B17后宮之苦

作者: 小雷子 發表于 2017-8-9 15:00:19
40483 985
小雷子 發表於 2020-6-30 12:51:56 來自手機 |顯示全部樓層
我就一星難求,而Ming大啲星光太厲害,太耀眼,閃到我家四千金,出晒雀斑!
唔信你地望吓!
回復

小雷子 發表於 2020-7-1 13:01:28 來自手機 |顯示全部樓層
Sinningia conspicua第一次開花,淡黄色的,相片太出色而實物係淺色好多,有花開就開心!依加未聞到香味,等多日睇下有冇變化先!
回復

己己另 發表於 2020-7-1 18:48:59 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-6-21 17:17
我心照明月,明月照溝渠 !
幸好兩朵靚靚stone's nate齊開花,難得有花賞,影張靚相記錄一下!

開頭個兩句嘢呢,其實好粗鄙,唔係良家婦女講架。。。
回復

小雷子 發表於 2020-7-1 19:22:10 來自手機 |顯示全部樓層
己己另 發表於 2020-7-1 18:48
開頭個兩句嘢呢,其實好粗鄙,唔係良家婦女講架。。。

係嘛?照字面解又唔覺,莫非有其他特別意思我唔知?請旨教?
回復

己己另 發表於 2020-7-1 21:11:28 來自手機 |顯示全部樓層
小雷子 發表於 2020-7-1 19:22
係嘛?照字面解又唔覺,莫非有其他特別意思我唔知?請旨教?<span class="emoji emoji1f914"></span> ...

很抱歉。再睇番,google入面都無我講嘅意思。可能只係電影情節。下次呢d意見會先想清楚和在合適環境表達。請你不要介意。
回復

小雷子 發表於 2020-7-1 21:23:15 來自手機 |顯示全部樓層
己己另 發表於 2020-7-1 21:11
很抱歉。再睇番,google入面都無我講嘅意思。可能只係電影情節。下次呢d意見會先想清楚和在合適環境表達 ...

唔緊要喎, 小事小事!

失禮了。  發表於 2020-7-1 21:57
回復