我們就是這樣長大的

作者: 江江 發表于 2008-7-30 21:07:08
5181 94
ハマナス 發表於 2008-7-31 17:17:34 |顯示全部樓層
好勁呀! 差唔多開晒, 我o個d....
回復

heiheimama 發表於 2008-7-31 17:29:54 |顯示全部樓層
原帖由 candyafr 於 2008-7-31 11:04 發表

我個頭唔值錢,因為超多雜草 ..............不過真係好少見希媽sell貨..........等她重整office的花架後,我先....

吓,我家陣咪出緊d迷岩種子羅,仲陸續有黎呀.

最近買左4支T5,三個架,膠紙,插蘇...請捐助希媽栽花基金呀.~
回復

maywong918 發表於 2008-7-31 18:03:26 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-7-31 17:29 發表

最近買左4支T5,三個架,膠紙,插蘇...請捐助希媽栽花基金呀.~

希媽~放心~大把人支持你呀~ (33).gif 我唔使講喇~ (29).gif
回復

kong 發表於 2008-7-31 18:29:13 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-7-30 21:29 發表

Jacky仔仔....
盒裏有 S. Bright Eyes.....S. Concinna.....S. Little Tiger....S. Mighty Mouse...
             S. sp. Rio das Pedras......S. Pusilla.....S. Razzmatazz......S. Star Eyes..
             S.  ...

嘩! 好多呀! 等我挑剔下江江先............................................冇carefree regina!
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-7-31 18:32:45 |顯示全部樓層
江江+希媽=叻+勁
回復

江江 發表於 2008-7-31 18:48:47 |顯示全部樓層
原帖由 kong 於 2008-7-31 18:29 發表

嘩! 好多呀! 等我挑剔下江江先............................................冇carefree regina!

Kong 姐姐...呢只有呀...未出得場
回復

江江 發表於 2008-7-31 18:49:39 |顯示全部樓層
原帖由 ハマナス 於 2008-7-31 17:17 發表
好勁呀! 差唔多開晒, 我o個d....

唔好唔開心...努力
回復

江江 發表於 2008-7-31 18:52:37 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-7-31 17:29 發表

請捐助希媽栽花基金...好缺錢呀!
回復

ハマナス 發表於 2008-7-31 18:55:18 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-7-31 18:49 發表

唔好唔開心...努力

我已經好努力架喇, 我日日望住佢, 等待我生命中的第一棵迷岩花花, 點知佢消比我睇
回復

江江 發表於 2008-7-31 19:04:24 |顯示全部樓層
原帖由 ハマナス 於 2008-7-31 18:55 發表

我已經好努力架喇, 我日日望住佢, 等待我生命中的第一棵迷岩花花, 點知佢消比我睇

唔好喊...喊咗唔靚...下次會有更好的表現
回復

江江 發表於 2008-7-31 19:21:19 |顯示全部樓層
原帖由 prodorothyhkg 於 2008-7-31 18:32 發表
江江+希媽=叻+勁

Only....希媽叻...希媽勁....
回復

kong 發表於 2008-7-31 21:08:08 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-7-31 18:48 發表

Kong 姐姐...呢只有呀...未出得場

你真係快手
回復

heiheimama 發表於 2008-7-31 22:00:36 |顯示全部樓層
真係齊哂....重要齊齊開花,真係羨慕死人....
回復

jacky 發表於 2008-7-31 22:46:26 |顯示全部樓層
迷岩小公主萬歲 add4icon
回復

raogw 發表於 2008-8-11 11:45:45 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-7-30 21:29 發表

Jacky仔仔....
盒裏有 S. Bright Eyes.....S. Concinna.....S. Little Tiger....S. Mighty Mouse...
             S. sp. Rio das Pedras......S. Pusilla.....S. Razzmatazz......S. Star Eyes..
             S.  ...

全是超迷岩?犀利啊,我只有 S. sp. Rio das Pedras.
回復