香港園藝館»園藝館 閒時娛樂 園藝茶座 綜合園藝交流 Avery 花集

Avery 花集

作者: avery 發表于 2008-9-15 14:58:43
188942 3451
江江 發表於 2008-11-26 22:52:20 |顯示全部樓層
為了方便阿行, 唔會俾漏咗你隻豬, 請在 #2083 至 2242 樓以內有發言的登記名字和有關樓層(發了多張帖的只需寫其中一張帖的樓層), 方便核對

1. Peter                               #2189
2. 寶瓶                               #2088 (好野,我有份!)
3. 江江                               #2200 (集齊人名..會秋后算賬嗎?)
4. mISS cHAN cHAN        #2087 (行行話可以俾花花我o架)
5.  多多                              #2084 (   有豬籮,唔使劫住  )
6. oneonewe                       #2086
7. maggie                            #2095
8. mycan                             #2105 (好野有我份 )
9. 貓后                                #2106
10. Exodus                          #2110 (好野多謝陳大哥!!!!!!但係我想要Lycaste nana)
11. Don                               #2125
12. Sylvia                            #2133 (唔該, 江江 )
13. dongmaster                    #2140
14. Banbiechan                    #2170 (唔該晒江江..多謝晒行行)
15. Kuno                              #2211

各位請核對...有否漏了名字
快來對號入座羅豬呢
回復

貓后 發表於 2008-11-26 22:58:47 |顯示全部樓層
為了方便阿行, 唔會俾漏咗你隻豬, 請在 #2083 至 2242 樓以內有發言的登記名字和有關樓層(發了多張帖的只需寫其中一張帖的樓層), 方便核對

1. Peter                               #2189
2. 寶瓶                               #2088 (好野,我有份!)
3. 江江                               #2200 (集齊人名..會秋后算賬嗎?)
4. mISS cHAN cHAN        #2087 (行行話可以俾花花我o架)
5.  多多                              #2084 (   有豬籮,唔使劫住  )
6. oneonewe                       #2086
7. maggie                            #2095
8. mycan                             #2105 (好野有我份 )
9. 貓后                                #2106 (我都估唔到有我份,唔該江江,謝謝行哥)
10. Exodus                          #2110 (好野多謝陳大哥!!!!!!但係我想要Lycaste nana)
11. Don                               #2125
12. Sylvia                            #2133 (唔該, 江江 )
13. dongmaster                    #2140
14. Banbiechan                    #2170 (唔該晒江江..多謝晒行行)
15. Kuno                              #2211

快來對號入座羅豬呢
回復

KUNO 發表於 2008-11-27 00:49:44 |顯示全部樓層
嘩.......你地真係打劫咁喎!
回復

江江 發表於 2008-11-27 01:34:51 |顯示全部樓層

9. 貓后                                #2106 (我都估唔到有我份,唔該江江,謝謝行哥)
15. Kuno                              #2211 (嘩.......你地真係打劫咁喎)

快來對號入座羅豬呢
回復

jellyfishy 發表於 2008-11-27 02:12:44 |顯示全部樓層
玩到咁大呀~
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 08:56:08 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2008-11-27 02:12 發表
玩到咁大呀~

阿行養定批豬俾我地團刼
回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 08:59:31 |顯示全部樓層
原帖由 KUNO 於 2008-11-27 00:49 發表
嘩.......你地真係打劫咁喎!

乜你地啫, 你都有份打刼噃
回復

oneonewe 發表於 2008-11-27 09:06:06 |顯示全部樓層

6. oneonewe                       #2086  (thanks!)
15. Kuno                              #2211 (嘩.......你地真係打劫咁喎)

快來對號入座羅豬呢
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-27 09:59:48 |顯示全部樓層
橫掂得閒(我地),不如行行貼D 豬B 相等我地睇住佢成長都好播

回復

比得大帝 發表於 2008-11-27 10:09:56 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-11-27 09:59 發表
橫掂得閒(我地),不如行行貼D 豬B 相等我地睇全佢成長都好播

都好噃
雖然暫時人豬分隔,
不過埋嚟睇, 埋嚟睇, 分邊隻有相睇,
我地又可以網上選豬, 1號 12號 8號 5號
回復

maggielawkm 發表於 2008-11-27 10:52:09 |顯示全部樓層
了方便阿行, 唔會俾漏咗你隻豬, 請在 #2083 至 2242 樓以內有發言的登記名字和有關樓層(發了多張帖的只需寫其中一張帖的樓層), 方便核對

6. oneonewe                       #2086  (thanks!)
7. maggie                            #2095 (多謝你隻豬~)

快來對號入座羅豬呢
回復

比得大帝 發表於 2008-11-28 14:48:23 |顯示全部樓層
你估阿行會唔會見到個 list 嚇親呢

見到咁多擁躉會唔會感動到喊呢
回復

mcyan 發表於 2008-11-28 15:36:31 |顯示全部樓層
我"簡" B: 感動到喊
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-28 15:52:47 |顯示全部樓層
但係佢而家好少向呢面留言呀
回復

比得大帝 發表於 2008-11-28 16:12:38 |顯示全部樓層
佢可能喊到出唔到聲
回復

貓后 發表於 2008-11-28 16:17:34 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-28 16:12 發表
佢可能喊到出唔到聲

應該唔係喊的(佢會係度笑)
回復

江江 發表於 2008-11-28 16:17:55 |顯示全部樓層
係呀...係呀
要送咁多只「小豬寶貝」出來...好肉赤
Remarks:  係好唔捨得啲小豬離開豬爸爸身邊至真

回復

比得大帝 發表於 2008-11-28 16:43:31 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-11-28 16:17 發表
係呀...係呀
要送咁多只「小豬寶貝」出來...好肉赤
Remarks:  係好唔捨得啲小豬離開豬爸爸身邊至真

佢會唔會向度同D小豬逐一吻別, 生離死別, 喊到鼠鼠聲呢
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-28 17:08:03 |顯示全部樓層
佢梗係會啦,仲驚毒我地唔死,可能加碼添
回復

vivi 發表於 2008-11-28 17:56:55 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2008-11-28 16:12 發表
佢可能喊到出唔到聲

唔通喊到寫唔到字?
回復