又添新成員!多謝LaLa!

作者: maywong918 發表于 2008-4-9 03:55:34
1079 4
今晚又多左兩位新成員!就係 Rob's Ice Ripples  &  Ness' Crinkle Blue

真係要多謝細心既LaLa!D苗仔包得好好,好安全!我老公都話:"好安全!我拿得好放心!完全唔使但心D花!" (我出唔到去,叫我老公去拿既 )
加埋早兩日希媽同豆豆俾既,嚮蘭姐度買既,居然多左十棵花!
哇~我一定要努力種好D花先對得住各位呀!
再次多謝三位樣靚心地更靚既靚女!

細心包裝

細心包裝

好安全

好安全

部份大合照

部份大合照

Rob's Ice Ripples & Ness' Crinkle Blue

Rob's Ice Ripples  &  Ness' Crinkle Blue

A57既新屋

A57既新屋
lala 發表於 2008-4-9 09:24:57 |顯示全部樓層
多謝各位領養嘅家長就真... 我又唔係開苗場,插一塊葉變幾棵 BB 出唻咁多我都冇位放啦... 次次一諗起『插一變 N』就開始有啲頭痛...
回復

maywong918 發表於 2008-4-9 12:03:26 |顯示全部樓層
原帖由 lala 於 2008-4-9 09:24 發表
多謝各位領養嘅家長就真... 我又唔係開苗場,插一塊葉變幾棵 BB 出唻咁多我都冇位放啦... 次次一諗起『插一變 N』就開始有啲頭痛...

哈哈~多產~ 我都嘗試緊插葉,成功既話一定會拿出來分享! (早兩日蘭姐度買既440同219換泥時整斷左几片葉,嘗試拿去插!希望得喇! )
P4091368 (Small).JPG
P4071352 (Small).JPG
回復

heiheimama 發表於 2008-4-9 12:08:03 |顯示全部樓層
may好快就變大戶!
回復

maywong918 發表於 2008-4-9 12:13:49 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-9 12:08 發表
may好快就變大戶!

哇哈哈~希媽,你咪笑我喇~ 我仲有大把野要向你學習架!
係呢~我寄俾你既野收到未呀?
回復