返回列表 發新帖

求教陽光問題

作者: 風之拉斐爾 發表于 2015-10-5 18:03:13
3160 50
風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 00:40:32 |顯示全部樓層
火柴人 發表於 2015-10-10 21:34
真係平左好多窩,同有無單家?如果有記得留低張單方便之後改燈,我估你之後可能會好似我甘走火入魔,不停 ...

=0= 我縑麻煩....就叫佢唔使開了..............................................................
回復

風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 00:41:00 |顯示全部樓層
不過唔緊要既 都好易記
回復

火柴人 發表於 2015-10-11 00:42:42 |顯示全部樓層
風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 00:41
不過唔緊要既 都好易記

甘又係
回復

風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 00:45:06 |顯示全部樓層
同埋應該唔係3/F 係2/F扶手電梯 對到正一正 出面有個架放左大約4層 望番GUN爺個POST佢個張相見到"植物專用"手字就會認到
同埋佢都講得出我地呢個FORUM 話多左好多人黎買
回復

火柴人 發表於 2015-10-11 00:50:00 |顯示全部樓層
風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 00:45
同埋應該唔係3/F 係2/F扶手電梯 對到正一正 出面有個架放左大約4層 望番GUN爺個POST佢個張相見到"植物專用" ...

甘佢應該要多謝GUN爺幫佢推薦
回復

風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 01:11:59 |顯示全部樓層
火柴人 發表於 2015-10-11 00:50

收番回佣~XD
回復

powergun 發表於 2015-10-11 11:21:27 |顯示全部樓層
風之拉斐爾 發表於 2015-10-10 18:54
岩岩終於的起心肝去左深水埗深之都gun爺個間買左兩盞LED番黎 8紅1藍 兩盞串連埋一條線 再用時間制控制

未 ...

恭喜了, 兩套燈$450 唔貴了,  不過你係廳度裝嗎? 係就一定比人省了, 我係我自己間房個窗台裝咋
回復

powergun 發表於 2015-10-11 11:23:45 |顯示全部樓層
風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 00:40
=0= 我縑麻煩....就叫佢唔使開了.............................................................. ...

要返張單好d, 有根有據嘛, 不過佢好好人的, 無單都應該幫你整的
回復

powergun 發表於 2015-10-11 11:28:52 |顯示全部樓層
火柴人 發表於 2015-10-11 00:50

我係想好似我咁的花友有多個選擇, 又唔使淘, 淘左可能重要搞一大輪野至用到, 或搞完都未必用得到, 係依度買, 返屋企就可即用到, 有問題拎返去就整到
回復

powergun 發表於 2015-10-11 11:30:35 |顯示全部樓層

保証無收回佣的, 最多第時再去買野佢收我平d當係啦
回復

風之拉斐爾 發表於 2015-10-11 12:59:01 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2015-10-11 11:30
保証無收回佣的, 最多第時再去買野佢收我平d當係啦

互利互惠係應該既~講真俾多左個選擇我地~係好既怕咩
回復