笑極都係咁含蓄

作者: sandy 發表于 2008-9-12 15:15:52
1033 5
我呢位小姐K. Marquise de Sade開左幾日都係咁既樣. 笑極都唔開懷大笑. 睇唔清楚佢個花譜. 真係比佢激死. 冇法影得到佢最靚既一面.

加番d資料. 呢位小姐由鱗莖種左約四個半月便可以開花了. 同期買左好多款花貓佢係最快開花既一位.

tata 發表於 2008-9-12 15:30:37 |顯示全部樓層
靚女係怕醜啲架喇
回復

sel 發表於 2008-9-12 15:48:10 |顯示全部樓層
個色好靚!!!
回復

mandm 發表於 2008-9-12 16:02:11 |顯示全部樓層
你就好啦,咁快就開花,我 d 貓成尺高都未開呀!
回復

sel 發表於 2008-9-12 16:04:25 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-9-12 16:02 發表
你就好啦,咁快就開花,我 d 貓成尺高都未開呀!http://a5556.myweb.hinet.net/msn/face/face%20(25).gif

會唔會唔夠光? 貓貓要多光過迷岩同AV.
回復

sandy 發表於 2008-9-12 16:19:24 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-9-12 16:02 發表
你就好啦,咁快就開花,我 d 貓成尺高都未開呀!http://a5556.myweb.hinet.net/msn/face/face%20(25).gif

我之前全部放晒出花園. 反而天氣太熱. 太晒. 攪到有d既葉都生得怪怪咁. 而且過晒又唔掂. 遮左陰又生得唔直. 因為d貓愛追光
後尾決定全部搬晒入屋. 用光管照. 每日定時照至少八小時.  依家盆盆都係咁上下高咋. 我覺矮矮的幾靚. 唔會長懶懶.  同埋夠水同肥囉. 我仲有幾盆都已有lum. 等佢地開花再post上來.

補充一句. 我就仲未可以種到成頭都係花囉. 仲係要繼續學習中. 成日得小花幾朵

回復