懶人淋水器搞團購代買

作者: Lingling64 發表于 2012-7-8 15:39:20
6540 100

淋水器1套4個,每個約hk$5.9,由於淘點已停止,所以今次會用信用卡代訂,或許價錢有少少差距,但相信都係$0.1/0.2之間同樣餘數會撥給園藝館的。
今次會先收錢,如要的請登記及pm我取戶口號碼並請留電話號碼!
我代買的係工具版那邊的(懶人淋水器的8樓內的第二條link內的4合1那款,橙色頭那套.)
同樣跟之前一樣,交收地點:太子地鐵站(可不出閘)
                                  時間:7:00/7:30(貨到再定時間)(星期一至五其中一晚)

訂購橙色頭/啡色管淋水器,每個現收$5.9(多除小補),請於7月13曰前pm我取戶口號碼(本人祇有恒生)

完成轉賬後務必將過數紙上傳確認,未能成功出示過數紙,就不能確定有否入數,就不代買。
淋水器抵港后,將選取兩個曰子供各位於太子地鐵站內取貨

各位花友,現代訂的係這條link(http://item.taobao.com/item.htm?id=9879825815)內的新二代的4合1套裝,每個係$3.5人仔(未計運費)
每個$3.5人仔型號(http://q.i02.wimg.taobao.com/bao ... 723.jpg_310x310.jpg

1.
2.
3.

評分

查看全部評分

tsoiyiu1009 發表於 2012-7-8 15:50:35 |顯示全部樓層

咁如果我用支付寶過錢俾你得唔得?

cklife  係啦..最好面交一手交錢一手交貨啦..  發表於 半小時前
哈哈~ 都好啵~

係啦..最好面交一手交錢一手交貨啦..  發表於 2012-7-8 20:34
我想不好啦!因我玩淘寶都是一年左右,亦衹是淘了不過10次,其實都有好多不懂的事。所以不想將錢轉來轉去.  發表於 2012-7-8 16:49
回復

cklife 發表於 2012-7-8 20:35:23 |顯示全部樓層

淋水器1套4個,每個約hk$5.9,由於淘點已停止,所以今次會用信用卡代訂,或許價錢有少少差距,但相信都係$0.1/0.2之間同樣餘數會撥給園藝館的。
今次會先收錢,如要的請登記及pm我取戶口號碼並請留電話號碼!
1.CK (20個)
2.
3.

你訂咁呢D做咩呀?  發表於 2012-7-9 14:59
回復

太陽鳥 發表於 2012-7-8 21:08:09 |顯示全部樓層

1.CK (20個)

2. 太陽鳥  <24>個

3.
回復

ylee 發表於 2012-7-8 22:12:56 |顯示全部樓層
1.CK (20個)

3.YLEE (8個)
回復

hugopoodle 發表於 2012-7-8 22:18:50 |顯示全部樓層
請問1個係咪淋到1盆咋?

1個可以用係15-20CM花盆...每加5CM直徑再加一個...(不過我無跟足,要睇下泥有幾補濕,植物係邊種類,自己用感覺調較)  發表於 2012-7-9 09:31
回復

mingfunming 發表於 2012-7-8 22:36:55 |顯示全部樓層
1.CK (20個)

3.YLEE (8個)

4. mingfunming (8 個)
回復

太陽鳥 發表於 2012-7-8 22:53:42 |顯示全部樓層
http://hkplants.com/thread-84118-1-8.html 大家睇下 #19。。。唔知 我地訂邊款呢?
回復

Apple818 發表於 2012-7-8 23:03:18 |顯示全部樓層
5. Apple818 (8個)
回復

Springonions 發表於 2012-7-8 23:16:47 |顯示全部樓層
1.CK (20個)

3.YLEE (8個)

6. Springonions (20個)
回復

gunbuster363 發表於 2012-7-8 23:21:42 |顯示全部樓層
1.CK (20個)

3.YLEE (8個)

7. gunbuster363 (8個)
回復

edward 發表於 2012-7-9 00:11:27 |顯示全部樓層
ling ling好開心見你開團...
祝成功開團,
我上次果套仲未開始用,
不過我試過水,
ok的...100%work....
回復

ILoveFlower 發表於 2012-7-9 12:35:36 |顯示全部樓層
1.CK (20個)
3.YLEE (8個)
8. ILoveFlower (20個)
回復

twiggy 發表於 2012-7-9 13:06:22 |顯示全部樓層
1.CK (20個)
3.YLEE (8個)
9. twiggy (20個)
回復

cklife 發表於 2012-7-9 13:58:37 |顯示全部樓層
團購既朋友...

請PM樓主Lingling64,留訂購數量同埋聯絡電話。
回復

cklife 發表於 2012-7-9 16:35:41 |顯示全部樓層
ht333147  你訂咁呢D做咩呀?

唔好意思..HT..我睇唔明你問乜...或者你去依度睇下..
http://hkplants.com/thread-84118-1-8.html
回復

ht333147 發表於 2012-7-9 16:52:42 |顯示全部樓層
cklife 發表於 2012-7-9 16:35
ht333147  你訂咁呢D做咩呀?

唔好意思..HT..我睇唔明你問乜...或者你去依度睇下..

我以為是用在農田的洒水設備, 所以咁問.

我無種田喇....係屋企用架...  發表於 2012-7-9 22:42
回復

tsoiyiu1009 發表於 2012-7-9 23:49:39 |顯示全部樓層
1.CK (20個)
3.YLEE (8個)
10. tsoiyiu1009 (8個)
回復

hugopoodle 發表於 2012-7-10 00:21:57 |顯示全部樓層
1.CK (20個)
3.YLEE (8個)
11. hugopoodle (20個)
回復

panda8666 發表於 2012-7-10 01:25:53 |顯示全部樓層
1.CK (20個)
3.YLEE (8個)
11. hugopoodle (20個)
12. panda8666 (20個)  thx.....
回復