feufeu 分享的 Ness Cranberry Swirl 生長佈告

作者: connie925 發表于 2008-4-8 19:07:36
1274 9
多謝feufeu 係07年尾分享的Ness Cranberry Swirl ,現在很期待她開花...............
GMT+8 發表於 2008-4-8 19:27:50 |顯示全部樓層
你棵花名牌係唔係自己整的? 好有心思! 同你棵花花襯埋一齊感覺好Grand
回復

lala 發表於 2008-4-8 20:22:15 |顯示全部樓層
好似整張相喺度叫棵小苗認清楚自己大個應該變成咩樣,唔好亂走斑、亂走色...
回復

feufeu 發表於 2008-4-8 20:22:57 |顯示全部樓層
原帖由 connie925 於 2008-4-8 19:07 發表
多謝feufeu 係07年尾分享的Ness Cranberry Swirl ,現在很期待她開花...............

嘩, 你把她照顧得很好呀! 大得很快, 葉子很美!!! 她一定好快開花給你看~~~
回復

ayclui 發表於 2008-4-8 20:52:22 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2008-4-8 20:22 發表

嘩, 你把她照顧得很好呀! 大得很快, 葉子很美!!! 她一定好快開花給你看~~~

feu feu...我對你唔住囉
你比我嘅...嗚嗚嗚...
回復

heiheimama 發表於 2008-4-8 20:59:35 |顯示全部樓層
Can't type Chinese, don't know why ....

The one Feufeu gave me more or less the same time is going to bloom la ...
回復

feufeu 發表於 2008-4-8 23:53:57 |顯示全部樓層
原帖由 ayclui 於 2008-4-8 20:52 發表

feu feu...我對你唔住囉
你比我嘅...嗚嗚嗚...

唔緊要啦... 你的是 pink sensation 嗎?
這陣子我的花花給我手多多害得很慘, 現正慢慢康復中, 待母株壯一點, 我給你再養一個小苗.
回復

feufeu 發表於 2008-4-8 23:59:29 |顯示全部樓層
原帖由 heiheimama 於 2008-4-8 20:59 發表
Can't type Chinese, don't know why ....

The one Feufeu gave me more or less the same time is going to bloom la ...

wow, 你們都是 super 的!!!   
反之留在灰家唯一的小苖, 只是大了半個圈...
開花時快 d post 相上來, 刺激吓我那不願大的小苖吧!
回復

tata 發表於 2008-4-9 00:13:24 |顯示全部樓層
我個都就開花喇, 過幾日post上嚟先~ 忙到嘔呀
回復

ayclui 發表於 2008-4-9 09:30:33 |顯示全部樓層
原帖由 feufeu 於 2008-4-8 23:53 發表

唔緊要啦... 你的是 pink sensation 嗎?
這陣子我的花花給我手多多害得很慘, 現正慢慢康復中, 待母株壯一點, 我給你再養一個小苗.

係呀feufeu...係pink sensation...真係傷心  
我都聽講你家嘅av最近有災難...唔好灰心呀, 比心機!!!!
努力...努力...努力...努力..努力....
回復