團購 ROB AV - Rob 功德完满

作者: 比得大帝 發表于 2007-8-24 14:22:19
13246 113
feufeu 發表於 2007-9-28 11:31:25 |顯示全部樓層
SORRY that can't help as I have to work in Beijing on 19-22 October.
My own feeling is 水浸 should be good enough...
回復

GOODluck20x 發表於 2007-9-28 11:33:30 |顯示全部樓層
sonia,

若需要幫手開聲 .  我相信幾重O下 .
回復

比得大帝 發表於 2007-9-28 11:35:58 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-9-28 11:33 發表
sonia,

若需要幫手開聲 .  我相信幾重O下 .

如果寄來我家, 重量應該不是問題, 10月27日那天我會開車送出來
回復

feufeu 發表於 2007-9-28 11:39:47 |顯示全部樓層
Peter, how long did it take last time for the delivery? If they send out on 15 October, they probably won't arrive on or before 18 October. 19 October is public holiday and I know Krista is 5-day week wor..

If Krista is going on Monday, 22 October after work, I may be able to help if needed cos' I am arriving HK at 8:10 pm (too late? ).
回復

比得大帝 發表於 2007-9-28 11:53:37 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2007-9-28 11:39 發表
Peter, how long did it take last time for the delivery? If they send out on 15 October, they probably won't arrive on or before 18 October. 19 October is public holiday and I know Krista is 5-day week ...

Last time that also send out on Monday and arrived at my place on Thursday.  

May I have your numbers by PM so that I may ask my maid (May) to contact you once arrived.  If you cannot come on the day it arrives, you may coordinate with May to fixed a day.  For the time in between, I may ask May opening the carton and the individual plastic bags, then keep them in a cooler place.
回復

feufeu 發表於 2007-9-28 12:01:39 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2007-9-28 11:53 發表

Last time that also send out on Monday and arrived at my place on Thursday.  

May I have your numbers by PM so that I may ask my maid (May) to contact you once arrived.  If you cannot come on the d ...

Peter, I will be away on 19 - 22 October ar... Let me discuss with Krista and get back to you.
回復

八王爺 發表於 2007-9-28 17:48:45 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2007-9-28 02:50 發表
我的頭也大了, 因為有很多問題:
1. 不知確實是那一天收到花
2. 這次除了訂講的花外, 還有上次死花的補數, 但又可能補唔整,
3. 又要按各人提供的死花資逐個對,
4. 對了又要約有得補的出來.
5. 又要收/還訂購之尾數
6. 又要向有得補花的人收運費
7. 還有其中有部份是的訂的, 但我自己又不在

不如我這樣再問大家意見
如果按原計劃寄到我家, 我估約10月18-19號收到花, 然後我們研究如何讓花在我家安全渡過一個星期
1. 收到後我可不可以叫賓賓聯絡你們那一位, 這位朋友在電話上敎她如何處理花 (註, 她對av略有認識, 但對其他就有點陌生)
2. 收到後我可不可以叫賓賓聯絡你們那一位,  這位朋友朋友到我家幫手處理花 (註: 我住東涌, 車費由我負責, 請勿坐的士 )

如果你認為等一個星期(等到10月27才分花)有危險, 請馬上提出你的意見, 可能是先分今次訂購的, 其他的補數及我個人的訂購交其中一個人保管, 等10月27日才分)
...

情況太可怕!

我建議 一個 能 18-19 號收花,立即分給花友的人。
最好在 20 (sat) 或 21(sun)日  分了。
Peter 安排 賓賓 去攞花!
回復

feufeu 發表於 2007-9-28 21:19:07 |顯示全部樓層
peter, krista 跟 sonia 商量過, 以下係一些方案:

1a. 如果花在 18日 6:30 pm 之前到, 而賓賓又通知到 krista, 佢就會放工後去你家處理.
1b. 處理方法主要係用水浸住, 有 label 的膠袋貼在試飲杯, 以免撈亂.

2a. 如果花在 18日 6:30 pm 之後到, kirsta 當晚去不到, sonia 和 krista, +/- goodluck 可以在星期日 (20 oct) 上你家處理, 他們會順便領取他們所訂的.
2b. 如果可以, 其他有訂的花友(charles604498, lammanfung & sel)可一起去.
2c. 賓賓在收到後就要打開膠袋透氣和保濕 (加濕棉花?) (請其他花友給意見, 不能太複雜, 要賓賓曉攪)
2d. 有得補的都是av, 有水養住應該可以等到你返來.
2e. 錢交收方面, 只有 sel 沒有訂 lyndon lyon... 其他都可以在 27 oct 收.

你覺得怎樣?
回復

比得大帝 發表於 2007-9-28 21:38:45 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2007-9-28 21:19 發表
peter, krista 跟 sonia 商量過, 以下係一些方案:

1a. 如果花在 18日 6:30 pm 之前到, 而賓賓又通知到 krista, 佢就會放工後去你家處理.
1b. 處理方法主要係用水浸住, 有 label 的膠袋貼在試飲杯, 以免撈亂.

2a.  ...

很好, 請把電話pm給我, 我交給賓賓, 佢叫亞 may.
回復

charles604498 發表於 2007-9-28 22:26:49 |顯示全部樓層
feufeu  18日 6:30 p恐怕我去唔到,等埋lyon花在 27 oct 收啦,留係Peter家中有賓賓服待 好食好住 肯定肥肥白白
feufeu 我有一個小小請求 你可唔可以幫我棵花花影張靚相 等我可以睇睇佢個靚樣先呀?
回復

feufeu 發表於 2007-9-28 23:17:14 |顯示全部樓層
原帖由 Peter 於 2007-9-28 21:38 發表

很好, 請把電話pm給我, 我交給賓賓, 佢叫亞 may.

