作者: tindayun828 發表于 2012-7-9 01:11:26
1522 8

我地係'比蘭西厚葉卧牛錦'姊妹花,血统純正,三岁几啦,睇下我地身上著住濃黄
嘅間條衫,身驕肉貴,靚唔靚啊!
今年我地大咗好多,由6CM長到8CM,明年可以出花箭繁殖啦!

比蘭西厚葉卧牛錦

比蘭西厚葉卧牛錦

我地係'濃黄拉絲錦,極上斑,大疣點卧牛錦'兄弟,我地D衫比其它牛靓好多,
高貴好多。我地好细,只有两岁啊,但係前途無可限量呢!

濃黄大疣點卧牛錦

濃黄大疣點卧牛錦

我地係'恐龍錦'姊妹花,東北牛仕,都唔記得几時出世啦,姊姊(左) 身壯力強,
陀住4個BB,妹妺我(右) 只陀得1個,我地好夾架,睇下我地几相似就知啦!

恐龍錦

恐龍錦

我地係'卧牛龍'两兄弟,我地家族D牛好高大威猛架,自小就住响一齊,間屋咁細,
年底肯定要搬屋,我地真係有排大架,你信唔信啊!

卧牛龍

卧牛龍

我地係'軍配卧牛'小兄弟,家族好有名氣架,除咗大疣厚葉,更係出名短葉
,形態硬朗,我地好细個,要食多两年肥至會成年啊!

軍配卧牛

軍配卧牛

我地係'大疣短葉厚葉卧牛'小姊妹,我啊媽好靚架,睇下面圖中右邊就係我媽咪,
珠圓肉潤,連我地两姊妹在内,己生左4個子女,仲陀住两個妹妹,我地都係好纯種架。
自细我地住响一間房,好迫啊!真係希望快D可以一牛一間,你話好唔好呢!

大疣短葉厚葉卧牛

大疣短葉厚葉卧牛

大疣厚葉短葉卧牛

大疣厚葉短葉卧牛
cyamy 發表於 2012-7-9 01:35:56 |顯示全部樓層
好靚啊! 有咁多Twins, 真係好幸福.
回復

jy121121 發表於 2012-7-9 07:50:33 |顯示全部樓層
收藏好牛不少
回復

ying126 發表於 2012-7-9 08:05:57 |顯示全部樓層
Nice牛兄弟姊妹
回復

yeliz 發表於 2012-7-9 09:54:35 |顯示全部樓層
恐龍錦好得意~BB會係邊邊出泥
回復

mingfunming 發表於 2012-7-9 22:10:52 |顯示全部樓層
嘩...好多珍藏
回復

jycckcck 發表於 2012-7-23 12:19:05 |顯示全部樓層
好靚. 好獨特, 非常之吸引
回復

reikocc 發表於 2012-7-23 13:15:19 |顯示全部樓層
大開眼界
回復