出售花猫與藍天堂~~(己贴收据)

作者: 豆豆 发表于 2010-5-20 22:47:26
1645 10

Ep Blue Heaven每隻 1盆加橘子貓蟲(己出芽)套餐  每份60元不設指定那一盆
1.Charlie34因未能依時交收取消出售己入黑名單
2.VIJ00己Pm確認
3.
4.
5.
K Peridots mango martini 大苗每盆60元不設指定那一盆
1.Ken己Pm確認
2.Charlie34因未能依時交收取消出售
3.VIJ00己Pm確認

交收方法︰面交

交收地點︰太子地鐵站閘口B

交收時間︰星期六(29/05)下午3.00點(平日只限沙田火車站下午3.00請Pm傾日期)

花友請PM 留聯絡電話, 謝謝~請注明交收地點.

注意事項:
不設指定那一盆
逾時或不出席者當作棄權,不能補領.
如有任何爭議, 本人有權作出最後的決定.
花友請自備購物袋
當中收益5%捐贈 "香港園藝館" 作經費
ken 發表於 2010-5-20 23:04:30 |顯示全部樓層
Ep Blue Heaven 加橘子貓蟲(己出芽)套餐  每份60元
1.
2.
3.
4.
5.
K Peridots mango martini 大苗每盆60元
1.ken
2.
3.
charlie34 發表於 2010-5-20 23:07:01 |顯示全部樓層
Ep Blue Heaven 加橘子貓蟲(己出芽)套餐  每份60元
1.charlie34
2.
3.
4.
5.
K Peridots mango martini 大苗每盆60元
1.ken
2.charlie34
3.
maywong918 發表於 2010-5-22 00:13:27 |顯示全部樓層
藍天堂種得好靚呀,毛茸茸甘,好想摸下呀~
豆豆 發表於 2010-5-22 12:14:39 |顯示全部樓層
藍天堂種得好靚呀,毛茸茸甘,好想摸下呀~
maywong918 發表於 22/5/2010 12:13 AM

無問題呀add12icon
ken 發表於 2010-5-29 16:10:38 |顯示全部樓層
完成交收,THX
豆豆 發表於 2010-5-30 00:44:32 |顯示全部樓層
回復 7# ken

多謝晒add6icon
豆豆 發表於 2010-5-30 00:45:12 |顯示全部樓層
回復 8# VIJOO

多謝晒add6icon
豆豆 發表於 2010-6-2 22:04:51 |顯示全部樓層
合計180~~入數9元
charlie34 發表於 2010-6-2 22:24:49 |顯示全部樓層
我唔明我做咩係黑名單~
係你比我星期一交收o架喎
係你無啦啦話我''未能依時交收'' (你可以check PM)
我係無辜~
豆豆 發表於 2010-6-3 10:40:00 |顯示全部樓層

不如你比你個銀行戶口number我 我先進數$120
當你再次有時間交收(香港島/9龍) 就再通知我(此人讲一套做一套毫无信用)
哩句你话既~~姐係原先约好星期一交收又拖啦(用入數来拖你可能永远無时间去入數又拖啦)~~係無辜心照啦~~做人负责任好D.贴有讲明架,见你Pm讲到留最靓最大给你!(我己经想取消出售给你)~~凭咩嘢要我留最大最多走茎最粗既猫蟲最大盆既花俾你呀!(咁對其他花友咩唔公平)再唔係你公开Pm俾人睇大家都明啦~~入黑名单咩係以后逢我分享的或出售的一律與你无关.亦欢迎你將我加入埋黑名单喔.......唔想同你有任何Pm或贴既关联我唔会再回应你任何嘢~~我的时间好宝贵.亦给其他花友在出售时作個参考.分享或交换都要小心........