B17后宮之苦

作者: 小雷子 發表于 2017-8-9 15:00:19
40528 988
小雷子 發表於 2018-3-31 14:03:21 來自手機 |顯示全部樓層
青BB版Venus開左花啦!花又大又艷麗! 20180331_134745.jpg
莫內 VS Venus(兩款都有,可作比較)
上朵係莫內,下朵係Venus!大家喜歡那種呢? 20180331_123610.jpg

另外kohleria HCY's Magic Elf 又開花啦!又大又靚! 20180331_123736.jpg
紅旗袍及kohleria HCY's Magic Elf 合照 20180331_134707.jpg
回復

小雷子 發表於 2018-4-2 17:01:36 來自手機 |顯示全部樓層

玩完手fing-fing去露營,返到嚟成個人散晒!
不過仍然冇忘記要交功課!
B大大!收復活節禮物啦!
先嚟火辣辣嘅紅旗袍出塲!
20180402_163532.jpg 20180402_163616.jpg

跟住靚靚Venus!冇見一日,開晒!(泥種) 20180402_162148.jpg
Venus一朵花原本係有5塊花瓣的……因為復活節關係,送你6塊花瓣,兼且大贈送……靚爆鏡嘅K小姐!

莫內都話要出塲……送飛吻 20180402_161951.jpg
最后所有美女們都出現,參加動感熱辣辣復活節大派對! 20180402_162623.jpg

好燦爛嘅小花園  發表於 2018-4-6 16:37

評分

查看全部評分

回復

v_v217 發表於 2018-4-6 10:34:28 |顯示全部樓層
嘩, 小雷子D花貓又大又靚....好羨慕, 我D貓冬天時全部都要斬頭重種, 現在復原中, 唔知幾時至開到好似你D咁靚
回復

suisuet 發表於 2018-4-6 10:38:39 |顯示全部樓層
花花很鮮艷奪目,我都忍唔住,嘩左一聲(在公司呢..)。VENUS同莫內,我個人喜歡莫內~
回復

小雷子 發表於 2018-4-6 12:47:10 來自手機 |顯示全部樓層
v_v217 發表於 2018-4-6 10:34
嘩, 小雷子D花貓又大又靚....好羨慕, 我D貓冬天時全部都要斬頭重種, 現在復原中, 唔知幾時至開到好似你D咁 ...

花貓好易爆花!比D時間佢啦!
回復

小雷子 發表於 2018-4-6 12:56:36 來自手機 |顯示全部樓層
suisuet 發表於 2018-4-6 10:38
花花很鮮艷奪目,我都忍唔住,嘩左一聲(在公司呢..)。VENUS同莫內,我個人喜歡莫內~ ...

哈哈!莫內清純!Venus係艷麗!
各有各美態!小雷子原本喜歡清純,但不知幾時開始,艷麗嘅花花也喜歡!
回復

小雷子 發表於 2018-4-12 10:34:05 來自手機 |顯示全部樓層

Kohleria 'HCY's Dark Patch'黑色碎屑
聽到個名,都覺得有啲詭秘!又神秘又刺激!我鐘意呀! 哈哈哈!揭開……真正之謎……
救命呀!……個樣好兇狠……露出兩隻尖尖的牙……好似吸血殭屍……好恐怖呀! 20180412_102825.jpg
回復

小雷子 發表於 2018-4-12 22:18:39 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-1-14 22:01
你嘅yulia真係“奇葩”,哈哈哈ヾノ≧∀≦)o

Cindy冇見一排又大左。bb都大埋  ...

花大大!你終於返嚟啦!你再唔出現,我就要去報警啦!
擔心C人啦!
回復

花の守護 發表於 2018-4-12 22:23:56 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-12 22:18
花大大!你終於返嚟啦!你再唔出現,我就要去報警啦!
擔心C人啦! ...

