小寶天地

作者: 小寶 發表于 2008-6-2 23:41:49
504783 8743
may.sun 發表於 2010-2-17 17:10:44 |顯示全部樓層
我又祝小寶虎年,狗仔乖乖,收成多多,大寶錫錫~~
回復

raymond17 發表於 2010-2-18 21:54:50 |顯示全部樓層
小寶你好!見到你有咁大快田,一定可以種到好多野,到時就好似花老師話齋"食都食唔晒",不過亦都一定有好多野要搞!

見到好多農友都有種"泰國蕃茄",一定係好好食,唔知可唔可以送d種子比我呢
回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:20:17 |顯示全部樓層
回復 6537# fianfumy
小寶: 祝你新年快樂, 心想事成, 身體健康 , 小狗狗聽教聽話....

我種唔到都唔緊要, 我等你請我食呀....哈哈哈...

===============
FIANfumy, 祝你新的一年開開心心, 事事如意, 人狗兩乖.
回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:25:06 |顯示全部樓層
新年快樂
亞實 發表於 2010-2-15 10:03 PM

祝呀實你工作順利,身體健康, 煮多D好[食送], YEAH~~~
回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:27:51 |顯示全部樓層
祝大家新年進步,五穀豐收,~~
黃太 發表於 2010-2-15 11:01 PM

祝黃太新一年農務工程順利, 開心快活.
回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:30:59 |顯示全部樓層
小寶!祝妳同小狗,身體健康!衣食無憂!
mono 發表於 2010-2-17 04:27 PM

祝MONO生活COLORFUL~
回復

BanbieChan 發表於 2010-2-19 22:34:07 |顯示全部樓層
小寶

陳小球同你拜年呀~祝你闔家虎虎生威,萬事如意~

回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:35:21 |顯示全部樓層
我又祝小寶虎年,狗仔乖乖,收成多多,大寶錫錫~~
may.sun 發表於 2010-2-17 05:10 PM

我又祝MAY.SUN 日日笑呵呵, 日晒雨淋又唔怕BOR, 有老公擔住把大遮嘛~
回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:36:32 |顯示全部樓層
回復 6542# raymond17
小寶你好!見到你有咁大快田,一定可以種到好多野,到時就好似花老師話齋"食都食唔晒",不過亦都一定有好多野要搞!

見到好多農友都有種"泰國蕃茄",一定係好好食,唔知可唔可以送d種子比我呢!
===============
RAYMOND好, 祝你D植物種得好好, 泰國蕃茄種子梗有啦, 你PM我啦~
回復

小寶 發表於 2010-2-19 22:45:09 |顯示全部樓層
回復 6547# BanbieChan
小寶

================
公主好! 祝公主新的一年事業愛情兩得意!!!!陳小球係邊個的寶貝呀?

我最喜愛的金毛菊, CHRIS送的~

我最喜愛的金毛菊, CHRIS送的~

評分

查看全部評分

回復

bonbon1 發表於 2010-2-19 23:03:17 |顯示全部樓層
小寶祝你新年快樂,心想事成, 身體健康 , 工作順利
回復

小寶 發表於 2010-2-20 00:23:19 |顯示全部樓層
小寶祝你新年快樂,心想事成, 身體健康 , 工作順利
bonbon1 發表於 2010-2-19 11:03 PM

祝bonbon1你心想事成, 萬事勝意! 請你多多交流下種植心得啦~
回復

JicJicmom 發表於 2010-2-20 00:25:55 |顯示全部樓層
小寶 ~~~~~~ 新年大發大利呀 ~~~~ 種乜發乜 !!! ^^
回復

fianfumy 發表於 2010-2-20 01:02:14 |顯示全部樓層
小狗晚好凍, 聽到佢有d聲及震呀 , 所以昨晚我房開了暖氣比埋牠入房瞓囉, 當然牠瞓狗床仔啦...
今日我紅蘿蔔買了件衫仔比牠著呀 !
回復

小寶 發表於 2010-2-20 01:08:44 |顯示全部樓層
小寶 ~~~~~~ 新年大發大利呀 ~~~~ 種乜發乜 !!! ^^
JicJicmom 發表於 2010-2-20 12:25 AM

積媽~~~祝jicjic family有貓萬事足, 天天開心過!!

種金發金...發達咯~
回復

小寶 發表於 2010-2-20 01:11:00 |顯示全部樓層
回復 6554# fianfumy
小狗晚好凍, 聽到佢有d聲及震呀 , 所以昨晚我房開了暖氣比埋牠入房瞓囉, 當然牠瞓狗床仔啦...
今日我紅蘿蔔買了件衫仔比牠著呀 !

===========
係呀,到晚上d風又凍又大, 真係好易冷親, 身體差年紀大的狗狗一定要幫佢著衫仔呀~~
回復

BanbieChan 發表於 2010-2-20 13:26:24 |顯示全部樓層
公主好! 祝公主新的一年事業愛情兩得意!!!!陳小球係邊個的寶貝呀?
小寶 發表於 2010-2-19 22:45

陳小球係我姪女嘅寵物貓嚟架~
回復

may.sun 發表於 2010-2-20 22:27:57 |顯示全部樓層
陳小球係我姪女嘅寵物貓嚟架~
BanbieChan 發表於 2010-2-20 13:26

貓貓好靚喔~~~~
回復

may.sun 發表於 2010-2-20 22:28:29 |顯示全部樓層
回復  BanbieChan
小寶

================
公主好! 祝公 ...
小寶 發表於 2010-2-19 22:45

金毛菊好靚喔
回復

Cat@.@ 發表於 2010-2-22 23:51:16 |顯示全部樓層
小寶,

祝你虎年啲植物都虎虎生威!!!
回復