發表帖子的相片與文字~~ (OK左喇)

作者: jose666 發表于 2012-8-7 18:30:51
1564 6

我見有 d 係文字下有相片, 有d又相下才有文字, 想問下係咪自己決定??
點先可以相片在上文字在下??
又,  點先可以相片在兩段文字中間??
jack872184 發表於 2012-8-7 19:58:04 |顯示全部樓層

係自己決定~
E.g.
相片在上文字在下:
=================================================
[imghttp://www.lowii.com/hkplants/data/album/~!@#$%^&*().jpg/img]
我是文字我是文字我是文字我是文字我是文字我是文字
=================================================
相片在兩段文字中間:
[imghttp://www.lowii.com/hkplants/data/album/~!@#$%^&*().jpg/img]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
相片在上文字在下:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
相片在兩段文字中間:

你意思係5係咁?

我做吾到呀,想請問我找不到[imghttp://www.lowii.com/hkplants/data/album/~!@#$%^&*().jpg/img] 這條.  發表於 2012-9-3 22:12
回復

jose666 發表於 2012-8-7 20:38:36 |顯示全部樓層

我明喇, 我試到喇, thanks~
回復

jack872184 發表於 2012-9-3 23:10:35 |顯示全部樓層
jack872184 發表於 2012-8-7 19:58
係自己決定~
E.g.
相片在上文字在下:

i am sorry i don't have time now ,may i answer you tmr?sorry
回復

jack872184 發表於 2012-9-4 16:17:29 |顯示全部樓層
tt28,你D photos 係5係UP 上個人空間先ga?

吾系,先放上yahoo,再上轉到我的電腦圖片,當要再轉到園藝館.  發表於 2012-9-4 18:22
回復

jack872184 發表於 2012-9-4 18:49:09 |顯示全部樓層
咁你post photos 時是按哪個按鈕呢?
圖片?---->[上傳圖片?網絡圖片?]
附件?URL?

附件呀.謝謝  發表於 2012-9-5 20:29
回復

jack872184 發表於 2012-9-5 23:50:56 |顯示全部樓層
jack872184 發表於 2012-9-4 18:49
咁你post photos 時是按哪個按鈕呢?
圖片?---->[上傳圖片?網絡圖片?]
附件?URL?

你不如按圖片-->上傳圖片then choos your photos in your computer la`~
因為我未用過附件@@

多謝回復  發表於 2012-9-6 19:03
回復