返回列表 發新帖

我的貓貓一族

作者: josie 發表于 2013-4-27 14:28:27
3401 51
josie 發表於 2013-11-6 22:15:09 |顯示全部樓層
我棵文朱都開左花好耐同其他品種一様足有5至6月,我只是比魔肥,多光多肥足水佢就開不停架喎!
回復

josie 發表於 2013-11-6 22:21:51 |顯示全部樓層
回jasminecatcat
你個花園真係大, 種左好多品種, 隻隻都咁靚~ 請問An's Nagging Macaws要用幾吋盆種?  發表於 11 小時前

大小盆是随意啲,我的是種在飲完大的珠珍奶茶膠杯的。
回復

josie 發表於 2014-3-26 17:48:44 |顯示全部樓層

好久沒有UPDATE 一下我的小花貓.同佢啲苦苣苔朋友....

K. Sevillana 之前有幸花友分享過但種C左, 四圍揾佢最後都揾到...真開心..

nick- LA 607 (Small).JPG nick- LA 608 (Small).JPG

K. Tropical Night
[
nick- LA 347 (Small).JPG

Smith. Heartland's Joy
nick- LA 440 (Small).JPG

Smith. Hcy's Winter Glory

nick- LA 558 (Small).JPG nick- LA 574 (Small).JPG
回復

josie 發表於 2014-3-26 17:59:35 |顯示全部樓層

莫內....
nick- LA 586 (Small).JPG nick- LA 585 (Small).JPG

K. Hirsuta....但佢好特別好靚

nick- LA 582 (Small).JPG nick- LA 584 (Small).JPG

回復

josie 發表於 2014-3-26 18:02:54 |顯示全部樓層
K. Lucky Lucifier
nick- LA 611 (Small).JPG

K. Kapo
nick- LA 612 (Small).JPG

K. Multiflora

nick- LA 609 (Small).JPG

nick- LA 478 (Small).JPG
回復

josie 發表於 2014-4-14 12:26:56 |顯示全部樓層

An's Facial Tattoo
K. An\'s Facial Tattoo (Small).jpg
Lilla Gubben
K. Lilla Guben (Small).jpg
Vanilla Sky
K. Vanilla Sky (Small).jpg
同場加映...Charcoal's feet
cat feet (Small).jpg

評分

查看全部評分

回復

josie 發表於 2014-4-14 13:00:19 |顯示全部樓層
Kohleria Bach

Kohleria Bach 2014 (Small).jpg
回復

amy625 發表於 2014-4-14 17:09:27 |顯示全部樓層
An's Facial Tattoo 這隻花紋好特別。

係呀...多謝賞花..  發表於 2014-4-14 17:14
回復

八王爺 發表於 2014-4-14 17:16:10 |顯示全部樓層
見到JOSIE D 猫真開心。

我果D 好樣衰,要整過容先可以POST 出黎!

王爺乜你咁客氣呀...你收埋啲後宮佳麗唔比人見啫.....  發表於 2014-4-14 17:49
回復

Melb 發表於 2014-4-14 17:21:39 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2014-4-14 17:16
見到JOSIE D 猫真開心。

我果D 好樣衰,要整過容先可以POST 出黎!

係? 但我好想睇WO

我都係咁話..  發表於 2014-4-14 17:49
回復

八王爺 發表於 2014-4-15 09:46:38 |顯示全部樓層
Melb 發表於 2014-4-14 10:21
係? 但我好想睇WO

你倆個夾埋架?!
回復

Melb 發表於 2014-4-15 09:51:08 |顯示全部樓層
八王爺 發表於 2014-4-15 09:46
你倆個夾埋架?!

唔係夾埋...

係你引誘我地
回復