作者: Breeze 發表于 2012-5-1 16:13:31
2412 28

Rob's Pink Buttercup 修葉共4份 (每份2片)

1. clp_cherrie  (已PM 03/05 -> 未能取得聯絡,分享取消24/05)
1. warahahaha (已PM 03/05  -> 已寄出 09/05 -> 已收到 15/05)
2. ir1934         (已PM 04/05  -> 已寄出 09/05 -> 已收到 11/05)
3. BRONNLEY  (已PM 03/05 -> 已寄出 08/05 -> 已收到 09/05)
4. karisv3v      (已PM 03/05  -> 已寄出 08/05 -> 已收到 09/05)

Cathy's Fireworks 修葉共1份 (每份2片)
(因是修葉,所以多不能開十字花,領取前請考慮清楚)

1. 曖娜娜子     (已PM 04/05 -> 已寄出 09/05 -> 已收到 11/05)

非先到先得,由本人自行決定獲分享者並於 2012-05-03  @ 1800 後公佈名單

交收方法: 郵寄
-花友需寄出貼上足夠郵資的回郵信封給我
-交換者的回郵信封不用貼上郵票,本人會自行貼上
-請在信封面寫上網名及申請物品            

1.獲得分享的花友請pm我獲取地址並於一星期內寄出回郵,否則即當自動棄權。
2.花友需寄出貼上足夠郵資的回郵信封及膠/鐵盒給我
3.必需硬盒, size約 : 8cm x 6cm x 2.5~3cm,如盒子大小不合符,本人將不會處理,還望見諒!  
4.收到分享物後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
5.如因郵寄造成任何損失,本人恕不負。              
6.本人擁有最終決定權。      

如不接受以上條款者,請勿申請~ 謝謝~     

評分

查看全部評分

曖娜娜子 發表於 2012-5-1 16:15:29 |顯示全部樓層
Cathy's Fireworks 修葉共1份 (每份2片)

1. 曖娜娜子

恭喜, 又係你咁好運.  發表於 2012-5-3 23:47
你會唔會快左小小呢? :p  發表於 2012-5-1 16:17
回復

曖娜娜子 發表於 2012-5-1 16:19:55 |顯示全部樓層

終於學到你嘅1/10~ 哈哈哈

你已經成為咗我嘅目標~ 呢排要小心你身後風衣+漁夫帽+黑超嘅人物

恭喜你~你又領養左三棵好靚女啦~  發表於 2012-5-1 16:40
我邊可以成為你目標呀~ 學壞嫁 XD~  發表於 2012-5-1 16:39
乜學到我嘅1/10呀~我望塵末及啦~   發表於 2012-5-1 16:38
回復

ahhung68 發表於 2012-5-1 16:34:40 |顯示全部樓層

你已經成為咗我嘅目標~ 呢排要小心你身後風衣+漁夫帽+黑超嘅人物

又一位花友被大大的精神感動了, "園藝館陳豪"的魔力真沒法擋

B大不停有好嘢分享, 真係一個筍盤

我無話黎你屋企攞.....我叫d花友去.去.去你屋企攞之嘛~))))))))))))))  發表於 2012-5-1 17:04
小野貓大大~你又黎~放我一條生路好嗎~ *_*  發表於 2012-5-1 17:02
咪係...咁多好野...下次去breeze屋企攞~  發表於 2012-5-1 16:52
你又知曖娜娜子係少女???  發表於 2012-5-1 16:41
你又黎~_|-\O  發表於 2012-5-1 16:41
回復

Breeze 發表於 2012-5-1 16:36:01 |顯示全部樓層
多謝版主及ahhung68大大評分~ 
回復

karisv3v 發表於 2012-5-1 16:39:28 |顯示全部樓層
Rob's Pink Buttercup 修葉共4份 (每份2片)

1.karisv3v (THANKS!!)
2.
3.
4.

