返回列表 發新帖

怕羞呀

作者: 豆豆 發表于 2008-6-4 08:43:08
2057 23
豆豆 發表於 2008-6-4 22:46:39 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 4/6/2008 10:40 PM 發表

咁望吓....出售版....又幾似...
你唔使擘大隻眼...講......
你不過多得滯..(被人哦)...才割愛吧了..
下次旺角見到成大籃 戰利品..嗰個又唔係你籮...
快啲講...呢只怕羞美女叫乜名.... ...
江江姐姐你有所不知 拿一大籃的戰利品不是我呀 係.....你都識架 .
花名遲d先開估
回復

江江 發表於 2008-6-4 22:56:35 |顯示全部樓層
原帖由 豆豆 於 2008-6-4 22:46 發表
江江姐姐你有所不知 拿一大籃的戰利品不是我呀 係.....你都識架 .
花名遲d先開估

唔係你 ...次次見你手挽一大籃 (叫你換過只細籃都唔肯)
唸住人地出花..你出錢去搶. .搶.. 買..買..(其實買完幾有滿足感)
回復

豆豆 發表於 2008-6-4 23:04:40 |顯示全部樓層
原帖由 江江 於 4/6/2008 10:56 PM 發表

唔係你 ...次次見你手挽一大籃 (叫你換過只細籃都唔肯)
唸住人地出花..你出錢去搶. .搶.. 買..買..(其實買完幾有滿足感)
咁我下次去時叫埋你去,我揀3盆你就帮我放翻2盆上架 話時話買花會上隱架
回復

江江 發表於 2008-6-4 23:12:36 |顯示全部樓層
原帖由 豆豆 於 2008-6-4 23:04 發表
咁我下次去時叫埋你去,我揀3盆你就帮我放翻2盆上架 話時話買花會上隱架

係籮... ....係籮...
生仔姑娘...醉酒佬...
你边生意興隆喎....賣完可以再入貨  (女人天生購物狂..尢其是中了毒個班...)
回復