aj~kiss 嘜你送比我盆嘢咁多白點嫁,好驚呀!

作者: dogo 發表于 2008-6-18 21:12:32
11355 105
aj~kiss 發表於 2008-6-20 14:30:45 |顯示全部樓層
原帖由 襲人 於 2008-6-20 13:11 發表
二姐唔好咁勞氣啦~

勞氣啦~
忘了說:我有把毛蟲還給他,若沒寄失,應該早就到了,但也不知他收到沒有?
回復

markc 發表於 2008-6-20 14:55:15 |顯示全部樓層
原帖由 襲人 於 2008-6-20 13:11 發表
二姐唔好咁勞氣啦~

哦,你幫佢唔幫我。
回復

markc 發表於 2008-6-20 15:10:37 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-6-20 14:30 發表

勞氣啦~
忘了說:我有把毛蟲還給他,若沒寄失,應該早就到了,但也不知他收到沒有?

幾天前收到喇,你寄咗幾耐啊?其實你唔洗花錢寄翻俾我。唔中意咪丟咗佢囖。其實係想等大D再俾你。其實我有請其他花友幫忙種俾你。雖然依家我只記得一位。其實你幾個月發生咗好多事。好似做戲咁。
回復

襲人 發表於 2008-6-20 17:35:20 |顯示全部樓層
原帖由 markc 於 2008-6-20 14:55 發表

哦,你幫佢唔幫我。

~"~MARK大....你咁講我左右做人難喎....
你快D過兩招養岩絕招比我
咁我會幫你多D
回復

江江 發表於 2008-6-20 19:10:36 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-6-20 14:30 發表

勞氣啦~

有些時...明明講好交換的品種...當你寄咗給對方后...對方唔清唔楚下...寄咗啲你唔想要的嘢..好無奈
回復

aj~kiss 發表於 2008-6-20 20:11:03 |顯示全部樓層
原帖由 markc 於 2008-6-20 15:10 發表

幾天前收到喇,你寄咗幾耐啊?其實你唔洗花錢寄翻俾我。唔中意咪丟咗佢囖。其實係想等大D再俾你。其實我有請其他花友幫忙種俾你。雖然依家我只記得一位。其實你幾個月發生咗好多事。好似做戲咁。 ...

你好好笑呢!三月尾的事情.....至六月才寄兩棵給義賣買家,還勞煩人家代我養?
你有兩棵多都不早寄我,
原來你對我那麽好?[等大點才給我]
又沒告知我一聲!.........這樣子等到明年,..............就算寄開花株我,都補唔番我呆呆等的那兹美
我好懷疑自已之前呆呆等是傻瓜?還是..知道有人原來對我這麽好後..才是傻瓜?

回復

aj~kiss 發表於 2008-6-20 20:13:25 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-6-20 19:10 發表

有些時...明明講好交換的品種...當你寄咗給對方后...對方唔清唔楚下...寄咗啲你唔想要的嘢..好無奈

尼位mack哥真係太有性恪
回復

noel 發表於 2008-6-20 20:29:31 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-6-20 19:10 發表

有些時...我哋作為第三者,不知就裡而對事件作出猜測,好似有點兒.......

我唔知發生咩嘢事,如只看上文,我覺得果d "你唔想要的嘢" 似係禮物,
不個收件的人不貪心,馬上寄回而矣。。。

仲有呢~  就係 d對白好似做緊洪x十三妹.....
回復

maywong918 發表於 2008-6-20 20:29:49 |顯示全部樓層
哎呀~乜原來甘呀? 三姐~唔好唔開心喇~有我地班姊妹嚮度幫你呢~
回復

aj~kiss 發表於 2008-6-20 20:36:35 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2008-6-20 20:29 發表

有些時...我哋作為第三者,不知就裡而對事件作出猜測,好似有點兒.......