1. 曖娜娜子
回復

bear_bear 發表於 2012-5-1 16:52:46 |顯示全部樓層

2. bear_bear (tks)
3.
4.

1. 曖娜娜子
2. bear_bear
回復

ahhung68 發表於 2012-5-1 16:55:21 |顯示全部樓層
Breeze 發表於 2012-5-1 16:36
多謝版主及ahhung68大大評分~ 

Breeze  你又知曖娜娜子係少女???  發表於 3 分鐘前

因上次有幸分享修葉給娜子, 所以才知她是女的~

Breeze  你又黎~_|-\O  發表於 4 分鐘前

唔唻啦, 唻緊星期五除獲贈兩名小帥哥外, 另一位大大亦會饋贈小弟幾塊修葉, 因住既地方有限, 唯有忍痛住手

小野貓  咪係...咁多好野...下次去breeze屋企攞~  發表於 4 分鐘前

貓貓, 你都唔少嘢喎, 不如去埋你屋企吖

小野貓  收手....過左夏天c咁d就可以再攞過....wahahahaha~~~  發表於 1 分鐘前

求神拜佛祈禱佢哋唔好C好過啦

小野貓  夏天無乜可能唔c播~又唔係長開凍氣...只係唔想c咁多咋~我到時得返50個品種我都偷笑~  發表於 1 分鐘前

咁你而家即係有幾多個品種啫?  

Breeze  甘你就唔好甘講,嚇到娜子以後唔上黎就唔好啦~  發表於 4 分鐘前

大大, 即刻做咗嘢啦, 你去睇睇

曖娜娜子  個重點系“少女”呀~哈哈哈哈,no~no~no~中老女啦~  發表於 8 秒前

乜女物女都唔理, 總之係好花友

小野貓  ahhung68~應該接近100個品種掛~  發表於 1 分鐘前

使唔使咁誇張吖

Breeze  小野貓你太睇少佢啦~ 我認為最少150種~  發表於 3 分鐘前
小野貓  ahhung68~應該接近100個品種掛~  發表於 6 分鐘前

我哪有那麼多咧   噚晚睇番, 原來已有3品種係來自B大大的分享

小野貓  原來已有3品種係來自B大大的分享 <= 其中一個小苗係Pony Ride添~  發表於 6 分鐘前
真係冇嘢可以逃得過你對貓眼吖

Breeze  ahhung68:唔好扮失憶播~ 你明明就有200幾種,我話150種計少左嫁啦~  發表於 4 分鐘前

加埋你嗰啲就有200幾種, 可能唔止添吖

Breeze  ahhung68:你又扮計錯數~ 我得幾十嫁咋~  發表於 1 分鐘前

無辜吖 哪有扮失憶扮計錯數吖 求大人明鑑吖   

wct119  各位大大大,小小小的  

中中中, 十幾種都唔少啦 ;P ;P

lok_1980: 這已經喺我全部家當.  發表於 2012-5-2 14:28
小野貓: 我嘅迷岩就只有分享自 strawberry 的 Sinn. Chippewa Grace : http://hkplants.com/thread-90229-1-2.html  發表於 2012-5-2 14:25
wct119: 你應該有種唔少唔苦的野啦  發表於 2012-5-2 13:47
wct119 迷岩我啱喎...叫咩名丫...我手上有幾隻...遲d大左同你交換丫~  發表於 2012-5-2 00:07
小小小的另有種牛奶香,一株迷岩和一株大岩桐.  發表於 2012-5-1 18:50
回復

曖娜娜子 發表於 2012-5-1 17:14:34 |顯示全部樓層

Breeze  恭喜你~你又領養左三棵好靚女啦~  發表於 28 分鐘前

你讓咗俾我

Breeze  我邊可以成為你目標呀~ 學壞嫁 XD~  發表於 29 分鐘前

男人不壞,女人不愛,keep住呀,嘿嘿嘿嘿

Breeze  乜學到我嘅1/10呀~我望塵末及啦~   發表於 半小時前

咳~咳~咳~

Breeze  曖娜娜子:你仲唔出門口~   發表於 4 分鐘前

海盜船上ing

加油丫...我都好想睇下十字葉插出黎d花係點架~^^  發表於 2012-5-1 17:19
唔好甘講~你比心機啦! 我期待佢地嫁花照嫁~ ^_^  發表於 2012-5-1 17:18
回復

