返回列表 發新帖

我的真正身份 ......

作者: 四少 發表于 2007-8-21 14:18:39
2806 30
jellyfishy 發表於 2007-8-22 11:26:02 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2007-8-22 11:20 發表

kim....................

我啲喜蔭你點攞呀? 俾埋goodluck20x俾你, 記得俾超級橙我呀

講到好似俾個goodluck流金咁呀?!
無記性,唔記左那種喜蔭呀.
回復

tata 發表於 2007-8-22 11:33:48 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-8-22 11:26 發表

講到好似俾個goodluck流金咁呀?!
無記性,唔記左那種喜蔭呀.

woo...........................
傯金,Silver skies 同 pink panther呀~
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-22 12:00:26 |顯示全部樓層

回復 #22 krista 的帖子

係喎係喎~~ 你話點就點啦. 你在那兒上班架?phone me if you have time la.
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-22 12:05:09 |顯示全部樓層
2位女俠,

我幾時幾變o左走莖

想點習合 ? 我太子番工 ~  
回復

jellyfishy 發表於 2007-8-22 12:28:15 |顯示全部樓層

回復 #24 GOODluck20x 的帖子

yi~ good woh~~ 今晚俾你都得喎. 我大約6.30左右到太子啦.
回復

tata 發表於 2007-8-22 12:31:32 |顯示全部樓層
原帖由 kim 於 2007-8-22 12:28 發表
yi~ good woh~~ 今晚俾你都得喎. 我大約6.30左右到太子啦.

依~咁不如聽日呀~我想出花墟買嘢呀 金金, 你得唔得? 不過今次要快閃呀
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-22 16:47:16 |顯示全部樓層
哎喲...今晚攪吾掂. 星期5 先ok~  
回復

四少 發表於 2007-8-23 14:00:51 |顯示全部樓層
原帖由 GOODluck20x 於 2007-8-22 12:05 發表
2位女俠,

我幾時幾變o左走莖

想點習合 ? 我太子番工 ~  

yo .... . . "走莖" 洗麥驚呀, 等我出山幫係臭大 收返你幾隻 蟑螂 OK
SUPPER ORANGE ... 迷岩 定 長筒花 ? 兩隻我都好喜歡

GOODluck20x 係爬虫界達人, 身份地位特殊 ... . 我在佢面前, 只係一隻 "蟻" .... 咁細 ~~~~
回復

虛宿寶瓶 發表於 2007-8-23 14:10:00 |顯示全部樓層
原來係你!Matt大大,你D蛇蟲鼠蟻死哂未?
回復

GOODluck20x 發表於 2007-8-23 16:40:36 |顯示全部樓層
原帖由 四少 於 2007-8-23 14:00 發表

yo .... . . "走莖" 洗麥驚呀, 等我出山幫係臭大 收返你幾隻 蟑螂 OK
SUPPER ORANGE ... 迷岩 定 長筒花 ? 兩隻我都好喜歡

GOODluck20x 係爬虫界達人, 身份地位特殊 ... . 我在佢面前, 只 ...

Matt 大

什麼爬虫界達人....吾好玩la ~  同Matt 大相比小弟甘拜下風 .  
回復

水滸女子 發表於 2007-8-23 23:46:36 |顯示全部樓層
四少  =  matt
園藝館內眾多會員代號 有d都改得好有特色 不如攪個最有趣會員代號選舉

回復