小寶天地

作者: 小寶 發表于 2008-6-2 23:41:49
503636 8743
小寶 發表於 2009-4-8 04:07:00 |顯示全部樓層
夾份買嘅好處除咗慳錢外仲慳地方添!
大大樽用唔曬又阻地方, 阻手咀脚好易打翻架馬, 農藥啵, 有機都係架, 危險架馬....
所以細細樽幾種放埋個靚靚膠箱仔度又唔阻地方又安全.
用時戴上保護眼鏡, 膠手套,
用個針筒抽1m ...
花園仔 發表於 2009-4-7 06:38 PM

唔該哂老師解劃, 細細樽用針筒抽又真係既骨子又滋陰架~
回復

yvonnelam 發表於 2009-4-8 07:54:33 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
9. jicjicmom
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
13. farfeifar(搭單先老師話幾隻輪住噴效果最好架!) ...
14. ChrisTsui(如果仲有名額,唔該預埋我~~)
15.may.sun
16. alilovebyj (我仲想問完老師後,嬲大家夾分買,估唔到原來一早有人咁醒,得就預埋我啦…)
17. 麵包樹
18. ammonch (可吾可以預埋我呀, thx!)
19. Jennie 預埋我一份!
20. yvonnelam (預我一份,ok嗎。thanks!)
回復

laitungfamily 發表於 2009-4-8 09:42:45 |顯示全部樓層
3321# 小寶

仲有冇得share呀.... 唔知係唔係黎遲左....
回復

RITA0710 發表於 2009-4-8 11:21:38 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
13. farfeifar(搭單先老師話幾隻輪住噴效果最好架!) ...
15.may.sun
16. alilovebyj (我仲想問完老師後,嬲大家夾分買,估唔到原來一早有人咁醒,得就預埋我啦…)
17. 麵包樹
20. yvonnelam (預我一份,ok嗎。thanks!)
21. RITA0710
回復

小寶 發表於 2009-4-8 12:12:51 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
15.may.sun
17. 麵包樹
---------
22. laitungfamily

請注意: 訂購人數已截止, 首20名的人一定有, 請pm小寶你想要的 ml量 (50ml / 100ml)
20以後的人可照樣跟隊並pm表示想要ml量, 小寶稍後會回覆你是否還有空缺~
回復

fianfumy 發表於 2009-4-8 12:37:53 |顯示全部樓層
小寶 : 我已 pm 你啦 ...
回復

yannes 發表於 2009-4-8 13:59:23 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
15.may.sun
17. 麵包樹
---------
23. yannes (嗚...我唔知仲有冇呢.....)
回復

軒軒 發表於 2009-4-8 14:24:43 |顯示全部樓層
我返到屋企睇下個樽仔有幾大先!
回復

breadtree 發表於 2009-4-8 14:35:47 |顯示全部樓層
我已經 pm左喇
回復

mono 發表於 2009-4-8 18:15:43 |顯示全部樓層
樽仔巳經準備好!
回復

黃師奶 發表於 2009-4-8 18:29:23 |顯示全部樓層
唔知...新手歡唔歡迎夾呢?
回復

小寶 發表於 2009-4-8 19:19:14 |顯示全部樓層

1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
15.may.sun
17. 麵包樹
---------
23.黃師奶(唔知...新手歡唔歡迎夾呢?)

排住隊先啦~

公主快D出來歡迎新朋友仔呀~~~
回復

貝貝 發表於 2009-4-8 19:34:16 |顯示全部樓層

1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
15.may.sun
17. 麵包樹
---------
24. 貝貝 (呢排忙,遲左發現tim
回復

小寶 發表於 2009-4-9 01:39:33 |顯示全部樓層
綠油油每50ml 1枝已經搞好了部份囉,心急嘛

已報名但未話我知想要劑量的朋友,請盡快pm小寶~
回復

小寶 發表於 2009-4-9 01:42:09 |顯示全部樓層
may.sun 你的teddy baby好壯健~

還有花園仔老師的番茄仔baby~
回復

小寶 發表於 2009-4-9 01:43:28 |顯示全部樓層
花花的這地, 100%發芽, 6粒全發! 近!
回復

小寶 發表於 2009-4-9 01:48:53 |顯示全部樓層
積積媽的牽牛花milky way, 真係易種極了, 1個月就開花
回復

newbie 發表於 2009-4-9 01:54:06 |顯示全部樓層
1. banbie公主
2. 呀實牌草菇
3. 軒軒
4. 月光光
5. nuage
6. 小寶
7. cobie
8.fianfumy
10.oneonewe
11.貓貓
12.mono
15.may.sun
17. 麵包樹
---------
24. 貝貝 (呢排忙,遲左發現tim )
25. newbie
回復

mono 發表於 2009-4-9 09:20:46 |顯示全部樓層
綠油油每50ml 1枝已經搞好了部份囉,心急嘛
已報名但未話我知想要劑量的朋友,請盡快pm小寶~
小寶 發表於 2009-4-9 01:39

嘩!小寶!好尊業呀!樽仔都安排好。實在太感動。
Thanks! x 10
回復

may.sun 發表於 2009-4-9 09:24:58 |顯示全部樓層

bo bo 你棵蕃茄係花包住果咁得意o既我的~~小bo還有這mint得2塊真葉的teddy bear
新種的左小雛菊右波斯菊
估o下乜
回復