PM you Kirsta's no. la.. (已得佢批准 )
回復

feufeu 發表於 2007-9-28 23:19:51 |顯示全部樓層
原帖由 charles604498 於 2007-9-28 22:26 發表
feufeu  18日 6:30 p恐怕我去唔到,等埋lyon花在 27 oct 收啦,留係Peter家中有賓賓服待 好食好住 肯定肥肥白白
feufeu 我有一個小小請求 你可唔可以幫我棵花花影張靚相 等我可 ...

charles604498, 我嗰幾日不在香港, 去唔到 peter 屋企... 要問吓好心人 krista喎...
回復

Fonica 發表於 2007-9-28 23:34:43 |顯示全部樓層
2a. 如果花在 18日 6:30 pm 之後到, kirsta 當晚去不到, sonia 和 krista, +/- goodluck 可以在星期日 (20 oct) 上你家處理, 他們會順便領取他們所訂的

Oct 20 = Saturday?
回復

feufeu 發表於 2007-9-28 23:48:52 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2007-9-28 23:34 發表
2a. 如果花在 18日 6:30 pm 之後到, kirsta 當晚去不到, sonia 和 krista, +/- goodluck 可以在星期日 (20 oct) 上你家處理, 他們會順便領取他們所訂的

Oct 20 = Saturday? ...

超級秘書, 你係對的!!!
係 20 oct 星期六

回復

Fonica 發表於 2007-9-28 23:56:04 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2007-9-28 23:48 發表

超級秘書, 你係對的!!!
係 20 oct 星期六

回復

tata 發表於 2007-9-29 00:45:23 |顯示全部樓層
原帖由 charles604498 於 2007-9-28 22:26 發表
feufeu 我有一個小小請求 你可唔可以幫我棵花花影張靚相 等我可 ...

無問題呀, 每張收費$1.2呀, 公價嚟架吓
回復

比得大帝 發表於 2007-9-29 09:28:56 |顯示全部樓層

Rob's 這樣也算是回覆嗎?

一早又要我講粗口, 那個母親調出來的孩子?  請看下文, Rob's 這樣也算是回覆嗎?  講咗重慘過冇講?

有見昨日大家齊心恊力, 千方百計, 都是想辦法去解決因rob不能按要求日子交貨而發生的問題, 我想我也要出點力, 就再寫信要求rob遲一點寄出, 好個rob's, 竟然這樣回覆, 我寫給他的信都算客客氣氣, 他竟回覆了五個字, 加一個句號.  這句 Will do our best, 可以解釋為

如果有個 We 字開頭, 我會覺得正面很多 -- 我們會盡力去做
如果冇個 We 字開頭, 我會覺得佢係話 -- 我做到幾多就幾多啦

有冇個We字差很遠, 有個We字, 有啲 commitment.

RE: Confirmation of Violet Barn Order‏
From: Rob ([email protected])
Sent: Saturday, September 29, 2007 6:59:02 AM
To: Peter Lui ([email protected])

Will do our best.

Rob
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Rob:

Thank you for your advice.  As I am away from 15-22Oct (going to Italy),  can you send out the plants at the later part of week Oct15, say by Oct18-20? If the plants arrives too early and I am not home, I worry that the parcel will sit in the warehouse of the courier for few days and will create another disaster.

Please help.

Regards,
Peter Lui

唉, 換來五個字, 而家變成由10月18到26都有機會係收貨日, 現在再叫rob按原計劃寄出又怕越攪越亂, 我這樣改一下, 你們看如何:

2a. 如果花在 18日 6:30 pm - 19日 6:30 pm 到, 亞may會通知 krista or feufeu:  sonia 和 krista, +/- goodluck 可以在星期六 (20 oct) 上你家處理, 他們會順便領取他們所訂的.
2aa. 如果花在 20日 6:30 pm - 23日 6:30 pm 到, 亞may會通知 krista or feufeu, 如你們有時間就上來, 没時間來亞may就按 2c 程序處理
2b. 如果可以, 其他有訂的花友(charles604498, lammanfung & sel)可一起去.
2c. 賓賓在收到後就要打開膠袋透氣和保濕 (加濕棉花?) (請其他花友給意見, 不能太複雜, 要賓賓曉攪)
2d. 有得補的都是av, 有水養住應該可以等到你返來.
2e. 錢交收方面, 只有 sel 沒有訂 lyndon lyon... 其他都可以在 27 oct 收.
回復

sel 發表於 2007-9-29 09:48:34 |顯示全部樓層
I can help out on Oct 20 morning (9 - 12am), pls advise if needed.
回復

比得大帝 發表於 2007-9-29 09:58:47 |顯示全部樓層
原帖由 sel 於 2007-9-29 09:48 發表
I can help out on Oct 20 morning (9 - 12am), pls advise if needed.

Thank you for your assistance in advance.  Please coordinate with feufeu or Krista, as May will contact them when the plants arrives.
回復

sel 發表於 2007-9-29 10:07:58 |顯示全部樓層
If the plants cannot distribute within 1 to 2 days, Instructions for Phillipino Maid should be more detail & my suggestion is:

1. 浸 水(water soaking)  for 3 - 4 hours after they arrive;
2. Take out from the water and put the plants in a corner without strong sunlight;
3. Repeat step 1 & 2 four days later
4. Distribute the plants at weekend

回復