返回列表 發新帖

迷你冬瓜(分享完結thx)

作者: tobysiu 發表于 2008-5-31 22:58:28
3295 32
tobysiu 發表於 2008-6-19 15:55:18 |顯示全部樓層
原帖由 小孩子 於 2008-6-19 12:36 發表
多謝你呀,今日收到lu

收到就好啦,但點解咁耐嫁,我你係10/6晚寄出的
回復

小孩子 發表於 2008-6-19 16:09:40 |顯示全部樓層
其實應該16/17號寄到嫁啦,
不過應該係佢塞唔到入我信箱所以要去拎
但係我覺得佢係夠位入的...真不明白
回復

abc2396 發表於 2008-6-19 20:19:40 |顯示全部樓層
迷你冬瓜10份 請自備回郵&在此頁排隊,pm我取地址
上星期自己拿下既核,之後曬1天,之後放係陰涼既地方數天,尋日放左入雪櫃既水果箱,請問我咁做是否正確,能否種植,如可以可分享10份
1.Waiman(我都唔知得唔得,不過都想試下種,Thank you))己PM
2. 小暈 (thank you)己PM
3.茶花(新手,想試下得唔得..thz)
4..小孩子(未試過種瓜果類,希望可以成功啦)己PM
5.tomato (我要食冬瓜盅~)己PM
6. meiling  
7. carmen
8.abc2396 (thanks!)
9.
10.
回復

tomato 發表於 2008-6-19 23:16:16 |顯示全部樓層
收到了,謝謝呀~
回復

tobysiu 發表於 2008-6-26 22:29:53 |顯示全部樓層
meiling  :
因為早幾日好大雨,今日先寄出,唔好意思
回復

惡姨 發表於 2008-6-26 22:37:01 |顯示全部樓層
迷你冬瓜10份 請自備回郵&在此頁排隊,pm我取地址
上星期自己拿下既核,之後曬1天,之後放係陰涼既地方數天,尋日放左入雪櫃既水果箱,請問我咁做是否正確,能否種植,如可以可分享10份
1.Waiman(我都唔知得唔得,不過都想試下種,Thank you))己PM
2. 小暈 (thank you)己PM
3.茶花(新手,想試下得唔得..thz)
4..小孩子(未試過種瓜果類,希望可以成功啦)己PM
5.tomato (我要食冬瓜盅~)己PM
6. meiling  
7. carmen
8.abc2396 (thanks!)
9.惡姨 (thx)
10.
回復

tobysiu 發表於 2008-6-30 23:23:52 |顯示全部樓層
惡姨 收到你的回郵啦,將於2/7寄出
回復

fs3833 發表於 2008-7-1 00:00:54 |顯示全部樓層
HELLO~我想要一份小冬瓜既種子,煩請給地址~謝謝~
SORRY~我唔只係新農夫,仲係電腦新手,請唔好介意!
回復

惡姨 發表於 2008-7-1 00:31:00 |顯示全部樓層
Thanks Toby, 我會留意下信箱嫁喇
回復

tobysiu 發表於 2008-7-1 23:41:05 |顯示全部樓層
原帖由 fs3833 於 2008-7-1 00:00 發表
HELLO~我想要一份小冬瓜既種子,煩請給地址~謝謝~
SORRY~我唔只係新農夫,仲係電腦新手,請唔好介意!

唔緊要,我都係新手,大家一齊研究下啦
回復

惡姨 發表於 2008-7-2 20:11:00 |顯示全部樓層
已收到種子,謝謝,我會好比心機種嫁喇,第日post D相比你睇啦
回復

tobysiu 發表於 2008-7-7 22:40:25 |顯示全部樓層
abc2396 收到你的回郵啦已寄出
回復

abc2396 發表於 2008-7-11 12:17:24 |顯示全部樓層
收到了,謝謝你!
回復