分享: AV-Happy May 修葉 (END)

作者: Workingbee 發表于 2012-6-16 10:29:17
1662 15

分享物品名稱: Happy May 修葉

份數: 每份葉片X2 (共3份)

交收方法: 郵寄 (花友需貼上足夠郵資的回郵信封及硬盒子給我).

註意:
1. 請註明網名及連同硬膠盒子作分享.如收到紙盒會不處理並退回
2. 收到葉子後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
3. 花友如未能於我pm地址後一星期內寄出回郵,即當自動棄權
4. 分享如有爭議,本人有權作出最後的決定。               
5. 如因郵寄有誤做成任何損失,本人恕不負責.
6. 如不接受以上條款者,請勿申請~ Thank you!

1. ahchoychoy (thanks!!)
2.karisv3v (thx) -已收到,明天寄出
3. Ir1934(tkx)己收到,明天寄出

評分

查看全部評分

ahchoychoy 發表於 2012-6-16 10:33:24 |顯示全部樓層
回復

karisv3v 發表於 2012-6-16 10:39:14 |顯示全部樓層
2.karisv3v (thx)
回復

ir1934 發表於 2012-6-16 11:00:13 |顯示全部樓層
3. Ir1934(tkx)
回復

Breeze 發表於 2012-6-16 11:03:03 來自手機 |顯示全部樓層
樓主~ 小的支持你~ ^_^

係咯係咯,園區特警大大 :P 個名令到我想起細個時的(認字特警)。  發表於 2012-6-16 11:18
你唔小啦....你係呢度係B大大  發表於 2012-6-16 11:04
回復

DeNel 發表於 2012-6-16 11:16:20 |顯示全部樓層
Like!!!
回復

jose666 發表於 2012-6-16 17:17:22 |顯示全部樓層
4. jose666 (候補.......thanks)
回復

lok_1980 發表於 2012-6-16 19:51:27 |顯示全部樓層
重瓣紫藍花 綑 深紫藍邊 平斑葉 半迷你型
I like it
無份都要排下支持
5. lok_1980 (候補.......thanks)
回復

小野貓 發表於 2012-6-16 20:03:31 |顯示全部樓層

重瓣紫藍花 綑 深紫藍邊 平斑葉 半迷你型
I like it
無份都要排下支持 <= 我都黎支持Workingbee同lok大大
6. 小野貓 (候補.......thanks)

Breeze  你又出手~ XD
我認同支持workingbee之嘛~
你咁得閒...都可以排播~

lok_1980  點解我呢個small potato都變左大大........仲有,支持我乜野?
支持lok大大支持workingbee~

點解我呢個small potato都變左大大........仲有,支持我乜野?  發表於 2012-6-16 23:53
你又出手~ XD  發表於 2012-6-16 20:16
回復

Breeze 發表於 2012-6-16 20:18:11 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-6-16 11:03
樓主~ 小的支持你~ ^_^

DeNel  係咯係咯,園區特警大大 :P 個名令到我想起細個時的(認字特警)。  發表於 8 小時前

Workingbee  你唔小啦....你係呢度係B大大  發表於 9 小時前

兩位高人~ 玩少啲我地啲細啦
回復

HLAM 發表於 2012-6-16 23:07:28 |顯示全部樓層
7. HLAM (希望仲有侯補啦, 謝謝^.^)
回復

惡姨 發表於 2012-6-16 23:25:12 |顯示全部樓層
8. 惡E,我都補下先
回復

warahahaha 發表於 2012-6-17 10:36:15 |顯示全部樓層

8. 惡E,我都補下先
9. warahahaha (waiting list, thanks a lot!)
回復

karisv3v 發表於 2012-6-21 19:30:25 |顯示全部樓層
收到了 thx
回復

ir1934 發表於 2012-6-22 14:17:24 |顯示全部樓層
收到葉子了, 多謝分享
回復

ahchoychoy 發表於 2012-6-25 11:59:13 |顯示全部樓層
收到了, 多謝哂!!
回復