失蹤人口,比人賣豬仔(比U-life)
我好辛苦先贖翻自己咋
回復

小雷子 發表於 2018-4-12 22:30:09 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-4-12 22:23
失蹤人口,比人賣豬仔(比U-life)
我好辛苦先贖翻自己咋

幾驚你去左馬場!賣豬仔都冇咁驚!
回復

花の守護 發表於 2018-4-12 22:35:16 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-12 22:30
幾驚你去左馬場!賣豬仔都冇咁驚!

我都唔賭馬
我蠢 唔識
最叻就系買張六合彩
仲要次次都唔中
回復

小雷子 發表於 2018-4-12 22:45:16 來自手機 |顯示全部樓層
花の守護 發表於 2018-4-12 22:35
我都唔賭馬
我蠢 唔識
最叻就系買張六合彩

你平安冇事!我已經好開心!仲要有靚畫畫收喎!喜上加喜!
回復

小雷子 發表於 2018-4-14 14:41:06 來自手機 |顯示全部樓層
Kohleria 'HCY's Dark Patch
又開多一朵花! 20180414_143439.jpg 20180414_143310.jpg
水種莫內花園,粉紅邊好明顯,更加靚! 20180414_143404.jpg
Kohleria 'HCY's Monther lipstick終於開花啦!
但只得一個花冧! 20180414_143159.jpg
回復

rumer 發表於 2018-4-14 20:53:13 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-14 14:41
Kohleria 'HCY's Dark Patch
又開多一朵花!<span class="emoji emoji1f917"></span>
水種莫內花園,粉紅邊好明顯,更加靚![e ...

小雷子啲貓貓靚到吖~
我鍾意睇貓貓的大頭相~
回復

小雷子 發表於 2018-4-14 21:04:17 來自手機 |顯示全部樓層
rumer 發表於 2018-4-14 20:53
小雷子啲貓貓靚到吖~
我鍾意睇貓貓的大頭相~<span class="emoji emoji1f497"></span><span class="emoji emoji1f497"></span><span class="emoji emoji1f497[/e ...

多謝欣賞!
回復

小雷子 發表於 2018-4-23 17:36:26 來自手機 |顯示全部樓層

Dark patch花瓣與其他的貓有啲唔同!佢係波浪形!睇真花係好靚!小雷子試左影好多角度,但係效果未如理想! 20180423_102939.jpg 20180423_102836.jpg 20180423_102339.jpg 20180423_173917.jpg

評分

查看全部評分

回復

小雷子 發表於 2018-4-25 16:06:31 來自手機 |顯示全部樓層
最近冷落左啲迷岩,攪到佢地唔多高興,抗議 兼且罷工!只有呢兩位小公主肯開花咋!
Lisa姐!多謝你!你非常專業,真係值得大家咁尊敬你!
新加入嘅小公主Sinnigia Tai Pink,頭一次開花, 為咗要上位,令小雷子記起佢,梗係要亮下相,留返個好印像比我!多謝你! 20180425_154628.jpg 20180425_154648.jpg
回復

tarepanda817 發表於 2018-4-25 17:09:59 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-25 16:06
最近冷落左啲迷岩,攪到佢地唔多高興,抗議 兼且罷工!只有呢兩位小公主肯開花咋!<span class="emoji emoji1f62d"></span>
Li ...

我都有Tai Pink, 原來朵花咁靚,要快D努力令佢開花呢期最威代表作應該係An's Bom Dia, 一口氣11朵
回復

小雷子 發表於 2018-4-25 17:25:31 來自手機 |顯示全部樓層
tarepanda817 發表於 2018-4-25 17:09
我都有Tai Pink, 原來朵花咁靚,要快D努力令佢開花<span class="emoji emoji1f60d"></span>呢期最威代表作應該係An's Bom Di ...

好叻叻!11朵真係非同小可!
咁細盆,開得非常燦爛!正呀!
隔離兩盆係咩迷岩?
回復

tarepanda817 發表於 2018-4-25 18:15:30 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2018-4-25 17:25
好叻叻!11朵真係非同小可!<span class="emoji emoji1f601"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span><span class="emoji emoji1f44f ...

左: Pirate's Engaging Ring (有2粒花冧)
右: Yulia (好多葉)
回復