422 Rob's Loose Noodle (交收進行中)

作者: phyllistyw 發表于 2012-4-10 23:52:20
3684 21

唔知有無人想要Rob's loose noodle, 我想交換其他AV修葉/花貓虫虫/側芽~~~~

物品名稱: 422 Rob's Loose Noodle 小苗(1份), 葉片已出小葉 (2份, 每份一片)
份數: 小苗(1份, 需面交), 葉片已出小葉 (2份, 每份一片, 可郵寄交收) (共3份)

郵寄 - 花友需自備已貼上足夠郵資的郵票之回郵信封及可受壓的膠盒仔
膠盒尺寸約 : 6cm(L) x 4cm(W) x 2cm(H) (高度不可過2cm)

注意事項:
1. 確認接受分享者請24小時內pm分享者留下相關資料及分享物品的名稱。
2. 一星期內不完成交易, 當作取消
3. 收到分享後,接受分享者必須在帖中回覆確認。
4. 葉子交換與否,本人有最終決定權。
5. 如因郵寄失誤導致任何損失,本人恕不負責。

在這排隊:
1.
2.
3.

花照參考:
422 Rob\'s Loose Noodle.JPG

小苗:

葉片已出小葉:

1) Karine 以 Rob's dust storm 小苗換小苗.........面交完成, 小苗好健康, 謝謝交換~
2) ggb 交換ice storm 葉子.........面交完成, 謝謝交換~
3) sandylam交換463
4) bigpig603交換K.tane小苗.........面交完成, 小苗好健康, 謝謝交換~
5) wct119 交換LITTLE RICK修葉..........17/4 葉子已寄出~
wct119 發表於 2012-4-11 00:21:06 |顯示全部樓層

在這排隊:
1. wct119 (422 Rob's Loose Noodle葉片, 有 a19, c53, Golden Dawn, Little Rick 葉片可交換 Thanks)
2.
3.

已pm你  發表於 2012-4-12 23:04
有無葉片可以交換一下呢?  發表於 2012-4-11 00:39
回復

bigpig603 發表於 2012-4-11 00:28:06 |顯示全部樓層

在這排隊:
1. wct119 (422 Rob's Loose Noodle葉片, Thanks)
2. bigpig603(422 Rob's Loose Noodle 小苗,thx)
3.

有無葉片可以交換一下呢?  發表於 2012-4-11 00:39
回復

Karine 發表於 2012-4-11 01:05:41 |顯示全部樓層

見樓主以(送贈&交換) 形式出帖, 如性質交換, 有以下物品可作考慮, 如屬分享, 請留給其他花友好了, 謝謝

Blue mist  修葉換葉片或以 Rob's dust storm 小苗換小苗, 小苗從葉片繁殖, 已定植在試飲杯1個月以上(大概日子忘記了),

27/3 拍攝
回復

ggb 發表於 2012-4-11 07:29:48 |顯示全部樓層
1. wct119 (422 Rob's Loose Noodle葉片, Thanks)
2. bigpig603(422 Rob's Loose Noodle 小苗,thx)
3.  Ggb (ice storm 葉子有興趣嗎?)
回復

sandylam 發表於 2012-4-11 09:18:05 來自手機 |顯示全部樓層

如交換
4. sandylam (463已出根枝條有興趣嗎?)

http://www.lowii.com/hkplants/data/forum/201204/03/201006u38zhz61unkaz6hi.jpg
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-11 11:22:15 |顯示全部樓層
Karine 發表於 2012-4-11 01:05
見樓主以(送贈&交換) 形式出帖, 如性質交換, 有以下物品可作考慮, 如屬分享, 請留給其他花友好了, 謝謝

Bl ...

我想 "Rob's dust storm 小苗換小苗", 交收時間同地點, PM再傾吖~

Karine  大家都係 Rob"s fans ^^  發表於 半小時前

佢地細細盆, 種多幾盆都唔覺~ 我自己留種都留左2盆~

大家都係 Rob"s fans ^^  發表於 2012-4-11 11:25
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-11 11:56:16 |顯示全部樓層
ggb 發表於 2012-4-11 07:29
3.  Ggb ...

ice storm 葉子~ 有興趣~有興趣~ pm我吖~
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-11 12:06:20 |顯示全部樓層
sandylam 發表於 2012-4-11 09:18
如交換
4. sandylam (463已出根枝條有興趣嗎?)

okok, 試下唔同款好~ pm我攞地址吖~
回復

Karine 發表於 2012-4-12 19:28:58 |顯示全部樓層
已完成交收,謝謝樓主耐心等候。還有小苗附送的驚喜

客氣客氣, 希望佢地都快高長大~~ ^^  發表於 2012-4-12 20:40
回復

bigpig603 發表於 2012-4-12 22:34:04 |顯示全部樓層
bigpig603 發表於 2012-4-11 00:28
在這排隊:
2. bigpig603(422 Rob's Loose Noodle 小苗,th ...

K.tane小苗 or 有d無名修葉
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-12 22:58:23 |顯示全部樓層
bigpig603 發表於 2012-4-12 22:34
K.tane小苗 or 有d無名修葉

ok, 我仲有一盆小苗~ pm 我再約面交既地方吖~
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-17 00:01:43 |顯示全部樓層
wct119 發表於 2012-4-11 00:21
在這排隊:
1. wct119 (422 Rob's Loose Noodle葉片, 有 a19, c53, Golden Dawn, Little Rick 葉片可交換 Th ...

收到LITTLE RICK喇~ 天氣熱左, 好彩葉片都無問題, 聽日寄出左再通知你~
回復

phyllistyw 發表於 2012-4-17 00:02:36 |顯示全部樓層
phyllistyw 發表於 2012-4-12 22:58
ok, 我仲有一盆小苗~ pm 我再約面交既地方吖~

交收完成, 小苗好健康~ 多謝~
回復

bigpig603 發表於 2012-4-17 00:37:32 |顯示全部樓層
phyllistyw 發表於 2012-4-17 00:02
交收完成, 小苗好健康~ 多謝~

唔洗客氣,交換也是樂趣,仲好好傾,多謝
回復

ggb 發表於 2012-4-20 20:25:15 |顯示全部樓層
收到葉子啦! 多謝!

你既葉子都好健康, THX~ ^^  發表於 2012-4-20 21:42
回復

sandylam 發表於 2012-4-27 11:46:14 |顯示全部樓層
已收到小苗。謝謝!

安全到達就好喇~  發表於 2012-4-27 14:14
回復

HK_HO 發表於 2012-10-31 00:49:48 |顯示全部樓層
還有葉子嗎,新來的我有其他葉子可交換
回復

phyllistyw 發表於 2012-10-31 21:42:13 |顯示全部樓層
HK_HO 發表於 2012-10-31 00:49
還有葉子嗎,新來的我有其他葉子可交換

有呀, 你要可以CUT俾你
圖3係咩名呀? 我有興趣呀~
回復

HK_HO 發表於 2012-10-31 22:08:12 |顯示全部樓層
圖3,我都唔知叫咩名,不過有好多花
回復

12下一頁