我其中 2 隻貓 =^.^=

作者: carlo 發表于 2007-8-7 15:32:56
6379 46
carlo 發表於 2007-8-14 15:09:02 |顯示全部樓層
春春 ,    heehhe ~ 我大仔都 13 yr old 啦 , 我大你好多
祝 童童   生日快樂

noel  , Oic ~ 係丫咁係果間啦 , 但係獅虎係鋪頭既表現就無佢既兄弟咁乖 , 佢會咬客人同其他師傅架 .....    可能我養果 d 係女仔掛 ?  ( 唔比人抽水 ) 我一定好想養一隻可以坐枱 ( 公司門口果張 ) 既超大大大肥貓任人摸架 , 不過由 89 年至今都未成功喎 .....    heheheeh ~ 獅虎而家仲好耐無出過鋪頭 tim 丫 , 日日只係係屋企玩 ........

教識徒弟 ...... 咪教壞丁丁比我隻貓貓喎
回復

tata 發表於 2007-8-14 15:13:32 |顯示全部樓層
原帖由 carlo 於 2007-8-14 15:09 發表
春春 ,    heehhe ~ 我大仔都 13 yr old 啦 , 我大你好多
祝 童童   生日快樂

noel  , Oic ~ 係丫咁係果間啦 , 但係獅虎係鋪頭既表現就無佢既兄弟咁乖 , 佢會咬客人同其他師傅架 .....    可 ...

carlo個仔仔原來13歲呀~ 真係仔大女大呀~
回復

noel 發表於 2007-8-14 16:09:35 |顯示全部樓層
原帖由 carlo 於 2007-8-14 15:09 發表
祝 童童   生日快樂

noel  , Oic ~ 係丫咁係果間啦 , 但係獅虎係鋪頭既表現就無佢既兄弟咁乖 , 佢會咬客人同其他師傅架 .....    可 ...
Carlo....咁你要多作實地考察     話你知丫,旺角洗衣街果度有擋買 cross stitches 嘅舖頭,
裡頭有三隻波斯/安歌拉種的肥貓坐館,好好玩 ga ~~
回復

carlo 發表於 2007-8-14 20:53:29 |顯示全部樓層
noel ,

我以前都有波斯/安歌拉 , 可惜鋪頭係深水埗 ...... 好快比人偷左啦

carlo
回復

笨笨 發表於 2007-8-14 22:53:50 |顯示全部樓層
原帖由 carlo 於 2007-8-14 20:53 發表
noel ,

我以前都有波斯/安歌拉 , 可惜鋪頭係深水埗 ...... 好快比人偷左啦

carlo

啲~~~人真係衰~~咁都去偷
回復

Grace 發表於 2007-8-14 23:12:37 |顯示全部樓層
我都好鍾意玩人地鋪頭 d 貓架
但試過有次比人話我阻住佢收鋪喎....
回復

carlo 發表於 2007-8-16 00:19:33 |顯示全部樓層
krista ,    細仔仲好細 .... 升小二咋

笨笨 , 深水埗有 d 人好鬼 cheap

grace , 比我一定唔會
回復