(分享/交換) k. Hirsuta 鱗莖 (結束)

作者: 藍天使 發表于 2008-6-20 19:09:43
1355 18
分享物品名稱: k. Hirsuta 鱗莖
份數: 4份 (最後一份比較細, 未必可以生到bb, 請盡力一試, 如果唔得唔好介意)
申請資格: (1) 積分有5分以上
                  (2) 如有物品交換者可分得較大鱗莖

交收方法:  郵寄交收 (免郵)
注意事項:  (1) 免郵分享者必需寄回包裝盒子給我, 我會自備回郵信封, 請分享者貼上郵票.  
                   (2) 分享結束後請pm我留地址
                   (3) 本人保留最終決定權

在這排隊:
1. andrea6321(Thank you^^ 我有迷岩你要嗎? 不過仲係BB, 可能要等大D再俾你)
==> 好呀, 咁我比左條虫你先啦, thx  ^.^
2.傻朱朱 ( 我有一塊不知名AV小葉,已出根,可以和你換嗎?)
==> 如av係迷你我就要, 如係普通size就唔洗lu, 我都已經有好多, 可否pm相給我, thx.  條虫我都照比你啦.
3.hiflower (tks)
==> 有心交換, 無問題
4.ginnie (2片迷你既紫藍色AV交換)
==> 好呀, thx.  我先寄虫比你, 你用返我個盒回郵啦.

20080620 k01.JPG
andrea6321 發表於 2008-6-20 19:52:41 |顯示全部樓層
在這排隊:
1. andrea6321(Thank you^^ 我有迷岩你要嗎? 不過仲係BB, 可能要等大D再俾你)
2.
3.
4.

回復

傻朱朱 發表於 2008-6-20 20:25:39 |顯示全部樓層
在這排隊:
2.傻朱朱 ( 我有一塊不知名AV小葉,已出根,可以和你換嗎?)
3.
4.
回復

hiflower 發表於 2008-6-20 20:36:38 |顯示全部樓層
在這排隊:
3.hiflower (tks)喜蔭走莖
4.
回復

hiflower 發表於 2008-6-20 20:38:00 |顯示全部樓層
對不起。我沒有看清【積分有5分以上】,可以刪除我。
回復

ginnie 發表於 2008-6-20 21:33:32 |顯示全部樓層
在這排隊:
3.hiflower (tks)喜蔭走莖
4.ginnie (2片迷你既紫藍色AV交換)Thank you

調整大小 12.jpg
回復

傻朱朱 發表於 2008-6-20 22:12:02 |顯示全部樓層
我想應該是半迷你,附圖
回復

藍天使 發表於 2008-6-20 22:18:40 |顯示全部樓層
原帖由 傻朱朱 於 2008-6-20 22:12 發表
我想應該是半迷你,附圖

咁唔洗喇, 多謝你先.  你pm回郵比我啦, 我星期一會寄出.
回復

andrea6321 發表於 2008-6-20 22:48:43 |顯示全部樓層
Thank you
我有幾隻迷岩ga
你想要邊隻?
http://hkplants.com/viewthread.p ... p;extra=&page=1
你決定好話我聽啦
回復

藍天使 發表於 2008-6-20 22:56:10 |顯示全部樓層
原帖由 andrea6321 於 2008-6-20 22:48 發表
Thank you
我有幾隻迷岩ga
你想要邊隻?
http://hkplants.com/viewthread.p ... p;extra=&page=1
你決定好話我聽啦

HCB's Blue Ice啦, 多謝晒你.
回復

andrea6321 發表於 2008-6-20 23:12:55 |顯示全部樓層
原帖由 藍天使 於 2008-6-20 22:56 發表

HCB's Blue Ice啦, 多謝晒你.

ok, 收到~~
唔使多謝
回復

傻朱朱 發表於 2008-6-21 08:28:18 |顯示全部樓層
原帖由 藍天使 於 2008-6-20 22:18 發表

咁唔洗喇, 多謝你先.  你pm回郵比我啦, 我星期一會寄出.

ok.已pm左
回復

hiflower 發表於 2008-6-24 13:08:15 |顯示全部樓層
我已經收到蟲蟲。謝謝。
回復

傻朱朱 發表於 2008-6-25 09:51:48 |顯示全部樓層
今天已收到,thx! 但蟲蟲斷開左兩折,而且變左啡色,請問係未正常既呢?可唔可以就咁落泥,定係要特別處理佢?因為我第一次種貓貓.
回復

藍天使 發表於 2008-6-26 14:51:05 |顯示全部樓層
原帖由 傻朱朱 於 2008-6-25 09:51 發表
今天已收到,thx! 但蟲蟲斷開左兩折,而且變左啡色,請問係未正常既呢?可唔可以就咁落泥,定係要特別處理佢?因為我第一次種貓貓.

就咁落泥試下生唔生到, 我已經用左盒, 咁都會繼既.  如果真係種唔到, 你遲d pm我我再比過你啦, 呢隻野好好生養, 我之前仲留返一條大虫未掘, 應該幾個星期又會有新虫虫.
回復

andrea6321 發表於 2008-6-26 19:29:40 |顯示全部樓層
收到蟲蟲啦
待迷岩長大後會寄出
回復

藍天使 發表於 2008-6-26 19:32:39 |顯示全部樓層
原帖由 andrea6321 於 2008-6-26 19:29 發表
收到蟲蟲啦
待迷岩長大後會寄出

好呀, thank you!
回復

傻朱朱 發表於 2008-6-26 19:33:18 |顯示全部樓層
原帖由 藍天使 於 2008-6-26 14:51 發表

就咁落泥試下生唔生到, 我已經用左盒, 咁都會繼既.  如果真係種唔到, 你遲d pm我我再比過你啦, 呢隻野好好生養, 我之前仲留返一條大虫未掘, 應該幾個星期又會有新虫虫. ...

係呀你個盒包得好好,都唔知點解
thx...我會試下先架啦
回復

ginnie 發表於 2008-6-30 16:28:24 |顯示全部樓層
收到喇, 明天寄回盒子, 多謝你~
回復