迷岩An's Bom Dia交換(完)

作者: fnv234 發表于 2012-6-22 00:40:28
1811 7

想用Sinn. 'An's Bom Dia'(已有球根)交換:
苦苣苔類(主要想換岩桐、喜蔭)
球根類(主要想換風雨蘭、酢醬草)
交收:佐敦至太子MTR,時間另議
另有:風雨蘭、紫側開大岩桐、白香岩、垂筒苣苔、捕蟲堇、流鼻涕、Sinn. 'Flair'同Episcia 'Silver Skies'可交換
An\'s Bom Dia.jpg
An's Bom Dia2.jpg
惡姨 發表於 2012-6-22 06:40:57 |顯示全部樓層

我想換Sinn An's Bom Dia

有以下同你交換:

Sinn Mark Twin成株
Sinn Eyecather
Sinn Globy Be
Sinn Peachy Propeller

我換比你啦!  發表於 2012-6-23 11:15
唔好意思呀,呢幾隻麻麻地  發表於 2012-6-22 12:15
回復

迷上苣苔 發表於 2012-6-22 08:47:53 |顯示全部樓層
我要垂筒苣苔、Sinn. 'An's Bom Dia',垂筒苣苔是什麼品種,不知你有了什麼迷岩和喜陰
回復

迷上苣苔 發表於 2012-6-22 08:48:57 |顯示全部樓層
明天1:30在太子可以換
回復

土豆貓 發表於 2012-6-22 09:15:44 |顯示全部樓層

E Lemon Tree, Pink Panther 枝條 想換 Sinn Flair.., 花貓蟲蟲有無興趣?

呢隻你無咩?  發表於 2012-6-23 11:16
回復

Sergio 發表於 2012-6-22 10:02:42 |顯示全部樓層
我用單瓣粉淺紫/粉紫麻子岩桐小苗交換得嗎?

http://hkplants.com/thread-94044-1-1.html
回復

newbie 發表於 2012-6-22 11:56:13 |顯示全部樓層

hi billy, 垂筒苣苔 fafa is what colour pls ? hehe ^^

thanks tsoiyiu1009  info ^^
oooh thats my "$15" ah ............. 我剛剛有一棵死左, 好傷心, 買番兩棵補番數先 ^^ hehe ^^

hehee yes yes $15 $15 ... 想當年我都係由種子種架 ... 但未開花就 RIP @@ .. cry cry @@

咁岩billy又係賣$15~ xp 佢就黎有個新花名叫"$15" hahaha  發表於 2012-6-22 12:46
係出售版有得睇~ 係你最like既colour白加黃原生種垂筒苣苔^^  發表於 2012-6-22 12:03
回復

tsoiyiu1009 發表於 2012-6-22 12:14:31 |顯示全部樓層
billy~ Zephyranthes 'Paul Niemi' 種子苗有無興趣要?
仲有Smithiantha 'An's Pineapple Sorbet'小苗,不過無根要自己插丫~
回復