妹仔大過主人婆 姬鮑魚虎尾蘭 Sansevieria pinguicula ...

作者: ococ 發表于 2013-8-8 13:32:26
10979 128

上次食詐糊...公主變武士....

今次再請各位師兄再出手 幫忙認証一下

Sansevieria pinguicula 姬鮑魚虎尾蘭

============================================================
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
============================================================

11/9/2013

黃牙白炒蛋 CROSSOVER 姬鮑魚...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

20/9/2013

22/9/2013

10/10/2013

11/10/2013

分家

25/11/2013

3月抱兩 梅開三度 .....

依頭大細分家  轉個頭佢又生  

一家三口 合照

呀大B 細B出世後 要同你找個好人家收留

呀細B岩岩出世

23/8/2015

妹仔大過主人婆
年多前呀B 依家大過呀媽成個碼

orik 發表於 2013-8-8 14:04:36 |顯示全部樓層
拿,尼d就叫有米喇,買貴野中完伏都仲有彈藥再挑戰

唔好咁講啦,每人賺錢能力、肯花費既地方各不同!^^  發表於 2013-8-8 14:27
回復

ai_amoeba 發表於 2013-8-8 14:15:08 |顯示全部樓層
樓主應該係攝影高手哦~
回復

ococ 發表於 2013-8-8 14:18:42 |顯示全部樓層
orik 發表於 2013-8-8 14:04
拿,尼d就叫有米喇,買貴野中完伏都仲有彈藥再挑戰

兩棵夾埋 都未夠花籠個零頭呀陰公.....

死喇....燒埋corina.....   

(最多你下次上網買野 叫埋我一齊破財) 唔好打面...

再比比D 龜甲龍 惠比须笑 臥牛....... 我覺得自己係窮人...
回復

周身肉 發表於 2013-8-8 14:20:56 |顯示全部樓層
請問幾錢
係邊到買,小弟都諗住去破財
回復

ococ 發表於 2013-8-8 14:21:10 |顯示全部樓層
ai_amoeba 發表於 2013-8-8 14:15
樓主應該係攝影高手哦~

我機關槍式亂咁掃射 一千幾百張後...再選一兩張出黎...點會係高手
回復

阿火 發表於 2013-8-8 14:23:04 |顯示全部樓層
恭喜你找到真愛,及影得好靚!
期待你繼續分享喜悅!(即係你繼續駛錢)
回復

ai_amoeba 發表於 2013-8-8 14:23:25 |顯示全部樓層
ococ 發表於 2013-8-8 14:21
我機關槍射 一千幾百張...再選一兩張出黎...點會係高手

我影果d 點選都選唔到相好似你果d咁靚ar
回復

周身肉 發表於 2013-8-8 14:25:49 |顯示全部樓層
請問係邊到買
大約幾錢??
回復

ococ 發表於 2013-8-8 14:27:19 |顯示全部樓層
周身肉 發表於 2013-8-8 14:20
請問幾錢
係邊到買,小弟都諗住去破財

破財擋災呀...

2舊多小小啦

隻鮑係個放毒高手 私讓比我嫁...佢毒力高深莫測 (同時又等緊佢再毒我 )

花虛BUNBUN同上X 有時都有得賣 但真係未見過咁有鬼正...
回復

阿火 發表於 2013-8-8 14:33:10 |顯示全部樓層
兩舊幾抵呀!
因為你棵唔係BB,而且我估種植所用時間要年半或以上!
再次恭喜!
回復

orik 發表於 2013-8-8 14:36:11 |顯示全部樓層
唔知點解我鐘意背景多過棵野…

証明你有藝術細胞  發表於 2013-8-8 15:51
回復

ococ 發表於 2013-8-8 14:40:46 |顯示全部樓層
阿火 發表於 2013-8-8 14:33
兩舊幾抵呀!
因為你棵唔係BB,而且我估種植所用時間要年半或以上!
再次恭喜! ...

抵呀

琴日揸車去釣魚 出入迪士尼碼頭  冇左兩個浮BALL 用生虾釣 買野食

加橋費油錢...加埋都唔只幾舊啦

最慘係睇住條 明明到手的 3斤馬友.....跌番落海...
回復

ococ 發表於 2013-8-8 14:44:46 |顯示全部樓層
orik 發表於 2013-8-8 14:36
唔知點解我鐘意背景多過棵野…

背景 .....

因為個背景...化到糖水咁...有幻想空間
回復

大植物 發表於 2013-8-8 14:49:08 |顯示全部樓層
好靚, 好健康! 恭喜
回復

puppy 發表於 2013-8-8 14:58:42 |顯示全部樓層
好大隻飽魚,下個目標係乜野呢...
回復

阿火 發表於 2013-8-8 15:02:08 |顯示全部樓層
名貴魚翅、花膠.... ^^
回復

ococ 發表於 2013-8-8 15:07:13 |顯示全部樓層
puppy 發表於 2013-8-8 14:58
好大隻飽魚,下個目標係乜野呢...

見龜甲龍 平平地 不如下次試下 (借人地圖一用)

龜甲龍種子   幾蚊雞炸
回復

greatlwp 發表於 2013-8-8 15:20:24 |顯示全部樓層
ococ 發表於 2013-8-8 15:07
見龜甲龍 平平地 不如下次試下 (借人地圖一用)

龜甲龍正呀~~~~我一直都好想買啊~~~~~
回復

ococ 發表於 2013-8-8 15:36:15 |顯示全部樓層
greatlwp 發表於 2013-8-8 15:20
龜甲龍正呀~~~~我一直都好想買啊~~~~~

買啦...

我都好想買呀....不過買舊黑媽媽木頭波番屋企 實比老婆丙

你知啦....唔係鍾意花草樹木D人  好難明白我地

感同身受T.T  發表於 2013-8-8 17:05
回復