義賣雪花木、Sinn. Stone's Yulia、Sinn. Amanda's Penny

作者: silicon 發表于 2014-11-19 10:20:08
2495 9

義賣物品: 雪花木(2株)、Sinningia Stone's Yulia(1oz 試飲杯,13株)、 Sinn. Amanda's Penny (5株)

雪花木(2株)每株$50

Sinningia Stone's Yulia(13株)每株$50
參考花樣: http://www.dollyyeh.idv.tw/Sinn_Stones_Yulia_Alfredo.jpg

上 A-E
中 F-J
下 L-N
J (金魚)

Sinn. Amanda's Penny(5株)每株$50
參考花樣: http://www.dollyyeh.idv.tw/Sinn_Amandas_Penny_RoseHe.jpg

上圖:左 (Lucy)、右、下

下圖:左、右 (金魚)

付款方法:現金交易

交收:星期一至五 5:30pm 或星期六 1:00pm 上環 mtr,或,星期日 1:00pm 上水火車站美心西餅面交,或,太子花墟,另約,需時間安排

有意者請登記後24小時內PM留電話作實

由本人全數捐出護苗基金
[url]http://www.ecsaf.org.hk/Chinese/index.php [/url]

注意事項:
1. 植物葉片會有缺損或水漬,請權行是否可接受
2. 植物已下好年冬殺蟲劑,購後請自行妥善處理
3. 植物會因個人管理或種植環境,可能令花色有所不同,本人不能保證能開正常花色
4. 請自行尋找植物培植方法
5. 售賣與否本人有最終決定權
hiatus 發表於 2014-11-19 10:45:26 |顯示全部樓層
矽大大,我睇唔到圖呀, 今晚上環得嗎^^
回復

silicon 發表於 2014-11-19 11:19:49 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2014-11-19 10:45
矽大大,我睇唔到圖呀, 今晚上環得嗎^^

已再上傳
妳想要什麼?雪花木在田中,交收要下星期,其他今晚上環可以
回復

hiatus 發表於 2014-11-19 11:34:24 |顯示全部樓層
Yulia J
Penny 我未睇到编号。。。
回復

silicon 發表於 2014-11-19 11:37:48 |顯示全部樓層
hiatus 發表於 2014-11-19 11:34
Yulia J
Penny 我未睇到编号。。。

penny 沒編號碼
回復

hiatus 發表於 2014-11-19 12:15:15 |顯示全部樓層
回矽大, 我要

Yulia  , J
Penny , 下右

多謝^^
回復

LUCY 發表於 2014-11-19 12:33:50 |顯示全部樓層
我要 Sinn. Amanda's Penny 上圖 : 左
請問今個星期六 2: 30 pm 花墟交收可以嗎?
Thanks!!
回復

ILoveFlower 發表於 2014-11-20 21:50:25 |顯示全部樓層
我要以下:
雪花木      1株
Yulia         L, N
Penny      上圖下方

明天PM約時間,謝謝!
回復

silicon 發表於 2014-11-20 22:10:09 |顯示全部樓層
ILoveFlower 發表於 2014-11-20 21:50
我要以下:
雪花木      1株
Yulia         L, N

雪花木要左定右?
因雪花木放田中,需星期日才拎到,交收只可安排下星期或以後日子

Sorry, 都係要右邊細個棵....  發表於 2014-11-21 11:19
雪花木要左, 交收PM約呀, THX  發表於 2014-11-21 11:18
回復

ILoveFlower 發表於 2014-11-27 21:37:26 |顯示全部樓層
完成交收。謝謝!
回復