(回顧)2013-8-31:Audrey+JenniferC 分享(歡近交流/相片分享/更新)

作者: Melb 發表于 2013-8-6 13:03:15
8856 295
JL2008 發表於 2013-8-12 17:20:50 |顯示全部樓層
禮物+聚會 please
回復

sonC9 發表於 2013-8-12 17:23:21 |顯示全部樓層
13) SonC9  (just 聚會....只是初哥, 因之前已從花友分享到蘆薈同卧牛, 努力中, 今次小植物quota留比其他花友)
回復

Melb 發表於 2013-8-12 17:25:04 |顯示全部樓層
最新update:

1)Melb
2)greatlwp
3)abe_bell (可將禮物名額放出給新手肉友)
4) wateryuk
5) goodluck  (想一睹Audrey 姐姐風彩  ! 我o既環境種多肉未如理想 , 禮物請留有心人! 謝謝 !!  )  
6) 大植物 (我都想申請AR,是否在此留言就OK? THANKS!)
7) chau_lyc (Support!!)
8)PercyMKLau
9)ahgeeinheaven (我排吹水茶聚,hehe)
10) cyamy (想和各花友見見面啊!但因有D事做,要5點鐘走呢)
11) sasock (禮物+下午3點到)
12) JL2008 (禮物+聚會)
13) SonC9  (just 聚會....只是初哥, 因之前已從花友分享到蘆薈同卧牛, 努力中, 今次小植物quota留比其他花友)
回復

Melb 發表於 2013-8-12 19:43:07 |顯示全部樓層

更新: 公佈結果

經過版主決議, 所有已申請批核者, 人人有份....多謝版主....

出席聚會者, 我同版主商量後會跟大家pm聯絡; 未能出席者, 我會約時間跟花友交收 (如有錯誤/更改, 請告知小弟)

在此感謝大家參與!

公佈結果 (得獎者 -禮物 及 聚會申請者):

1)Melb  (禮物 + 出席聚會)
2)greatlwp (禮物ONLY)
3)abe_bell (出席聚會ONLY)
4) wateryuk (禮物 + 出席聚會)
5) goodluck  (出席聚會ONLY))  
6) 大植物 (禮物 + 出席聚會)
7) chau_lyc (禮物ONLY)
8)PercyMKLau  (禮物 + 出席聚會)
9)ahgeeinheaven (出席聚會ONLY)
10) cyamy (禮物 + 出席聚會 , Remark: 5pm 前離開)
11) sasock (禮物 + 出席聚會, RemarK: 下午3點到)
12) JL2008 (禮物 + 出席聚會)
13) SonC9  (出席聚會ONLY)

14) JenniferC (Pending for Confirmation)
[/
size]
回復

Audrey 發表於 2013-8-12 20:40:35 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2013-8-12 19:43
更新: 公佈結果

經過版主決議, 所有已申請批核者, 人人有份....多謝版主....

多謝各位參加,一定拿狀態好的。
更加是要謝 Melb 幫助、安排!
三十一日見。
沒法參加聚會的,Melb 安排交收。
Thanks Melb。
回復

大植物 發表於 2013-8-12 22:30:01 |顯示全部樓層
好耶,多謝版主Audrey的分享以及幹事Melb的安排
期待當日既來臨!
Thanks!!
回復

cyamy 發表於 2013-8-12 22:32:22 |顯示全部樓層
多謝版主及Melb啊! Thank You Very Much!
回復

greatlwp 發表於 2013-8-12 23:22:50 來自手機 |顯示全部樓層
真係好多謝版主Audrey的分享、鳴謝幹事Melb的安排。

承諾會把送贈的多肉種好!
回復

BenLau 發表於 2013-8-12 23:45:39 |顯示全部樓層
多谢版主和幹事的努心努力。
回復

chau_lyc 發表於 2013-8-13 06:37:22 |顯示全部樓層
Audrey 發表於 2013-8-12 20:40
多謝各位參加,一定拿狀態好的。
更加是要謝 Melb 幫助、安排!
三十一日見。

謝謝Audrey版大的分享及Melb的安排,
可惜抱恙不能出席。
希望大家enjoy多肉版首次聚會。
回復

abe_bell 發表於 2013-8-13 08:21:18 來自手機 |顯示全部樓層
謝謝板主及幹事, 到時見。
回復

Melb 發表於 2013-8-13 08:23:00 |顯示全部樓層
greatlwp 發表於 2013-8-12 23:22
真係好多謝版主Audrey的分享、鳴謝幹事Melb的安排。

承諾會把送贈的多肉種好! ...

wa...我都唔敢承諾依樣野...

只有盡力種好....

我種死太多野了...

熊仔同合果芋我都怕快升天
回復

greatlwp 發表於 2013-8-13 09:21:04 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2013-8-13 08:23

只有盡力種好....

熊仔會升天??? 點解AR?之前你唔係話佢高O左同生O左D 小手出黎?? 點解情況會轉差既忽然間?
回復

Melb 發表於 2013-8-13 09:21:55 |顯示全部樓層
greatlwp 發表於 2013-8-13 09:21
熊仔會升天??? 點解AR?之前你唔係話佢高O左同生O左D 小手出黎?? 點解情況會轉差既忽然間? ...

其實我都唔知ar...

我覺佢出左好多新葉.....

但花友話可能唔夠光...所以徒長左
回復

sonC9 發表於 2013-8-13 09:44:00 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2013-8-13 08:23

只有盡力種好....

好耶, 期待31/8快d到...
Melb, 我已經種死咗好多><
回復

Melb 發表於 2013-8-13 09:49:23 |顯示全部樓層
sonC9 發表於 2013-8-13 09:44
好耶, 期待31/8快d到...
Melb, 我已經種死咗好多>

haha..原來我地係種死方面好有經驗...
回復

ai_amoeba 發表於 2013-8-13 11:07:31 |顯示全部樓層
支持版主Audrey&幹事Melb
回復

Audrey 發表於 2013-8-13 11:56:00 |顯示全部樓層
chau_lyc 發表於 2013-8-13 06:37
謝謝Audrey版大的分享及Melb的安排,
可惜抱恙不能出席。
希望大家enjoy多肉版首次聚會。

Take care!
下次可再聚。
回復

wateryuk 發表於 2013-8-13 13:26:30 |顯示全部樓層
多謝版主Audrey,多謝Melb ,各位花友到時見。
回復

JenniferC 發表於 2013-8-13 13:58:26 |顯示全部樓層
那我都參加聚會吧,不要禮品。(我又來派禮物,費事set價賣)
你地會搵個有野食的地方吧?係o既話我出到黎先食午餐,2點半左右應該出到花墟。

我記得有人想要王妃雷神白中班,好似係小QQ??pm佢睇佢黎唔黎先。

未必係食lunch ga... 應該只係搵個地方坐下...飲杯野  發表於 2013-8-13 14:01
回復