小寶天地

作者: 小寶 發表于 2008-6-2 23:41:49
503636 8743
亞實 發表於 2009-4-9 10:55:13 |顯示全部樓層
綠油油每50ml 1枝已經搞好了部份囉,心急嘛

已報名但未話我知想要劑量的朋友,請盡快pm小寶~
小寶 發表於 2009-4-9 01:39

小寶你真係好有效率
回復

ChrisTsui 發表於 2009-4-9 11:03:21 |顯示全部樓層
麻煩晒小寶~
個樽仔好可愛呀~
回復

fianfumy 發表於 2009-4-9 12:40:45 |顯示全部樓層
綠油油每50ml 1枝已經搞好了部份囉,心急嘛

已報名但未話我知想要劑量的朋友,請盡快pm小寶~
小寶 發表於 2009-4-9 01:39

嘩 .... 整得好好呀 , 唔該哂你呀小寶 !
回復

小寶 發表於 2009-4-9 12:41:17 |顯示全部樓層
bo bo 你棵蕃茄係花包住果咁得意o既我的~~小bo還有這mint得2塊真葉的teddy bea ...
may.sun 發表於 2009-4-9 09:24 AM

原來may.sun d baby都種得幾好喎~
番茄仔好靚呀! 我果d都唔知點解仲chi住d花花

仲有果d苗苗係咪小白呀? 仲好細咋~襯細個根少快d分盆種呀~
係呀,我果棵斑葉百里香都爛腳,唔知咩野原因呢?
回復

may.sun 發表於 2009-4-9 13:29:05 |顯示全部樓層
唉...可能5 arm h.k.天氣
回復

軒軒 發表於 2009-4-9 13:39:45 |顯示全部樓層
小寶我唔比樽子你啦,你預我50ml,另外網友yvonnelam個份我都會幫佢拿,13個日你計好數話比我知!
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-9 13:42:27 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
9. jicjicmom
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
13. farfeifar(搭單先老師話幾隻輪住噴效果最好架!) ...
14. ChrisTsui(如果仲有名額,唔該預埋我~~)
15.may.sun
16. alilovebyj (我仲想問完老師後,嬲大家夾分買,估唔到原來一早有人咁醒,得就預埋我啦…)
17. 麵包樹
18. ammonch (可吾可以預埋我呀, thx!)
19. Jennie 預埋我一份!
20. yvonnelam (預我一份,ok嗎。thanks!)
---------
21. RITA0710
22. laitungfamily
23. yannes (嗚...我唔知仲有冇呢.....)
23.黃師奶(唔知...新手歡唔歡迎夾呢?)
24. 貝貝 (呢排忙,遲左發現tim )
25. newbie
26.ling_lin (唔好漏左我丫!*v*)
回復

mandywowo 發表於 2009-4-9 14:04:30 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
9. jicjicmom
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
13. farfeifar(搭單先老師話幾隻輪住噴效果最好架!) ...
14. ChrisTsui(如果仲有名額,唔該預埋我~~)
15.may.sun
16. alilovebyj (我仲想問完老師後,嬲大家夾分買,估唔到原來一早有人咁醒,得就預埋我啦…)
17. 麵包樹
18. ammonch (可吾可以預埋我呀, thx!)
19. Jennie 預埋我一份!
20. yvonnelam (預我一份,ok嗎。thanks!)
---------
21. RITA0710
22. laitungfamily
23. yannes (嗚...我唔知仲有冇呢.....)
23.黃師奶(唔知...新手歡唔歡迎夾呢?)
24. 貝貝 (呢排忙,遲左發現tim )
25. newbie
26.ling_lin (唔好漏左我丫!*v*)
27. mandywowo (希望趕到尾班車~)
回復

laitungfamily 發表於 2009-4-9 14:13:34 |顯示全部樓層
唔該晒小寶, 以PM你...
後補有位就通知我啦
辛苦了
回復

小寶 發表於 2009-4-9 14:32:50 |顯示全部樓層
各位唔好意思,咁遲先覆

以下網友可以一同夾份買綠油油, 其需要之劑量如下:
1.        Banbie        100
2.        阿實牌草菇        100
3.        軒軒        50
4.        月光光        100
5.        nuage        100
6.        小寶        100
7.        cobie        100
8.        fianfumy         50
9.        jicjicmom        100
10.        Oneonewe        100
11.        貓貓        100
12.        Mono        100
13.        Christsui        100
14.        May.sun        50
15.        Farfeifar        100
16.        yvonnelam        100
17.        breadtree        100
18.        Alilovebyj        100
19.        ammonch        100
20.        jennie        100
21.        Rita0710            50
22.        laitungfamily        50

22以後的人士對不起, 已經額滿了
------------------
費用:
綠油油 1ltr $90,即

50ml - $4.5
100ml - $9

交收: 主要為面交, 費用見到時支付啦 (學jjm話齋, 一手交錢,一手交貨)
回復

farfeifar 發表於 2009-4-9 14:38:10 |顯示全部樓層
小寶, 樽仔唔駛$呀????
回復

小寶 發表於 2009-4-9 14:40:14 |顯示全部樓層
3351# farfeifar

唔駛~
回復

may.sun 發表於 2009-4-9 14:45:53 |顯示全部樓層
3351# farfeifar

唔駛~
小寶 發表於 2009-4-9 14:40

why~~ 計埋啵...出 又出力
回復

Ling_Lin 發表於 2009-4-9 15:13:28 |顯示全部樓層
無我份...................................................................

太唔好彩><
回復

小寶 發表於 2009-4-9 17:32:41 |顯示全部樓層
why~~ 計埋啵...出 又出力
may.sun 發表於 2009-4-9 02:45 PM

下次先啦~
回復

farfeifar 發表於 2009-4-9 17:52:43 |顯示全部樓層
3355# 小寶
小寶o錫晒你~~~~
回復

花園仔 發表於 2009-4-9 18:08:49 |顯示全部樓層
3356# farfeifar
小寶o錫晒你~~~~
===================

整多樽添囉, 咁就皆大歡喜, 人人都錫曬你啦!
回復

RITA0710 發表於 2009-4-9 18:18:28 |顯示全部樓層
太好啦, 估唔到我都有份喎...HA~
回復

小寶 發表於 2009-4-10 00:22:47 |顯示全部樓層
3356# farfeifar
小寶o錫晒你~~~~
===================

整多樽添囉, 咁就皆大歡喜, 人人都錫曬你啦!
花園仔 發表於 2009-4-9 06:08 PM

既然係咁, 不如繼續睇下夠唔夠湊成1樽啦
其實本身我都有同樣想法~

23. yannes    100
24.黃師奶(唔知...新手歡唔歡迎夾呢?)
25. 貝貝     50/100都得
26. newbie    50
27.ling_lin  50
28. mandywowo 100

登記後請*PM*小寶你所需劑量, THX!
回復

may.sun 發表於 2009-4-10 00:31:00 |顯示全部樓層
小寶~~我為人人
回復