K. Bach (停一停)

作者: Manto 發表于 2008-6-3 18:05:07
1995 12
K. Bach x 1 +  K. Digitalflora
$10
大埔交收,有花蕾27/6 後交收
植株照片,再開始時補上!

農夫 發表於 2008-6-3 20:31:25 |顯示全部樓層
嘩! 好靚呀!
回復

sandy 發表於 2008-6-3 22:17:12 |顯示全部樓層
有冇你自己本身果株既相片 ?
回復

Manto 發表於 2008-6-3 23:41:50 |顯示全部樓層
本身果株? 你指我賣出黎個棵,定係我自己不賣的種?
回復

Manto 發表於 2008-6-3 23:49:53 |顯示全部樓層
我自己留鱗莖種!所以現在益各位,加送K. Digitalflora一棵,既係:
K. Digitalflora + K. Bach = $200
大埔交收!
回復

sandy 發表於 2008-6-4 11:30:39 |顯示全部樓層
咁緊係依家你賣緊既k bach. 有花蕾 . 整張相來睇下呢.
回復

藍天使 發表於 2008-6-4 15:42:21 |顯示全部樓層
你賣$200咁貴, 都要比張相人睇下至得架, 係你拎出黎賣果棵, 唔睇其他.
回復

catcatduck 發表於 2008-6-4 17:50:12 |顯示全部樓層
Manto you post $ 20000
回復

prodorothyhkg 發表於 2008-6-4 19:04:05 |顯示全部樓層
我睇到$200咋
回復

Tony 發表於 2008-6-4 23:50:52 |顯示全部樓層

回復 9# prodorothyhkg 的帖子

me too,我都係睇到$200咋,$20000你都唔信啦

回復

Manto 發表於 2008-6-5 07:48:32 |顯示全部樓層
$200 我想下想下又好似太貴!
不如打50%

益各位:
K. Digitalflora + K. Bach = $100
大埔交收!

相方面放學後post!THX!
回復

sandy 發表於 2008-6-5 12:33:39 |顯示全部樓層
manto 首先. 你想賣比花友. 你又唔影張相來睇下. 咁叫人怎放心去買. 你話k.bach有花lum. 但都要比張相睇下好wor

坦白講. manto. $100. 都算貴. 如果你係義賣就冇所謂. 幾錢都ok. 但係....

出面bunbun都係賣緊$20一盆咋嘛. 你果兩款. 我都見過有得賣. 如果真係益花友. 再平d啦. 實有人同你買的.
回復

Manto 發表於 2008-6-6 00:16:55 |顯示全部樓層
各位,
我想停一停,呢個月唔得閒,請見諒!THX!

Sandy,
多謝你的講解,一個月後更進,THX a lot!
回復