如果有隻藥,可以令肉肉出錦,又唔會殺死啲肉肉,你會唔會用?

作者: little_stone 發表于 2019-1-3 14:53:12
5312 166
yunge0 發表於 2019-1-4 13:22:10 |顯示全部樓層

所謂賣花讚花香,如果賣家講明有副作用,會致命,不會吸引人光顧。
賣家現在的寫法美其名是邀請你做白老鼠。對於我來說,肉肉種唔死經已是萬幸,我唔會捨得自己出錢幫人做實驗。
回復

powergun 發表於 2019-1-4 13:15:56 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2019-1-4 13:12
哈哈!好吸引喎!同化妝一樣,令自己靚啲,人都開心啲!
...

人人可做男神女神
回復

小雷子 發表於 2019-1-4 13:12:34 來自手機 |顯示全部樓層
powergun 發表於 2019-1-4 12:53
樓主係話整容後唔會死, 唔會有後遺症, 但會變靚靚, 又如何?

哈哈!好吸引喎!同化妝一樣,令自己靚啲,人都開心啲!
回復

powergun 發表於 2019-1-4 12:53:18 |顯示全部樓層
violet_bb 發表於 2019-1-3 21:36
正如人,走去整容,之後可能會有後遺症,但係都有好多人冒險去整。
不過,整出來的始終係假的,唔自然。 ...

樓主係話整容後唔會死, 唔會有後遺症, 但會變靚靚, 又如何?
回復

sarshk2014 發表於 2019-1-4 09:02:37 來自手機 |顯示全部樓層
真亦假時假亦真,真實世界本來就是虛幻,現今世界又只求一刻的燦爛,何必太認真呢!喜歡用咪用囉!
回復

yunge0 發表於 2019-1-4 05:55:47 來自手機 |顯示全部樓層
藍石蓮本身好靚, 何必花錢去多此一舉。
所謂後無副作用無爛心, 只因見效快, 用一次半次停用唔覺眼啫。停用後唔爛,但褪色點算呢?
長期用這些不自然的做法遲早出事, 到時欲哭無淚, 博唔過。
回復

violet_bb 發表於 2019-1-3 21:36:55 來自手機 |顯示全部樓層
正如人,走去整容,之後可能會有後遺症,但係都有好多人冒險去整。
不過,整出來的始終係假的,唔自然。
回復