於 2008-10-16 22:45:39 |顯示全部樓層
原帖由 Prudy 於 2008-10-16 08:33 發表

都好節制 wo, 4+2??? (去到發叔處好容易失控 )

無計, 我只帶左5舊水 , 想買多都無

原帖由 貓后 於 2008-10-16 08:46 發表

恭喜你丫,我諗如果你有充足時間可能買更多丫

可惜既係發叔無十字開花 , 否則應該會買更多
回復

loktinyiu 發表於 2008-10-16 22:50:47 |顯示全部樓層
原帖由 莉莉 於 2008-10-16 10:44 發表
係呀....咁你開花記住post 比大家欣賞下喇...

原帖由 南極星 於 2008-10-16 10:02 發表

呢棵好多"冧"呀,開左一定好靚啫......

冧係多, 我都好希望開哂; 之前響公司又有一盆好多冧, 但因為公司太乾(冷氣長開)結果開花率不到一半; 而之前屋企的因為太熱又欠光, 開花率也不好...

現在天氣比較涼d, 我已經將有冧的av放在光線較好的地方, 希望可以開得多呢^^
回復

loktinyiu 發表於 2008-10-16 22:57:23 |顯示全部樓層
原帖由 sukyee0227 於 2008-10-16 12:17 發表
你種毒好心呀,無幾耐去完又去? 一個月去成二次,422我都有是好多dum , 不過回來后都謝咗好多呀,你小心啲,唔好失望呀

被發現一個月去兩次添...  422是很多花的, 我已經放響較光既地方, 及放杯水響旁邊黎加濕, 希望可以開得漂亮啦

原帖由 迷9808 於 2008-10-16 09:02 發表
  似乎唔係去解毒,而係去買毒品woo

發叔唔應該賣毒品...
回復

loktinyiu 發表於 2008-10-16 22:58:18 |顯示全部樓層
原帖由 cck07123 於 2008-10-16 16:18 發表
Rob's Penny Ante好多網友有呀
得閒留意下分享區

我都以為發叔一定有..但竟然無...
回復

Tony 發表於 2008-10-16 23:02:20 |顯示全部樓層
原帖由 sukyee0227 於 2008-10-16 12:17 發表

我D毒都好深架 ,暑假(個半月)去咗6次 ,個荷包急性乾硬化......
回復

ivo 發表於 2008-10-16 23:06:44 |顯示全部樓層
原帖由 loktinyiu 於 2008-10-16 22:45 發表

無計, 我只帶左5舊水 , 想買多都無

可惜既係發叔無十字開花 , 否則應該會買更多

下一站, 筲x灣/X生.
回復

maggielawkm 發表於 2008-10-16 23:08:45 |顯示全部樓層
原帖由 Tony 於 2008-10-16 23:02 發表

我D毒都好深架 ,暑假(個半月)去咗6次 ,個荷包急性乾硬化......

唔係你媽咪比咩
回復

loktinyiu 發表於 2008-10-16 23:17:17 |顯示全部樓層
原帖由 Tony 於 2008-10-16 23:02 發表

我去買既時候, 好彩我女朋友響側邊, 否則可能仲多...以下係對白:
我: 哇, 呢盆好靚啊!
女朋友: 你之前咪買左盆差唔多架囉
我: 果盆唔同冧把嫁, 果盆開白花, 放左響公司, 屋企好似無咩白花
女朋友: 你鐘意啦..不過你屋企無咩位架啦...
我:............
回復

loktinyiu 發表於 2008-10-16 23:23:49 |顯示全部樓層
原帖由 ivo 於 2008-10-16 23:06 發表

下一站, 筲x灣/X生.

筲箕灣嘛..係咪講緊xxx世界? 唔知係咪比花寶d半死不生av影響 (我見到杯上是有xxx世界, 應該是從那裡入貨吧?), 覺得那裡的av沒發叔的健康, 雖然我未去過... 但主觀的覺得係咁...
同埋好似價錢較貴呢

其實我都想知xxx世界同發叔的花場比較起來, 有咩分別? 另外伊x那裡的av又好不好? 選擇多嗎?
回復

Tony 發表於 2008-10-16 23:35:10 |顯示全部樓層
原帖由 maggielawkm 於 2008-10-16 23:08 發表

唔係你媽咪比咩

梗係........唔係啦 ,我比架,所以而家個荷包咪乾硬化囉
回復

12下一頁