迷岩種子換7-11印花或Paddington Bear 環保袋 (結束)

作者: tata 發表于 2008-4-7 14:25:00
5508 26
見希媽咁成功, 受人所托, 想用迷岩Sinn. Cheryl M種子換3個7-11印花或Paddington Bear 環保袋~(結束)

郵寄交換,每份種子約10-15粒~

1.
2.
3.
4.
5.

Sinn. Cheryl M花色如下, 自收種子, 發芽率有80%~

jellyfishy 發表於 2008-4-7 14:32:44 |顯示全部樓層
你地好衰架~ 水母咁大個女都無玩過儲印花換野.... 連個遊戲點玩都未知呀~~~ wowoooo....
你個迷岩仲要好似你咁索, 點算呀?????
回復

mcyan 發表於 2008-4-7 15:14:02 |顯示全部樓層
見希媽咁成功, 受人所托, 想用迷岩Sinn. Cheryl M種子換3個7-11印花或Paddington Bear 環保袋~

1. mcyan 我要我要,我仲有印花
2.
3.
4.
5.
回復

tata 發表於 2008-4-7 15:16:32 |顯示全部樓層
原帖由 mcyan 於 2008-4-7 15:14 發表
見希媽咁成功, 受人所托, 想用迷岩Sinn. Cheryl M種子換3個7-11印花或Paddington Bear 環保袋~

2.
3.
4.
5. ...

mcyan,

收pm呀~
回復

nina 發表於 2008-4-7 15:19:10 |顯示全部樓層
初登記花友

個人空間 發短消息 加為好友 當前離線  3# 大 中 小 發表於 2008-4-7 15:14  只看該作者

2.nina(3個印花)
回復

tata 發表於 2008-4-7 15:24:49 |顯示全部樓層
原帖由 nina 於 2008-4-7 15:19 發表
初登記花友

個人空間 發短消息 加為好友 當前離線  3# 大 中 小 發表於 2008-4-7 15:14  只看該作者

郵寄交換,每份種子 ...

nina,

請收pm~
回復

Fonica 發表於 2008-4-7 15:56:41 |顯示全部樓層
作死囉~整咩攪到咁瘋狂呀..........
買開野有就比妳啦
回復

bchai 發表於 2008-4-7 16:13:58 |顯示全部樓層

3. bchai (3個印花)
4.
5.

Sinn. Cheryl M花色如下, 自收種子, 發芽率有80%~
回復

pearl413 發表於 2008-4-7 16:15:40 |顯示全部樓層
我用隻熊換得唔得呀? 我有隻經典熊多o左~~
回復

pearl413 發表於 2008-4-7 16:16:44 |顯示全部樓層

4. pearl413 (印花或熊)
5.

回復

tata 發表於 2008-4-7 16:17:58 |顯示全部樓層
原帖由 bchai 於 2008-4-7 16:13 發表

4.
5.

Sinn. Cheryl M花色如 ...

Bchai,

聽日俾埋你呀, 收pm呀~
回復

tata 發表於 2008-4-7 16:18:18 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2008-4-7 15:56 發表
買開野有就比妳啦

唔該芳芳
回復

tata 發表於 2008-4-7 16:18:55 |顯示全部樓層
原帖由 pearl413 於 2008-4-7 16:15 發表
我用隻熊換得唔得呀? 我有隻經典熊多o左~~

好呀, 你點俾我呀??? 收pm呀~
回復

pearl413 發表於 2008-4-7 16:24:20 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-4-7 16:18 發表

好呀, 你點俾我呀??? 收pm呀~

唔好意思呀, 係古著先真呀... 你介唔介意呀?
回復

tata 發表於 2008-4-7 16:27:58 |顯示全部樓層
原帖由 pearl413 於 2008-4-7 16:24 發表

唔好意思呀, 係古著先真呀... 你介唔介意呀?

哈哈, 古著即係邊隻呀?
回復

pearl413 發表於 2008-4-7 16:32:33 |顯示全部樓層
原帖由 krista 於 2008-4-7 16:27 發表

哈哈, 古著即係邊隻呀?

紅色古著牛仔褸, 粉藍色帽
回復

ayclui 發表於 2008-4-7 16:41:26 |顯示全部樓層
原帖由 Fonica 於 2008-4-7 15:56 發表
買開野有就比隻熊仔妳啦

咦...點解我睇到...
回復

mimighost 發表於 2008-4-7 20:36:04 |顯示全部樓層

5. mimighost (迷彩bear bear or 3個印花)

回復

tata 發表於 2008-4-8 00:32:34 |顯示全部樓層
原帖由 mimighost 於 2008-4-7 20:36 發表

5. mi ...

mimighost,

迷彩ok呀, 收pm呀, thx~
回復

Fonica 發表於 2008-4-8 10:37:46 |顯示全部樓層
琴晚行過4-5間7仔,都話d環保袋賣晒啦...仲比"阿四"問 ~~ "妳係咪痴嫁"
回復

12下一頁