她有名字或號碼嗎?

作者: mandm 發表于 2008-6-3 22:24:30
1013 10
她有名字或號碼嗎?
skyling 發表於 2008-6-3 22:35:20 |顯示全部樓層
請問你平時在點種ga? 在屋企定公司種ga? 有無落肥ga? 佢一次過出咁多花,真係好靚ar! thx~!!! 我係新手
回復

keroppihung 發表於 2008-6-3 22:36:56 |顯示全部樓層
係味十字花來???真係好夠毒,就黎毒死我喇~@@@
回復

mandm 發表於 2008-6-3 22:45:28 |顯示全部樓層
原帖由 skyling 於 2008-6-3 22:35 發表
請問你平時在點種ga? 在屋企定公司種ga? 有無落肥ga? 佢一次過出咁多花,真係好靚ar! thx~!!! 我係新手

我在公司種,都係用淡肥多施的方法施肥。
回復

TUPLIP28 發表於 2008-6-3 22:49:46 |顯示全部樓層
very sweet
回復

skyling 發表於 2008-6-4 10:26:32 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-6-3 22:45 發表

我在公司種,都係用淡肥多施的方法施肥。

請問你用邊隻肥ga??
另外, 我想問,如果平時星期六/日放假, 會唔會有特別方法去保護d 花?
and~ 你office 有無太陽ga? thx~~~~~~~~~~~
回復

mandm 發表於 2008-6-4 11:36:45 |顯示全部樓層
原帖由 skyling 於 2008-6-4 10:26 發表

請問你用邊隻肥ga??
另外, 我想問,如果平時星期六/日放假, 會唔會有特別方法去保護d 花?
and~ 你office 有無太陽ga? thx~~~~~~~~~~~
:
我用普通開花肥 ($10一支花墟買)
星期六/日放假都係照平時咁,無特別保護佢地!
我放在office的窗邊,所以坐位有窗的同事都比我霸佔晒佢地啲窗,哈哈哈.......
回復

winniepooh 發表於 2008-6-4 12:54:49 |顯示全部樓層
看來你真的種了很多wo ... 你給我同學... 可惜他吾欣賞... 他只會種草..
回復

skyling 發表於 2008-6-4 13:07:56 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-6-4 11:36 發表
:
我放在office的窗邊,所以坐位有窗的同事都比我霸佔晒佢地啲窗,哈哈哈....... ...

thx ar~~
可惜我公司無窗, 而且無冷氣時又好鬼熱.. 好驚佢今個星期六/日/一  會焗死..~_~"
回復

RIO 發表於 2008-6-4 13:14:14 |顯示全部樓層
原帖由 mandm 於 2008-6-4 11:36 發表
:
我放在office的窗邊,所以坐位有窗的同事都比我霸佔晒佢地啲窗,哈哈哈....... ...

你d同事對你真係好喇,
今日我隔離位個同事先話我種得太多av,
叫我唔好係公司種咁多,
我d av都係放係自己枱度咋~
回復

mandm 發表於 2008-6-4 14:48:20 |顯示全部樓層
原帖由 RIO 於 2008-6-4 13:14 發表

你d同事對你真係好喇,
今日我隔離位個同事先話我種得太多av,
叫我唔好係公司種咁多,
我d av都係放係自己枱度咋~

咁慘呀,我已經開了三個地盆,希望唔使開第四個啦!
回復