我唔知發生咩嘢事,如只看上文,我覺得果d "你唔想要的嘢" 似係禮物,

仲有呢~  就係 d ...

noel姐姐,江江有猜測什麽嗎?
事情,碓實像江江所說..[對方唔清唔楚下...寄咗啲我唔想要的嘢..好無奈]

回復

江江 發表於 2008-6-20 22:51:19 |顯示全部樓層
原帖由 noel 於 2008-6-20 20:29 發表

仲有呢~  就係 d ...

如果是禮物,就不是 「交換」呢...
上个月 「乾屍貓」事件..你又点睇..
事實歸事實..我真的遇上了「無奈」事件...針不刺肉..不知痛..
回復

江江 發表於 2008-6-20 22:56:49 |顯示全部樓層
noel.. 講
「  係 d對白好似做緊洪x十三妹...」
  边句似...... 唔明...
回復

markc 發表於 2008-6-20 22:57:34 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-6-20 20:36 發表

noel姐姐,江江有猜測什麽嗎?
事情,碓實像江江所說..[對方唔清唔楚下...寄咗啲我唔想要的嘢..好無奈]

對唔住啊。要你等咗咁耐。我朋友度有開緊花的。我確定咗寄個球根俾你吖。如果棵野無球根的,我就寄剪落黎的枝條俾你。
回復

markc 發表於 2008-6-20 23:02:50 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 2008-6-20 22:51 發表

如果是禮物,就不是 「交換」呢...
上个月 「乾屍貓」事件..你又点睇..
事實歸事實..我真的遇上了「無奈」事件...針不刺肉..不知痛..

我錯o者,咪搞到大家傷感情啦。
回復

markc 發表於 2008-6-20 23:04:12 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-6-20 20:29 發表
哎呀~乜原來甘呀? 三姐~唔好唔開心喇~有我地班姊妹嚮度幫你呢~

咁。。。你唔好介紹靚女我識喇。免得害咗人啊。
回復

heiheimama 發表於 2008-6-20 23:14:52 |顯示全部樓層
大家都是好花友,唔好為左小事傷感情啦.我相信markc是沒有壞心眼的,只是網上溝通,偶然會有失誤.希望aj你都唔好嬲啦,我遲d整d好野過你tum返你開心?~
回復

catcatduck 發表於 2008-6-20 23:20:24 |顯示全部樓層
me too  相信markc是沒有壞心眼的
回復

aj~kiss 發表於 2008-6-20 23:58:18 |顯示全部樓層
原帖由 markc 於 2008-6-20 22:57 發表

對唔住啊。要你等咗咁耐。我朋友度有開緊花的。我確定咗寄個球根俾你吖。如果棵野無球根的,我就寄剪落黎的枝條俾你。

對咩唔住啫........等冇問題............問題係你乜都冇講..........但交換前又講好多野wo,非常詳細問自已換到的是什麽花色、名享各樣.花色還問到我有d火,因問完又問,人家的就不聞不問 我是真的有被戲弄感覺
千其唔好寄枝條比我 我唔想再心痛多次
回復

襲人 發表於 2008-6-21 00:07:32 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-6-20 23:58 發表

對咩唔住啫........等冇問題............問題係你乜都冇講..........但交換前又講好多野wo,非常詳細問自已換到的是什麽花色、名享各樣.花色還問到我有d火,因問完又問,人家的就不聞不問 我是真的有被戲弄感覺 ...

阿姐~今次就大人不記小人過
原諒mark大一次啦~
我諗佢下次唔會架啦
你睇吓佢個樣都就嚟變成 077_冷汗直流.gif 咁啦
回復

aj~kiss 發表於 2008-6-21 00:07:47 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-6-20 23:14 發表
大家都是好花友,唔好為左小事傷感情啦.我相信markc是沒有壞心眼的,只是網上溝通,偶然會有失誤.希望aj你都唔好嬲啦,我遲d整d好野過你tum返你開心?~ ...

你覺得我好嬲咩?
都咁耐啦......我冇追過佢架............................今次借d意清算下markc 佢咁鐘意玩
回復