紫版推廣互動

作者: 比得大帝 發表于 2010-11-2 22:02:52
23649 285
比得大帝 發表於 2010-11-27 23:23:08 |顯示全部樓層
恭喜  "紫版推廣互動" 第一位得獎者
咁你要多點推廣紫版嘞
回復

GMT+8 發表於 2010-11-27 23:30:29 |顯示全部樓層
回復 220# tongtony

呢隻正野來的, 真係恭喜哂add10icon
回復

比得大帝 發表於 2010-11-27 23:32:48 |顯示全部樓層
哩隻嘢唔好曬, 好易走色
回復

Workingbee 發表於 2010-11-28 01:02:08 |顯示全部樓層
1.SSCP (只是路過,唔知點玩,又想唔玩又想玩,都係睇吓點玩先!)
2.tongtony (我很怕死,但我要報名)
3. chanpyhilda (我絕對喜歡被利誘, 而且都好怕死, 但都一於心口揹返個勇字!!)
4. N-Blythe (唔知點玩,可能好好玩,歡樂紫園樂滿Fun,支持齊齊玩!)
5. puppy (有得玩就得,我除左唔識死,好多野都唔識架,請多多指教)
6. 栗子 (我要學下個死字點寫啦)
7. Jodie Chan (十卜十卜是次活動)
8. kobyip (唔理喇, 死就死啦)
9. 冰兒 (一個甚麼都不懂的新人...恭喜你們,你們已經找到人「墊屍底」啦!「屍人皇」就是在下。)
10. fnv234(其實我唔係好明要做乜)
11. hellokitty_971(我完全唔明玩咩^0^)/
12. adakong (唔駛C, 有咁多人陪, 一於攪慶攪興 高高興興)
13. 小女子(玩下都好,支持紫版)
14. fanhoiyiu (有得玩齊高興)
15. HI-NAMASTE (我完全唔知玩咩, 但係希望今次能夠攞獎品改變命運.)
16. alexander (我真係唔知做乜o架~)
17. Ylee (我都唔知做乜o架,不過lai高興吓啦)
18. Tony (反正有咁多人陪我一齊死~死就死啦)
19. lillian02(唔知玩乜真刺激)
20. jeffiau (TongTony誠邀/呃我來參加的,好期待)
21.irishuen (其實發生緊乜事?? )
22. ILoveFlower (十卜TonyTony, 唔理係咩, 最緊要好玩)
23. 卓男媽 (我都係俾 tonytony 呃左入黎, 究竟玩 d 咩 ?)
24. amyfung,我又玩 hehehe
25. wendy_choy_hk (為左tongtony,兩脇插刀都要嫁啦!)
26. Cloudchime (雖然唔知點玩, 既然有咁多人, 玩下先)
27.臭皮皮(乜都唔識,死就死啦)
28. Evalam (俾 tonytony 呃左入黎, 不過唔知點玩)
29. Jesation 放我出去呀,tongtony究竟有乜玩?
30. childplay (乜都唔知先係最好玩)
31, m0ba (俾 無聊tonytony 呃左入黎, 唔知有乜野玩)
32.z133z133 ( 新手~支持活動,)
33. SSL200507  (只是路過,支持chanpyhilda, 支持比得大帝)
34. Workingbee (咁遲先話玩,唔知仲受唔受我玩)
回復

tongtony 發表於 2010-11-28 21:24:32 |顯示全部樓層
恭喜  "紫版推廣互動" 第一位得獎者
咁你要多點推廣紫版嘞
比得大帝 發表於 2010-11-27 23:23

一定!一定!
回復

惡姨 發表於 2010-11-29 09:50:53 |顯示全部樓層
1.SSCP (只是路過,唔知點玩,又想唔玩又想玩,都係睇吓點玩先!)
2.tongtony (我很怕死,但我要報名)
3. chanpyhilda (我絕對喜歡被利誘, 而且都好怕死, 但都一於心口揹返個勇字!!)
4. N-Blythe (唔知點玩,可能好好玩,歡樂紫園樂滿Fun,支持齊齊玩!)
5. puppy (有得玩就得,我除左唔識死,好多野都唔識架,請多多指教)
6. 栗子 (我要學下個死字點寫啦)
7. Jodie Chan (十卜十卜是次活動)
8. kobyip (唔理喇, 死就死啦)
9. 冰兒 (一個甚麼都不懂的新人...恭喜你們,你們已經找到人「墊屍底」啦!「屍人皇」就是在下。)
10. fnv234(其實我唔係好明要做乜)
11. hellokitty_971(我完全唔明玩咩^0^)/
12. adakong (唔駛C, 有咁多人陪, 一於攪慶攪興 高高興興)
13. 小女子(玩下都好,支持紫版)
14. fanhoiyiu (有得玩齊高興)
15. HI-NAMASTE (我完全唔知玩咩, 但係希望今次能夠攞獎品改變命運.)
16. alexander (我真係唔知做乜o架~)
17. Ylee (我都唔知做乜o架,不過lai高興吓啦)
18. Tony (反正有咁多人陪我一齊死~死就死啦)
19. lillian02(唔知玩乜真刺激)
20. jeffiau (TongTony誠邀/呃我來參加的,好期待)
21.irishuen (其實發生緊乜事?? )
22. ILoveFlower (十卜TonyTony, 唔理係咩, 最緊要好玩)
23. 卓男媽 (我都係俾 tonytony 呃左入黎, 究竟玩 d 咩 ?)
24. amyfung,我又玩 hehehe
25. wendy_choy_hk (為左tongtony,兩脇插刀都要嫁啦!)
26. Cloudchime (雖然唔知點玩, 既然有咁多人, 玩下先)
27.臭皮皮(乜都唔識,死就死啦)
28. Evalam (俾 tonytony 呃左入黎, 不過唔知點玩)
29. Jesation 放我出去呀,tongtony究竟有乜玩?
30. childplay (乜都唔知先係最好玩)
31, m0ba (俾 無聊tonytony 呃左入黎, 唔知有乜野玩)
32.z133z133 ( 新手~支持活動,)
33. SSL200507  (只是路過,支持chanpyhilda, 支持比得大帝)
34. Workingbee (咁遲先話玩,唔知仲受唔受我玩)
35.惡死E姨, 我都玩吓啦
回復

