岩桐繼續開^^作業慢慢交

作者: aj~kiss 發表于 2008-4-21 01:36:15
60923 839
aj~kiss 發表於 2008-8-3 12:38:07 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-3 03:06 發表

親愛既二妹姐~好多謝你呀~
想問你會唔會出來者?出來既請你53572呀~

去邊呀?
回復

maywong918 發表於 2008-8-3 18:24:54 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-3 12:38 發表

去邊呀?

嘻嘻~你話事喇~ (不過最好緊係火車站沿線喇~ (8).gif
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-3 22:49:43 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-3 18:24 發表

嘻嘻~你話事喇~ (不過最好緊係火車站沿線喇~ )53648

我話事 緊係銅鑼灣laadd10icon
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-3 22:52:23 |顯示全部樓層
Sinn. 'KC's Spanish Flirt'真的很會開

回復

maywong918 發表於 2008-8-4 00:57:27 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-3 22:49 發表

我話事 緊係銅鑼灣laadd10icon

(5).gif 咪玩我喇~二妹姐~ 帶住兩隻哇鬼去..............有難度啵﹗ (16).gif
回復

maywong918 發表於 2008-8-4 01:00:58 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-3 22:52 發表
Sinn. 'KC's Spanish Flirt'真的很會開

好多花&花蕾呀~ (7).gif
D葉好靚呀~我D葉全部都學江江話齋︰薯片~ (47).gif
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-5 01:25:34 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-4 00:57 發表

53690咪玩我喇~二妹姐~ 帶住兩隻哇鬼去..............有難度啵﹗53691

再比d药引妳

回復

maywong918 發表於 2008-8-5 01:29:24 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-5 01:25 發表

再比d药引妳

?ib_____Ddb6O0WyB

http://f20.yahoofs.com/hkblog/Nr ... -_4/blog/ap_2008080 ...

救命呀~ (4).gif (7).gif (139).gif
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-5 02:01:33 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-5 01:29 發表

救命呀~539145391553916

再tim d
開完又開的乖孩子

回復

katelyn 發表於 2008-8-5 02:20:32 |顯示全部樓層
好靚呀.........
回復

maywong918 發表於 2008-8-5 02:28:32 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-5 02:01 發表

再tim d
開完又開的乖孩子
[img]http://x3b.xanga.com/d2fc73ea43231204082707/s158521150.jpghttp://xe6.xanga.com/62a850e223328204082721/s158521164.jpg[/img]
http://x80.xanga.com/2e4c63e1d0030204082735/s1585211 ...

(55).gif 唔驚~唔驚~(催眠自己)我對紫色過敏既者~我對紫色過敏既者~ (49).gif
回復

sinningia 發表於 2008-8-5 09:50:14 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-5 01:25 發表

再比d药引妳

?ib_____Ddb6O0WyB

http://f20.yahoofs.com/hkblog/Nr ... -_4/blog/ap_2008080 ...

add14icon Premier Pink花花好似多咗啲嘢喎!
回復

chris 發表於 2008-8-5 10:54:10 |顯示全部樓層
原帖由 maywong918 於 2008-8-4 01:00 發表

D葉好靚呀~我D葉全部都學江江話齋︰薯片~53693

aj, 我都想問好耐, 你的迷岩種得咁靚有乜野祕方呀, 我的不只係薯片, 仲係炸過過的薯片
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-5 13:35:48 |顯示全部樓層
原帖由 sinningia 於 2008-8-5 09:50 發表

add14icon Premier Pink花花好似多咗啲嘢喎!

多咗啲咩嘢?
回復

sinningia 發表於 2008-8-5 13:41:50 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-5 13:35 發表

多咗啲咩嘢?

add14icon 係呀!看上過不大清楚不過好似連體花花!
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-5 13:52:08 |顯示全部樓層
原帖由 chris 於 2008-8-5 10:54 發表

aj, 我都想問好耐, 你的迷岩種得咁靚有乜野祕方呀, 我的不只係薯片, 仲係炸過過的薯片 http://shiehcho22.myweb.hinet.net/msn/onion/onion%20(1).gif

我都係種左迷岩一年多dd,冇咩祕方
一般夠光夠濕d葉就好靚,但發覺有d品種點悶加濕都係薯片
例如'Dollbaby,Sinn. 'Piglet''Sky High Sport'...............
有時植株弱都好抄粉咁,開花開得多唔cut花又抄
我的Sinn. 'Leo B'放ge位置沒得加濕都好似炸薯片 識開花就唔鬼理佢add14icon
回復

aj~kiss 發表於 2008-8-5 13:54:15 |顯示全部樓層
原帖由 sinningia 於 2008-8-5 13:41 發表

add14icon 係呀!看上過不大清楚不過好似連體花花!

不是連體花花,係兩技花苞add7icon
回復

candyafr 發表於 2008-8-5 14:30:19 |顯示全部樓層
嘩.............靚到暈咗
回復

小白 發表於 2008-8-5 17:01:47 |顯示全部樓層
原帖由 aj~kiss 於 2008-8-5 13:52 發表

我都係種左迷岩一年多dd,冇咩祕方
一般夠光夠濕d葉就好靚,但發覺有d品種點悶加濕都係薯片
例如'Dollbaby,Sinn. 'Piglet''Sky High Sport'...............
有時植株弱都好抄粉咁,開花開得多唔cut花又抄
我的Sin ...

花花好靚......  我都覺 Sinn. 'Leo B' 好難攪
回復

花貓貓 發表於 2008-8-5 19:05:18 |顯示全部樓層

回復 449# aj~kiss 的帖子

點解我睇花花好似粉紅色, 又好似桃紅色, 還是我花多眼亂呢!add4icon
(暈浪中)add7icon
回復