HLAM 發表於 2012-5-1 19:26:56 |顯示全部樓層

3. HLAM (Thank you)
4.

1. 曖娜娜子
回復

clp_cherrie 發表於 2012-5-1 19:43:04 |顯示全部樓層

4.clp_cherrie

1. 曖娜娜子
回復

warahahaha 發表於 2012-5-1 20:44:22 |顯示全部樓層

5. warahahaha (many thanks!!!)

1. 曖娜娜子
3.  warahahaha (many thanks!!!)
回復

cat2008 發表於 2012-5-1 21:10:03 |顯示全部樓層

5. warahahaha (many thanks!!!)
6. cat2008 (thanks!)

1. 曖娜娜子
3.  warahahaha (many thanks!!!)
回復

曖娜娜子 發表於 2012-5-2 00:02:53 |顯示全部樓層

小野貓  加油丫...我都好想睇下十字葉插出黎d花係點架~^^  發表於 6 小時前

你幫我同佢洗洗腦~ 等佢抽中我呀~ 抽中我, 我一定俾心機~ XDD

Breeze  唔好甘講~你比心機啦! 我期待佢地嫁花照嫁~ ^_^  發表於 6 小時前

有你哋幫我打氣~ 我一定盡全力~ 有咩問題就不恥下問~ 你哋唔好嫌煩就好~ 嘿嘿嘿

小野貓  佢...好難同佢洗腦播...都話左佢係“園藝館陳豪”...有版睇...“on” 直到爆燈~~~~wahahahaha~~~~~

睇黎園藝館陳豪, 好快會紅遍2岸3地~ XDD

兩位請放小的一條生路吧~ _|-\O  發表於 2012-5-2 20:27
Breeze)).....係兩樣都有丫~~~嘻嘻~~~  發表於 2012-5-2 14:18
.“on” 直到爆燈<---- 甘你係讚我定係玩我先~  發表於 2012-5-2 11:13
佢...好難同佢洗腦播...都話左佢係“園藝館陳豪”...有版睇...“on” 直到爆燈~~~~wahahahaha~~~~~  發表於 2012-5-2 00:05
回復

BRONNLEY 發表於 2012-5-2 10:19:20 |顯示全部樓層

7. BRONNLEY (你真係好慷慨呢,就算分享唔到都會好感激你n_n,thanks!)

1. 曖娜娜子
回復

smoffy 發表於 2012-5-2 11:20:52 |顯示全部樓層

Breeze 大大真係有好多好野分享,來支持一下

Breeze  多謝你~ 你又有靚花開左喎~ 
謝謝讚賞 開了不久的 Dreampuff

多謝你~ 你又有靚花開左喎~   發表於 2012-5-2 12:52
回復

Breeze 發表於 2012-5-2 12:51:17 |顯示全部樓層
小的惶恐得兩位大大賜分(DORA及土豆貓)~小的在此跪謝~

而家先見到,唔怪得周身唔妥,原來係受唔起!  發表於 2012-5-9 14:34
回復

ir1934 發表於 2012-5-2 13:34:09 |顯示全部樓層
7. BRONNLEY (你真係好慷慨呢,就算分享唔到都會好感激你n_n,thanks!)

1. 曖娜娜子
4. ir1934 (Thx)
回復

phyllistyw 發表於 2012-5-2 19:47:04 |顯示全部樓層
8. phyllistyw (Thanks~)

1. 曖娜娜子
4. ir1934 (Thx)
回復

Breeze 發表於 2012-5-3 18:09:34 |顯示全部樓層
回復

12下一頁