比得大帝 發表於 2010-11-29 10:01:39 |顯示全部樓層
報名口號創意比賽原本11月26日截止, 不過我忘記了, 咁就當依家截止啦

依家有請Kuno大大, Jellyfisy大大選出三名最有創意參選口號得獎者
回復

比得大帝 發表於 2010-11-29 10:08:40 |顯示全部樓層
已通知兩位大大, 好快就會公報第二輪得獎者 add10icon
回復

比得大帝 發表於 2010-11-30 15:32:54 |顯示全部樓層
等兩位大大消息
回復

比得大帝 發表於 2010-12-1 22:18:50 |顯示全部樓層

紫版推廣互動第二項比賽: 最有創意參選口號

經評選委員選出四位最有創意之口號參賽者

tongtony (我很怕死,但我要報名)
adakong (唔駛C, 有咁多人陪, 一於攪慶攪興 高高興興)
childplay (乜都唔知先係最好玩)
栗子 (我要學下個死字點寫啦)

請4位得獎者在下列獎品中選擇自己喜愛的禮品, 先到先得, 請先登記:

tongtony
adakong
childplay
栗子

B: GMT+8送出 Sinn. Freida 開花株, Hot Summer Day 小苗, Sinn. Caitlin 小苗
D: jo_jo 送出 S. Ozark Pink Popcorn 成株 X 3, S. Danielle 成株 X 2, S. HCY's Purple Mist 成株 (加貓毛 )
E: adakong送出堇蘭小苗(Sweet Love, Crystal Ice & Xolo)
F: chanpyhilda: 大天鵝走莖 (加狗毛.....)
G: oio (Wild Irish Rose 同 Ethel Explosion 小苗)
H: strawberry送出小苗(Sinn. Country Grace,Kohleria multifolia,Smith. multiflora小鱗莖)
I: kobyip (Chirita Tamiana 流鼻涕小苗 X3 分享自kk_kwong 種子)
J: JodieChan (Chirita Tamiana 流鼻涕小苗 + dreampuff 小苗)
K: ,惡死EE AV大清場: 104 (2吋盤), Petite Blarnet  (3吋盤), Coralette( 2吋盤), 以下呢D種在1oz 試飲杯內: Optimana Little Moonstone, A86, Moon Gold, Icybery, Iris Fruit, Dreampuff, Little Rick, Blue Fly Tail
L: nwss54510 : 贈送者收回
M: 栗子: 我唔識死, 我d花都唔識死 Sinn. Ozark Red Lightings 一大一小好生養共2盆
N: fnv234:大天鵝一盆,海豚花一盆
回復

比得大帝 發表於 2010-12-1 22:19:14 |顯示全部樓層
請4位得獎者在下列獎品中選擇自己喜愛的禮品, 先到先得, 請先登記:

tongtony
adakong
childplay
栗子
回復

oio 發表於 2010-12-2 13:49:03 |顯示全部樓層
回復 231# 比得大帝

我再加禮物
G: oio (Pink and Mauve Stripe、Sweet Tea、Wild Irish Rose 同 Ethel Explosion 小苗)
回復

比得大帝 發表於 2010-12-2 14:33:32 |顯示全部樓層
我想要 Sweet Tea 呀
回復

tongtony 發表於 2010-12-2 18:00:10 |顯示全部樓層
真幸運,又可以攞花花啦!add6icon
我想要 OIO 送出的 Pink and Mauve Stripe.
多謝 OIO .
回復

+:栗子:+ 發表於 2010-12-2 20:44:00 |顯示全部樓層
哇中獎呀add4icon
多謝各位大大厚愛
我想要士多嗶梨送出的Smith. multiflora小鱗莖
感謝
回復

oio 發表於 2010-12-3 18:34:04 |顯示全部樓層
係唔係要留番啲十字?
回復

wilson11 發表於 2010-12-3 18:40:24 |顯示全部樓層
支持, 大家為AV努力
回復

比得大帝 發表於 2010-12-3 23:53:23 |顯示全部樓層
係唔係要留番啲十字?
oio 發表於 2010-12-3 18:34

yes
回復

tongtony 發表於 2010-12-4 20:25:40 |顯示全部樓層
yes
比得大帝 發表於 2010-12-3 23:53

請問比得大帝,那麼我的申請 Pink and Mauve Stripe 是否批准呢?
   如果唔批准的話!轉為要 Ethel Explosion 是否可以呢?
回復

adakong 發表於 2010-12-4 21:01:08 |顯示全部樓層

發達LA! 想要OIO師兄的Wild Irish Rose add6icon
可以嗎?
回復