大家好新丁報到

作者: 莉莉 發表于 2008-4-15 13:09:15
5862 63
lala 發表於 2008-4-18 13:33:00 |顯示全部樓層
Hi-fresh 要唻揸傷口可消毒,好似沖水(好稀嗰隻)俾佢飲都得。

如果得閒又發覺冇人解答你嘅問題,你大可以多啲重溫之前啲帖,尤其係精選嗰啲,又或者試吓用『搜索』function 搵吓你想知嘅嘢。我諗有啲問題,真係問得太多、答得亦多,講到有啲攰...

回復

莉莉 發表於 2008-4-18 15:21:16 |顯示全部樓層
原帖由 lala 於 2008-4-18 13:33 發表
Hi-fresh 要唻揸傷口可消毒,好似沖水(好稀嗰隻)俾佢飲都得。

如果得閒又發覺冇人解答你嘅問題,你大可以多啲重溫之前啲帖,尤其係精選嗰啲,又或者試吓用『搜索』function 搵吓你想知嘅嘢。我諗有啲問題,真係問得太多、答得亦 ...

謝謝你呀....我下次會試下用這個function嫁啦....
回復

kelly0324 發表於 2008-5-2 12:41:54 |顯示全部樓層
大家好~~我好鍾意紫羅蘭架~不過呢~~~唔....次次都係有葉無花~~嗚))))) 好慘呀~

我有買花肥比佢架~但一樣唔開花花既 =.=

請大家幫下忙丫~唔好唔覆呀~

一億個謝謝!!!!!!
回復

莉莉 發表於 2008-5-3 12:08:49 |顯示全部樓層
原帖由 kelly0324 於 2008-5-2 12:41 發表
大家好~~我好鍾意紫羅蘭架~不過呢~~~唔....次次都係有葉無花~~嗚))))) 好慘呀~

我有買花肥比佢架~但一樣唔開花花既 =.=

請大家幫下忙丫~唔好唔覆呀~

一億個謝謝!!!!!! ...

盆花種左幾耐呀...我都識過種左年幾都是有葉冇花呀...
回復