aj~kiss 嘜你送比我盆嘢咁多白點嫁,好驚呀!

作者: dogo 發表于 2008-6-18 21:12:32
11352 105
ハマナス 發表於 2008-6-22 13:58:30 |顯示全部樓層
原帖由 襲人 於 2008-6-22 13:48 發表

好好~~大妹姐咁講.....就好啦XD玩吓啫
今日一起身就睇到必勝客個新廣告有D餓添

使唔使叫我老公送個pizza過黎比你
回復

TUPLIP28 發表於 2008-6-22 14:19:25 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-6-21 00:12 發表

mark大大先係大人,我係小妹炸
mark大大個樣重好s  mark......................  see→

haha , ah mark is really very heavy weight...
回復

襲人 發表於 2008-6-22 14:21:51 |顯示全部樓層
原帖由 ハマナス 於 2008-6-22 13:58 發表

使唔使叫我老公送個pizza過黎比你

咦....都OK喎XD
不過我啱啱煮左啦
有機會試下個新批好唔好食先
回復

TUPLIP28 發表於 2008-6-22 14:25:04 |顯示全部樓層
Ah mark have you try stem cutting for lisa?I just cut one and potted...
回復

Grace 發表於 2008-6-22 22:00:07 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-6-21 12:55 PM 發表
講明係交換..當然係一只換一只...何來有多只礼物送....边個咁好人 (我未遇到)...
我淨係要在此要多謝幾位...分享者..axx, hxxxx, dxxx..三位大大...佢地真係好照顧..我地的新丁..
還有一位 axxx大大...她都非常好..肯.......
唔講你唔知...你們囗中常講「多到要拋的魚骨頭」..我都係從 H.K. yahoo網上$15元.bid返來的..
「乾屍貓」事件好像...係話 Manto同人 換貓事伴...
我最記得當時有一句話 :「你想 2只換1只呀...」  後期 Manto要寄回只貓俾人..結果郵寄變成乾屍貓一只
這件事給我一個極大啓示...做人做事要..........
另有義賣的pxxx,她知我好想要 (彔貓)..立刻 pm 我...叫我去投...真的很多謝她的一番心意.

aiya, 唔好咁講啦, 呢度都有好多花友, 唔使交換都好肯送野比人架~ 咁可能真係你未遇到啫~
「多到要拋的魚骨頭」<---我識得既花友都唔會咁做架 bor, 佢地會向分享版將種子送贈, 想要既花友, 多 d 留意吓分享版啦~  
「乾屍貓」<---仲以為你係受害者 tim.....
回復

八王爺 發表於 2008-6-25 14:17:59 |顯示全部樓層
原帖由 markc 於 2008-6-21 17:25 發表
棵lisa拎返黎喇。星期一寄出開花球。

先俾你看球幾細。
...

markc 哩個 lisa 好靚女喎! 我都有棵插枝苗,多謝你貼图,使我充滿希望。
我會做好哩隻花。

lisa lisa 我愛你,lisa 姐,越老越可愛!
回復