香港園藝館»園藝館 閒時娛樂 園藝茶座 綜合園藝交流 Avery 花集

Avery 花集

作者: avery 發表于 2008-9-15 14:58:43
188938 3451
八王爺 發表於 2008-11-26 16:53:10 |顯示全部樓層
斃喇!
我走「豬」添。

阿行派金豬,我冇份
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-11-26 17:08:50 |顯示全部樓層
為了方便阿行, 唔會俾漏咗你隻豬, 請在 #2083 至 2242 樓以內有發言的登記名字和有關樓層(發了多張帖的只需寫其中一張帖的樓層), 方便核對

1. Peter #2189
2. 寶瓶 #2088 (好野,我有份!)
回復

江江 發表於 2008-11-26 17:13:12 |顯示全部樓層
為了方便阿行, 唔會俾漏咗你隻豬, 請在 #2083 至 2242 樓以內有發言的登記名字和有關樓層(發了多張帖的只需寫其中一張帖的樓層), 方便核對

3. 江江 #2200 (集齊人名..會秋后算賬嗎?)

回復

vivi 發表於 2008-11-26 17:30:58 |顯示全部樓層

3. 江江 #2200 (集齊人名..會秋后算賬嗎?)
4. mISS cHAN cHAN #2087 (行行話可以俾花花我o架)
回復

江江 發表於 2008-11-26 17:35:40 |顯示全部樓層

1. Peter                               #2189
2. 寶瓶                               #2088 (好野,我有份!)
3. 江江                               #2200 (集齊人名..會秋后算賬嗎?)
4. mISS cHAN cHAN        #2087 (行行話可以俾花花我o架)
5.  多多                              #2084 ( 有豬籮,唔使劫 )
6. oneonewe                       #2086
7. maggie                            #2095
8. mycan                             #2105 (好野有我份 )
9. 貓后                                #2106
10. Exodus                          #2110 (好野多謝陳大哥!!!!!!但係我想要Lycaste nana)
11. Don                               #2125
12. Sylvia                            #2133 (唔該, 江江 )
13. dongmaster                    #2140
14. Banbiechan                    #2170 (唔該晒江江..多謝晒行行)
15. Kuno                              #2211

各位請核對...有否漏了名字

回復

vivi 發表於 2008-11-26 17:37:53 |顯示全部樓層
江江
回復

mcyan 發表於 2008-11-26 17:38:46 |顯示全部樓層
好野有我份
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-26 17:39:47 |顯示全部樓層
有豬籮,唔使劫
回復

江江 發表於 2008-11-26 17:43:54 |顯示全部樓層
大家對號入座做爸媽
AVGB 要凑大 15個仔仔啦
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-26 17:53:17 |顯示全部樓層
江江好攪野
回復

虛宿寶瓶 發表於 2008-11-26 17:57:51 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-11-26 17:39 發表
有豬籮,唔使劫

點解你個"住"字咁細隻嘅?
回復

vivi 發表於 2008-11-26 18:02:39 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-11-26 17:57 發表

費事俾行行睇唔到吖嘛
回復

江江 發表於 2008-11-26 18:02:55 |顯示全部樓層
原帖由 虛宿寶瓶 於 2008-11-26 17:57 發表

多多還死心不息羅....
有無聽過妻不如妾.....妾不如婢......婢不如偷......偷不如偷不着
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-26 18:03:02 |顯示全部樓層
第日都係會劫架馬
回復

江江 發表於 2008-11-26 18:04:15 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-11-26 18:03 發表
第日都係會劫架馬

估中
回復

Sylvia 發表於 2008-11-26 18:07:00 |顯示全部樓層
唔該, 江江
回復

Tony 發表於 2008-11-26 18:31:33 |顯示全部樓層
原帖由 八王爺 於 2008-11-26 16:53 發表
斃喇!
我走「豬」添。

阿行派金豬,我冇份

我都冇份
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-11-26 18:42:13 |顯示全部樓層
唔緊要,第日一齊去團
回復

BanbieChan 發表於 2008-11-26 19:09:05 |顯示全部樓層
唔該晒江江

多謝晒行哥
回復

avery 發表於 2008-11-26 20:54:06 |顯示全部樓層
一句到尾 ~ 講過算數 ~

不過年頭播種, 而家真係好細棵, 大家真係要俾 DD 時間等 ~
回復