訓唔著影下D蝕蟲 update @ 24/01/15

作者: hobart 發表于 2015-1-18 01:52:07
1342 16

夜晚做龍友幫我D蝕蟲靚模影影影

開完花細左成個碼T.T

開完花細左成個碼T.T

評分

查看全部評分

Maychow 發表於 2015-1-18 01:53:27 來自手機 |顯示全部樓層
正呀! 多謝分享
回復

powergun 發表於 2015-1-18 08:58:20 |顯示全部樓層
點解訓唔著? 晚上天寒地凍, 理應好好訓的
回復

Victor9394 發表於 2015-1-18 12:48:41 |顯示全部樓層
非常好!!
回復

hobart 發表於 2015-1-24 00:44:00 |顯示全部樓層
update 下先

睇住佢出世咁

睇住佢出世咁

唔知食左D咩XD

唔知食左D咩XD

評分

查看全部評分

回復

Rukozz 發表於 2015-1-24 00:47:37 來自手機 |顯示全部樓層
又有新相
回復

Maychow 發表於 2015-1-24 01:13:40 來自手機 |顯示全部樓層
好好睇! Hobart 可唔可以影下你個箱呀?
回復

Alstoncheung 發表於 2015-1-24 01:22:16 |顯示全部樓層
嘩,成間光管房咁種咁霸氣ge
回復

Victor9394 發表於 2015-1-24 01:47:25 |顯示全部樓層
我對你既設備更有興趣,尤其係你加濕係點?
回復

hobart 發表於 2015-1-24 12:56:11 |顯示全部樓層
粗製加濕咋 D設備都係以前既野

上層用書架整 強光D 再用錫紙封一邊 外面加塊包書膠

上層用書架整 強光D 再用錫紙封一邊 外面加塊包書膠

為左平均分配 加支整左好多窿仔M記飲管

為左平均分配 加支整左好多窿仔M記飲管

屋企加濕機XD

屋企加濕機XD

keep到濕到60%以上 都OK通風 有陣時有少少微風吹到入去

keep到濕到60%以上 都OK通風 有陣時有少少微風吹到入去
回復

apip 發表於 2015-1-24 14:31:20 |顯示全部樓層
.....厉害啊 哈哈 搞到我都想整
回復

Victor9394 發表於 2015-1-24 19:07:01 |顯示全部樓層
hobart 發表於 2015-1-24 12:56
粗製加濕咋 D設備都係以前既野

飲管咁幼會唔會令D水倒流?
我覺得應該索性買條洗衣機喉
回復

hobart 發表於 2015-1-25 01:01:14 |顯示全部樓層
Victor9394 發表於 2015-1-24 19:07
飲管咁幼會唔會令D水倒流?
我覺得應該索性買條洗衣機喉

係會倒流TT 倒流個陣會出少左水氣 到流完 又正常返  
我都諗住買條12/16喉俾佢出水氣
回復

Victor9394 發表於 2015-1-25 02:42:59 |顯示全部樓層
hobart 發表於 2015-1-25 01:01
係會倒流TT 倒流個陣會出少左水氣 到流完 又正常返  
我都諗住買條12/16喉俾佢出水氣 ...

咁都OK呀
回復

hobart 發表於 2015-1-25 22:00:18 |顯示全部樓層
轉左粗水管 D水氣多到 蓋住D植物
回復

Victor9394 發表於 2015-1-25 22:20:12 |顯示全部樓層
你小心D水積o係PING度呀
回復

hobart 發表於 2015-1-25 22:40:34 |顯示全部樓層
Victor9394 發表於 2015-1-25 22:20
你小心D水積o係PING度呀

我開到最大睇效果 同埋set左timer 隔3hr開一次 一次半個鐘 我都怕爛心

BRAVO!  發表於 2015-1-25 23:51
回復